Yemekteyiz ShowTv

Haftanın cümlesi Pınar'dan geldi:
Ben demoagojik bi insan olsam politikaya katılırdım yane...alkisalkisalkis

aaaay o siyah saçlı kadın ne öyle
şampuan reklamlarında oynatsınlar beni güzelim gençim fln dedi hay allahım ya...acıyorum böyle tiplere

şampuan reklamlarında oynatsınlar beni güzelim gençim fln dedi hay allahım ya...acıyorum böyle tiplere
yada ben dünyanin en gözel garisiyam diye..etrafta bagirarak dolasip dursun...yarismanin basinda cok güldüm...cocuklar gibi elbisesini yana döne nasil gösteriyordu...bakin ne güzel giyindim diye,,,yasindan basindan utanir biraz insan ya....sanki ergenlik cagina yeni girmis 13-14 yasindaki kizlar gibi davraniyo...

hatun cidden bi felaket livomakannehir
kendini antipatik yapmak için fazla uğraşmıyo ama,özü bu..şanslı-tatlicadiarzu-

bu hafta bi tane çakma behlül var galiba yarışmacıların içindekaydirigubbakcemile3

eskişehirden katılcak olan varmı kızlar seçmelere:hulya:

bu haftanın sivrisini şimdiden çözdüm ömür seyhan adındaki tarih öğretmeni

Adını hatırlayamadım ama şu güzellik uzmanı adam da pek sağlam değil. Bu hafta bol bol kapışma izleyeceğiz. Bugünkü Maral da fazla konuşkan. Böylelerinden hep korkmuşumdur.

herkes öğretmen çıktı anuşkacım, 3 öğretmen 2 öğrenci:hulya:

ayyy o uzun zaçlı gerçekten daha sinir ya elmanın sapı armudun çöpü
çakma behlül çok efendi birine benziyor ama
diğer 18 mi 19 luk kız da öyle

maralda az değil ya, yayla çorbası kolay mercimek çorbası zormuş, kendi mercimek yaptı ya, nesi zorsa:hulya:

kadına helal olsun ya, evlenip, çocuk doğurup, sonra üni. okuyup öğretmen olmuş, lösemiyi yenmiş:hulya:

Sivri mivri ama hoş kadın şu Ömür. Ben samimi olduğunu düşünüyorum. Mutfakta da en azından Maral'dan iyi...

ocağın düğmeleri mi yok:hulya:
bide niye herkesin elektiriği eksiliğiyo anlamadım, acaba bu çekim ekipmanları yüzünden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…