ya benzer sofra takımını biri daha kullanmıştı sanki o da böyle yeşilli turunculu kombinasyon yapmıştı, yine diğer yarışmacılar çok beyenmişti, hatırlayamadım şimdi kimdi:hulya:
ikizlerdi cnm
Uzun boylu, dişleri hafif çıkık bir hatun kişiydi yanılmıyorsam. Hani yemek kısmında çuvallamıştı.
aa evet doğru, onların ev dekorasyonuda turuncu yeşildi hatta:hulya:
demekki yeni yemek takımı trendi bu olcakkaydirigubbakcemile3
geçtiğimiz haftaki hostes kızın zaten daha öncelerde dizilerde falan oynadığı belliydi çünkü hostes olarak alacağı maaşla o evi hayatta yaptıramazdı
bende senin gibi düşündüm.yaşlı bayan çok mütevazi ve kaprissiz birisi.ben yeni yazıyorum buraya kızlar bu seferki yarışmacılar uyuzmu uyuz vallahi hele sedamıdır nedir o kız takmış sarışına acayip şekiller yapıyo kızı görünce sarışın desen ayrı bi facia yaa bayan gibi deyil yalnız farkettinizmi suratı çok deyişik bide ben güzelim diyo benim yaşlı olan bayan hoşuma gitti çok hanım biri bence
Yani bu Seda da gereksiz konuşuyo ya,sarışın desen zaten o da aynı
o sarısın kadın hanelerde oynuyordu geçen gün hem yemekteyizle aynı anda yayınlandı aynı yerdede o kadın vardı iyiki o kafasına siyah tüyü almış ya 5gün boyunca kıçarmadı kafasından çok çirkin bi kızdı sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?