Yemekteyiz ShowTv

chocolatagirl (doğru yazdım sanırım)kardeşi.mutluluktan uçtuğunuz haberler bölümüne bakın..

dün karadenizli bey şovunu iyi yaptı doğrusu...ama saklamıyordu şov için katılmış yarışmaya...
elektrik kesintisi felan tam bir oyuna dönüştürdü...yalnız eşini çok kötü azarladı telefonda bari onu
yapmasaydı iyi olurdu...:umursamaz:
sarışın da başka şovlar peşinde ...giydiği kıyafetler,terlikleri daha doğrusu tarzı ne öyleakannehir
dünde resmen evin hanımı gibi davranması evi sahiplenmesi çok basit ve hiç hoş değildi...
genç olan erkek yarışmacıyıda emre aydına çok benzettim...nazik,kültürlü birine benziyor.

Bugün izleyemeyeceğim ben. Az sonra misafirim gelecek.
Buradan yorumlarınızı okurum daha sonra.

eski kişisel iletime geri mi dönsem ne, hala popüler anlaşılan "yine mi paçanga" :roflol::roflol:

ya af buyurun bence bu kadının bi kaç tahtası eksik ya, aklinialirimsmileaklinialirimsmile
zeytinyağsız, zeytinyağlı barbunya yorumu neydi öyle ya
akannehirakannehir

bu bayan çok mıymıntı ya....
birde hepsinden tecrübeli duruyor ama görüntüye aldanmamak lazım demek...:umursamaz:

ya kizlar midem cidden kalkti cok pis calisiyor mutfakta..alsanaalsanasmilesalatayi bile elinde vicikladi iykkkkkkkkk

bende paçangayı yaparken zap yaptım valla dayanamadım, ne saçma mantık, zeytinyağlı barbunyada zeytinyağ yok, paçangaya zeytinyağ koyuyor,
üstelik o tezgahta hamurlu yufkalı bişey olmaz fayans çünkü, o fayans araları nolcak, istediği kadar temizlemiş olsun pistir bence

kadın bana pek normal gelmedi:hulya:

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
doğru diiisin chess

23 yaşındaki seda, koskoca kadına "leman hanımcım siz nasılsınız"diyor:))
sanki 40 senelik yan komşusu ve yaşıtı.
hepsi yapmacık.hiç birini beğenmedim.
bundan önce ki solist kadının sofrasını,sesini,fiziğini ve doğallığını çok beğenmiştim.tek geçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

kimdi yaaa o solistttt :uhm:

Karadeniz usagı da leman hanımı şişşt diye cagrıyo allahm yakaydirigubbakcemile3 bu adam cok matrak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…