Yemekteyiz ShowTv

ya benzer sofra takımını biri daha kullanmıştı sanki o da böyle yeşilli turunculu kombinasyon yapmıştı, yine diğer yarışmacılar çok beyenmişti, hatırlayamadım şimdi kimdi:hulya:

Uzun boylu, dişleri hafif çıkık bir hatun kişiydi yanılmıyorsam. Hani yemek kısmında çuvallamıştı.

ya bu sarı kız ne çirkin ne yapmacık ne itici ne boş biri yaa....
laz desen kaba saba...
cinsleri toplamışlar yine.....
işallah yaşlı kadın alır..
kızı filan var okuyomuş ençok ona lazım bence diğerleri genç daha çok yol var önlerinde.....

aa evet doğru, onların ev dekorasyonuda turuncu yeşildi hatta:hulya:

demekki yeni yemek takımı trendi bu olcakkaydirigubbakcemile3

Malesef ben bu trendi es geçmek zorundayım. Takım makım alamayacağım...

ben yeni yazıyorum buraya kızlar bu seferki yarışmacılar uyuzmu uyuz vallahi hele sedamıdır nedir o kız takmış sarışına acayip şekiller yapıyo kızı görünce sarışın desen ayrı bi facia yaa bayan gibi deyil yalnız farkettinizmi suratı çok deyişik bide ben güzelim diyo benim yaşlı olan bayan hoşuma gitti çok hanım biri bence

ayyy hayret bişiy yaaaa ha bu teyze uçuncudir :))))
bu laz tam cins yaaaaa....
sedada parayı görünce nasılda acarın koluna giriverdi hemen cilvelendi :))))

geçtiğimiz haftaki hostes kızın zaten daha öncelerde dizilerde falan oynadığı belliydi çünkü hostes olarak alacağı maaşla o evi hayatta yaptıramazdı

bk bunu bendee düşündümm hatta kaçç kişiyee sormuştumm hostess o maaşlaa o evii yaptırabilirmii yadaa oturabilirmii kesinn dedimm pilott sevgilisi varr yok saa nerdee
ve o kızz kesinliklee uçaktaa hizmet edecekkk bi kızaa benzemiyoooo
çaymıı istersinn kahvemiii

BENIM FIKRIMDIR!!!
bence hakeden kazandı erkek olmasına ramen butun yarısmacılardan daa ııdı acar
ozur dıleyerekten ben sedayıda begenmedım
bı hafta boyunca elestırlerını yerınde bulmadım
gokhanın cenesı hıc durmadı ama en azından dogaldı....

hepsi adaletten bahsediyor ama hakkedilen punalama yapılmıyor.
laz sinir etti resmen beni ama yinede tek adil davranan yarışmacı oydu.

yeni yarışmacılar antepliler değilmi
bu hafta iyi birşeyler izlermiyiz bilmiiyim boshayallersmileboshayallersmile

bende senin gibi düşündüm.yaşlı bayan çok mütevazi ve kaprissiz birisi.

Yani bu Seda da gereksiz konuşuyo ya,sarışın desen zaten o da aynı

yarışmada, yaşıt genç kadınlar olunca, hemen bi rekabete giriyolar, ilk günden birbirlerinden nefret ediyolar farkındaysanız, kadın milleti iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçen haftaki hostes bayan gibi bu haftaki sarışın bayanında daha önce böle saçma sapan kanallarda sunuculuk falan yaptığını düşünüyorum arkadaşlar ben çünkü sima tanıdık geliyo ne dersiniz bu fikrime katılan varmı

o sarısın kadın hanelerde oynuyordu geçen gün hem yemekteyizle aynı anda yayınlandı aynı yerdede o kadın vardı iyiki o kafasına siyah tüyü almış ya 5gün boyunca kıçarmadı kafasından çok çirkin bi kızdı sempatiksalakcinni

O tüy doğuştan vardı sanırım kafasındasempatiksalakcinni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…