Yemekteyiz ShowTv

vayyy gökan 8 verdi ...
ama dansı tam anlamıyla korkunçtu....
bu arada forumdaki arkadaşıda gördük gerçekten sesi güzelmiş.

ya eskiden 3 verirlerdi
kendileri kazasın die artık 2 nin üstünü vermiolar sanırım
inanılır gibi
değil
sankim önlerine çöp konmul gibi hareket ediolar
zaten artık 2 verdiklerine göre
1 2 kalıo
e biri ucundan birinci oluo demekki
ne saçma
eskiden ne güzeldi
hakkı olana hakkı veriliodu
ben hatırlamıorum 2 falaln en düşük 4 5 ti

gökhan doğal kendi gibi davranıyor sanırım biraz hareketleri ve konuşmalarını abartarak...normal hayattada
böyle olduğunu düşünüyorum...adamın eşiyle bile konuşmaları çok garipdi:umursamaz:
seline diycek bişey yok herşey ortadasempatiksalakcinni bişeyler bildiğini düşünüp bunu
yansıtmaya çalışan tiplerden tabi eline yüzüne bulaştırarak..bu gün özellikle çok komikdi kaydirigubbakcemile3 acar bişey dese hemen onaylıyor evet öyleydi diyor...adam göçmenmiş
bu köfteyi bilirim diyor...o da aynen bende bilirim diyorakannehir
sedanın yemekleri fene gözükmüyordu diğerlerine göre iyi gibiydi...ama tencereleri yere koymasaydı
daha iyi olurdu...yaptığı yemeği yere dizdi..masayı boşaltıp oraya yerleştirebilirdi...
bir de mimiklerini ve gözlerini kullanmasını abartılı buldum...özellikle misafirleri uğurladıkdan sonraki
hali ..bu arada ablasının sesi gerçekden güzelmiş...
acar gerçekden beyfendi kültürlü birine benziyor...eleştiri yapsada kırıcı olmuyor..

zaten acar birinçi olmuşşşşşş
ama gökhan renk katı bu yemkteyize ve halal olsun güzel puan verdiiiikaydirigubbakcemile5
kk arkadaşımıszın kadife gibi sesi varmiş alkışlıyorummmmhihoyyytalkisalkisalkis

İzleyemedim ben bugünnn misafir geldi ama tekrarını kesinlikle izlemeliyim. Bi sonunu gördüm Seda'nın misafirleri gönderdikten sonraki gözlerini, mimiklerini hiç beğenmedim bütün hanımlığını aldı götürdü bana göre

ya ben sedayı beğenmedim kızlar dediğiniz gibi mimikleri hiç hoş değildi çok ayıptı
üstelik yemek yaparken tencereleri yere sıralaması
ayrıca cok da dağınık çalıştı

sinir oldum sarışını tmm esmer olan soğuk ama diğeride fesat kapıyı kapatıncaki hali çok hoşuma gitti nasıl yürüdü öyle kaydirigubbakcemile3

Sanırım Selin Acar'ı birinci yapacak. Sırf Seda birinci olmasın diye...

evet öle olcak zaten.. acarla seda aynı puanda kalacakmış tekrar oylama olduğunda lemanla selin acara gökhanda sedaya oy verecekmiş

ay bu acar benim arkadaşımın eskisi yaw görünce şaşırdım :roflol:

chocolategirl'ün bacısı da bu hafta yarışıyormuş eğer o mini etekli mutfağa bakmak için eline iki üç tabak alan kişi ise benden bugün ilk eksiyi aldı. Bakalım mutfağı nasıl ?

ay bende dün aksam söyle bir baktimda ya bu kiz ne kadar coklata benziyor diye icimden gecirdim demekki kardesiymis

Bu Acar mutfakta pek bir acar.
Kekini bile kendi yaptı. Helal olsun.

valla acarın menüsü tam ağzıma layık,çok beğendimcokacimcoook diğerlerine 10 bastı

Bonfile kısık ateşte kendi suyuyla pişerse sert olur Acar'ım.
Harlı ateşte kısa sürede pişmesi gerek.

tabakların yeni veya eski olması ne sorun teşkil eder anlamadım? sarışın bunlar yeni galiba diye kulp takmaya çalışıyo hemen

tabakların yeni veya eski olması ne sorun teşkil eder anlamadım? sarışın bunlar yeni galiba diye kulp takmaya çalışıyo hemen

Kendisininkiler öyle yeniydi ki ambalajları bile duruyordu. Yıkama zahmetine bile girmemiş.
Şimdi de başkasına kulp takmaya çalışıyor.

ya benzer sofra takımını biri daha kullanmıştı sanki o da böyle yeşilli turunculu kombinasyon yapmıştı, yine diğer yarışmacılar çok beyenmişti, hatırlayamadım şimdi kimdi:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…