Yemekteyiz ShowTv

bu adam ne kaba yemek yiyo yaa şu gözlüklü olan deve....
valla bademciklerine kadar gözüküyo yerken yaa..
koca eti 4 parçada yedi az kaldı ince bağırsaklarınıda göstericek öküz ayy içim kalktı yaa ağzına tıka tıka yiyo.. bence bugunku kadın parayı illa bi hayvana harcıcaksa bu kardeşi evcilleştirsin yaaaaaaaaa :)))))))))))))

leman hanım hariç diğer yarışmacıları hiç beğenmedim hayvanlara bağış konusunu bile tartıştılar size ne kardeşim kadın istediği yere bağış yapabilir eskiden yemek yaparlarken izliyordum şimdide öyle olucak ne saçma konulara takılıyorlar alsanaalsanasmile

Boş bir muhabbet. Size ne ya, para kiminse o dilediği yere harcar.

seda:"böyle tatlı mı olur baksana şuna?"(laz adamın adı neyse ona gösteriyor)
laz:"napsın koca karı uğraşameyakiii"
şu diyoloğun seviyesizliğine bakın ya.:1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bunların hepsine sinir oldum.
danslara bak gösteriş delileri.
aferin seda'ya oturdu kalkmadı :1closedeyes:

ayyy selin midir nedir na gıcık kıs kendisini ortalığa atıyor
seda doğru dedi dansöz gibi

hakikaten neydi o ya dansöz gibi attık kendini ortaya yarın aksamda o karadeniz uşağı atacak allahım nasıl bi yarısma biççok kişi kendi havasında sofrada kimse birbirini dinleyemez durumda 3 kişi mantıklkısa 2si kesin mantıksızn bu masada

bugün izleyemedim,puanlamaya yetiştim seda ile acarın nasıl birinci olduğu belli oldu.ikisi herkese 2 vermiş

Öyle ya da böyle, bence eğlenceli bir hafta.
Sonuçta ciddiyet olmadığını artık anladık. Hiç olmazsa gülelim biraz.

aa ama seda niye dansöz dediki sarısın kıza lmaz:
amac eglenmek degil mi sonucta
ayrıca niye birinci oldukları da belli oldu

seda:"böyle tatlı mı olur baksana şuna?"(laz adamın adı neyse ona gösteriyor)
laz:"napsın koca karı uğraşameyakiii"
şu diyoloğun seviyesizliğine bakın ya.:1shok:

sonuna kadar katılıyorum.
ne çirkin bir üsluptur bu böyle.
hemde bir çok insanın izlediği tv programında....

başladı.kızlar inşallah kazanır diyecektim ama duyduğuma göre genç oğlan kazanmış....

ya kızlar bu sarışın kızın makyajı çok mu yapay duruyo bana mı öyle geliyo, hele dün resmen adroit gibi olmuştubilmiyorumkismile

Balkanlar'ı Kafkasya'da sanıyor Gökhan.
Ölür müsün öldürür müsün?

arkadaşlar selin daha önce bademli pilavı duymamış ohaoldumsmile. ne işin var bu yarışmada kızım yaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…