Yemekteyiz ShowTv

doktor bayağı temiz titiz ve hoş bir adamdı yemeklerde bir erkeğe göre gayet başarılıydı,ama alışmış millet yiyip yiyip ay ne kötüydü demeye :mymeka:
evet sürpriz bence iğrençti tamam muayene iyidirde ama kamera önünde bir yemek programında helede hiç hoş durmadı yanee :1shok:

dün ne kadar yüksek puan verdiler öyle kafamçokkarıştı yoksa puan sistemi mi değişti CADIARZU

kendi evi değil galiba

konuşmktan iş yapmadı ki

Bu hafta izleyemiyorum ben. Malum Antalya'dayım. Gezip tozmaktan tv izlemeye zaman yok söylemesi ayıptır.

5 5 5 5 toplam 20 puan aldı
artık herkez 5 veriyo
2 vermekten vazgeçtiler
yeni taktik buuu

yarında o genç çocuk yarışıyo kimse beğenmiyo
oda 5 5 5 5 alır
:roflol: :roflol:

bunlar kendi aralarında konuşup en düşük puan 5 olsun diye karar almışlar bence yoksa bu günkü kadın kesinlikle haketmedi 20 puanı

bence de yarışmanın formatı değişmiş heralde en düşük puan 5,bugünkü bayanı da hiç beğenmedim.Masadakiler kendi kendilerine konuştular ev sahibi hiç yanlarında yoktu bu kadar da olmaz ki...

dünkü adama haksızlık yaptılar

kadın elle tutulur bişey yapmadıkiii bide 20 puan aldııııııı:uhm:
herhalde puan lar beş bunda sonrasııııııı:içelim:

bugünkü kızın okadar havası boşaymış şişti şişti balon gibi söndü :))
hele o dünya mutfakları havaları barcelona tuzluğu taco muhabbeti filan tam bi faciaydı :))
bu kadına bakınca diyorumki dünkü o adama haksızlık ettiler vallaha adam içli köftesine kadar yaptı ama bugunki saf hazır eti bile yaktı kömür etti.....

dünkü bayanın yemek yapmasına sinir oldum bir havalar gülmeler telefonla konuşmalar showa gelmiş o oraya elinden yemek yenmez onun hiç hoşlanmadım lmaz:

Bu yarışmaya ne olmuş böyle puanlar yüksek geliyor taş mı düştü kafalarına acaba CADIARZU

ızleyemedim bu akşam bu yamuk çocuk neler yaptı,kırık kırık konuşuo deli oluyodum :hulya:

bu hafta ilk bu günkü yarışmacıyı izledim..yemekler iyi değildi gerçekden antep mutfağıydı
ama eline yüzüne bulaştırdı...bu haftada kavga gürültü yok gibi...bide artık en düşük 5 veriliyor
mu ne sempatiksalakcinniherkes 5,6 puan verdi diğer haftalar 2 yi zar zor verirlerdi aklinialirimsmile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…