doktor bayağı temiz titiz ve hoş bir adamdı yemeklerde bir erkeğe göre gayet başarılıydı,ama alışmış millet yiyip yiyip ay ne kötüydü demeye :mymeka:
evet sürpriz bence iğrençti tamam muayene iyidirde ama kamera önünde bir yemek programında helede hiç hoş durmadı yanee :1shok:
bence de yarışmanın formatı değişmiş heralde en düşük puan 5,bugünkü bayanı da hiç beğenmedim.Masadakiler kendi kendilerine konuştular ev sahibi hiç yanlarında yoktu bu kadar da olmaz ki...
bugünkü kızın okadar havası boşaymış şişti şişti balon gibi söndü :))
hele o dünya mutfakları havaları barcelona tuzluğu taco muhabbeti filan tam bi faciaydı :))
bu kadına bakınca diyorumki dünkü o adama haksızlık ettiler vallaha adam içli köftesine kadar yaptı ama bugunki saf hazır eti bile yaktı kömür etti.....
dünkü bayanın yemek yapmasına sinir oldum bir havalar gülmeler telefonla konuşmalar showa gelmiş o oraya elinden yemek yenmez onun hiç hoşlanmadım lmaz:
bu hafta ilk bu günkü yarışmacıyı izledim..yemekler iyi değildi gerçekden antep mutfağıydı
ama eline yüzüne bulaştırdı...bu haftada kavga gürültü yok gibi...bide artık en düşük 5 veriliyor
mu ne sempatiksalakcinniherkes 5,6 puan verdi diğer haftalar 2 yi zar zor verirlerdi aklinialirimsmile..