Yemekteyiz ShowTv

iyi akşamlar kızlarr
kk da 2. ses yarışması düzenleniyorr
ilki çok eglenceli ve güzeldi
fakat 2.de katıım azlıgı nedeni ile yarışma yapılmaya bilirnirr
güzel ses şart deyil ( ben bilee gönderdim)
maksat muhabbet eglencee
siz telefonunuza yada pc nize kaydı çekin cenebaz arkadaş msn den ilertelim
o geri kalan her şeyi halledekk

http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/346355-kk-yeniden-starini-ariyor.html

gulsahı bugun cumartesı surprızınde serettım
ropartaj yaptılar
yemekteyızden sona ck unlu oldum dedı
sokakta herkes tanıyomus tebrık edıyomus(neyını begendılerse artık)
dızılerden teklıf yagıyormus
hosteslıgı bırakmıs tw gecıs yapacakmıs hostes kıyafetı ıle resımlerını gosterıler
bıde teletabilere benzettı muhabır
ayy onları ck sewıyorum we tarzlarınıda ck begenıyorum ne mutlu bana dedı ...................
cbana gore ckk itici bi kız gulsah

esra ceyda kardeşlere rakip olur artık tüylü şeyyyyy delikafadulden

bu hafta mükemmel, fragmandan belli kafamçokkarıştı

dizlerde görmemiz gereken bir kızdı ya:mymeka: geniş ailede hanelerde arkada figuranlık yapıyordu okadar çıtını duymadım :roflol::roflol:showda kimi tanıyor bu kız magazine kadar çıkartıllar arkası pek sağlam aklinialirimsmile

kimi tanıdıgını bilemicem sekerim:CüvCüv::roflol:

ay bu hafta bı kızıl kadın var ki allah allah yani, fragmanda bile beni pıstırmaya yetti kadınkaydirigubbakcemile3

eski bölümü veriyorlar.sanırımkötükedihüso faiklikötükedihüso olan antep akşam 20 de imişkötükedihüso

üfffffff tüm işlerimi bitirdim sırf antepe bakmak için
akşam bakamıycam hiç kusura bakmasınlar ezel var çünkü bugün

Çiçeği dolaba koydu orada da bıraktı.... yazık be...bu haftaki yarışmacılar içimi şişirdi.

ay şu kızıl saçlı kadın bugün iyi sustuda bundan sonra çok fena patlıcak o yandılar vella diğer yarışmacılar hele o ökkeş amcanın gülüşü ne öle koptum akşam akşamkaydirigubbakcemile3

ya antep yöresi ve salsa ne alaka anlayamadım kadın da cok afedersiniz cok cirkef ne saygısızlık öyle
halıları da kaldırmış uyanık

dün akşam izleyemedim ama merak ediyorum bu haftayı... sadece tanıtımlarda tipleri gördüm...
kızıl saçlı bayan bu hafta ortalığı taruman edecek sanırım
sempatiksalakcinni
antep yemeklerini severim güzel bişeyler yapsalarda faydalansak bizdeboshayallersmile

Ben dün akşamki yarışmacının boynundaki aksesuarı çok beğendim bilen varmı acaba nasıl yapılıyor sanki yapıştırma gibi bir şeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…