Yemekteyiz ShowTv

bu behlülün yemekleri biraz, yemekteyiz öğrenci evi, videolarına benzemişsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

maral ne sinir şey,onları hiç sevmem zaten.korkarım bu gidişle birinci olacak...tarih hocasıda çooook sinir...

Yemekteyiz yarışmasında bilmediğin yemekleri öğrenmek iyide nedense bu show tv her yarışmada bir üçüncü cinsiyetli vatandaşları da yarışmaya sokuyor. Onları toplum da kabullenelim diyemi yapıyor ?yoksa yarışmaya renk gelsin diye mi yapıyor? Anlamadım ... Kitlelere hitap etmesi açısından görsel işitsel yayın organları örnek olmalı bence. Delikanlısı olan evler dikkat etmeli bu tür programlara. Gençlere kötü örnek olabilir. Meyilli olan erkeklerse bu durumu kanıksar ve toplumda daha rahat davranmaya başlar. Oysa ki bizi biz yapan değerler vardır. Bu değerleri korumalıyız. Bizans bizi dıştan yıkamadı içten yıktı. Bir takım medya Dallasvari diziler yayınlatıp toplumda ki dengeleri alt üst ediyor. Yanlışlar doğru gibi gösteriliyor. Hele duygu yu verirken fonda ki müzik o kadar etkileyici ki ...Yanlışı doğru göstermek...Bence arkadaşlar bilinçli anneler olalım eşimizi çocuklarımızı koruyalım beynimize empoze edilmek istenen fikirleri kabul etmeyelim. Yemek yarışması güzel ama orada ki güzel değil, üçüncü cinsiyetlerin sürekli olması güzel degil ....değil de değil ....Görmek lazım bunları............Gençlerimizi korumak lazım bu nedenle seyredilen dizi yada program çok önemli.....

Bir takım medya Dallasvari diziler yayınlatıp toplumda ki dengeleri alt üst ediyor. Yanlışlar doğru gibi gösteriliyor!!!!!!!!!!!!!!!!

çok doğru yazmışsınız ellerinize sağlık...turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Dün elektrikler kesildi izleyemedim. Bugün izlemeye çalışıyorum; ama bu kadının ağzını yaya yaya konuşması, dilimizi katletmesi ve sinir bir şekilde sürekli olarak gülmesi canımı sıktı.
Fırını çalıştıramadı, Muammer diye birine sordu. Kızı 12 yaşında, evimizde bebek var dedi. Demek ki ev kendi evi değil. Bunu hiç anlamıyorum. ınsan evinden niye utanır ki? Herkes köşk sahibi olmak zorunda değil.

Kızı annesiyle kalıyormuş , bu kadında bebeği olan bi kız arkadaşıyla kalıyormuşmuş boshayallersmile

bana çok sallıyo gibi geldi , hiç samimi değil , esprileri de ne kadar banal ğğğğğğ , kapıyada yazı astı
:1ninca:

Selam Yasemen...
Desteğine teşekkürler...Herşey gönlünce olsun.

bu ayakkabı çıkartmama olayı çok ayıp hem bizim kültürde ayakkabı ile içeri dalmak yok

hem bu gavurlardan kötü örnekler alıyoruz

ayrıca caddelerimiz o kadar da temiz değil

:1shok:
resmen görgüsüzlük diyorum ben !!

kaydirigubbakcemile5
Allah ına kurban ema1........Aynen katılıyorum. En azından terlik giyebilirler girerken odaya ama oda yok...Avrupa bizi örnek almalı. Adetlerimiz, geleneklerimiz, fedakarlığımız, büyüklere saygı , küçüklere sevgi ne bileyim otobüste yer verme vs.... Onlar bizi örnek alacağına bizimkiler onları örnek alıyor ...Sonra da yok kocamdan şüpheleniyorum aldattımı yok şu bana ihanet mi etti diye şüpheleniyorlar direk psikoloğa...Eskiden depresyon ve kanser hastalığı ve strese bağlı hastalıklar çok değildi. Dejenere olmakta olan bir toplumumuz var...Korumak lazım kimliğimizi. Bizans bizi dıştan değil içten böldü. Ayrıca konu ile ilgisi yok ama söylemeden edemicem. Sadece örf adetlerimiz değil dinimizi de örnek almaları lazım.Bizim dinimiz en son din ve en son kitap bize geldi ve degistirilmeyen tek kitap. Mesela islamiyet te mesela bir istihare namazı vardır, gönülden kılarsan rüyanda herşeyi görüyorsun aynı film gibi , ben çok şeyi rüyamda gördüm ve çıktı mesela , hayatımda ne mucizelerle karşılaştım, dinlemek isterseniz anlatırım...eğer Avrupa bunu bileydi her gün bu istihare namazını kılar merak ettiği konunun rüyasına yatardı.
Atatürk bize ne demiş? "Batının teknolojisini ilmini örnek alın " demiş. Batının ahlaksızlığını örnek alın deme miş ki ....Uygar olmayı yanlış yorumluyor insanlarımız...Bu uygarlık degil...Dışarının pisliğini mikrobunu evime niye sokayım ....Birde yemek yerken ev sahibini eleştirmeleri dedikodu bazında. Bir yapıcı eleştiri var birde yıkıcı eleştiri vardır. Bunların ki hep yıkıcı.....
iyi günler kardeş........

aynen katılıyorum,bunların kendi ev terlikleri veya temiz ayakkabıları yokmudur,getir yanında burası türkiye ve müslaman toplum ve başka türkiye yok kardeşim...turkbayragi

Bu ayakkabiyla iceri dalma konusuna ben de kiziyorum. Sanki kendi evlerinde ayakkabiyla geziyorlarmis gibi daliyorlar iceri. Kime neyi kanitliyorsun yani? kendin ol biraz... demek istiyorum yemekteyiz yarismacilarina.
Avrupa'yi bilemem ama ABD'de mesela insanlar evden arabaya, arabadan eve girdigi icin belki evde ayakkabi cikarmak istemeyebilirler. Ama Turkiye'de o kadar sokakta dolan, kire, camura bas sonra milletin evine dal. Olacak is mi? bana ters.

ben sanmiyorumki normal hayatlarinda ayakibilarlan gezsinler evlerinde...sonradan görme taklitciler kameraya gözükeceklerya..avrupai olmalilar tabi..

Son düzenleme:
altın günlerine gidilirken giyilen siyah ya da krem artık ne ren k olursa tüylü müylü çok şıkır şıır terlik var yanında taşıyorsun onları kullanabilriler mesela
hem de şıklıklarından ödün vermezler

başladı buğünki bölüm
dün yarışan genç bencede diğer 3 bayandan iyiydi.
ve bayanların birbirine düşmesi çok çirkindi
hırs yapıyorlar olafı dedi bende ona diyecegim diye
bakalım buğünki bey neyapacakkk.

ay o ilk günkü bayan neydi öyle ya
gidip dövmek istedim kadını
eve ayakkabıyla girme olayına ben de kopuyorum
bu insanlar gerçek hayatlarında evlerinde ayakkabıyla mı dolaşıyorlarmış acaba??sırf gösteriş,görgüsüzlük,kendini gösterme çabası
bir de milletin tabağına ,çatalına yok çizik yok gidip yeni almış heralde falan diyenlere deli oluyorum
sanki kendileri hergün suplayla yemek yiyorlar
hergün 5 çatal bıçak koyuyorlar sofraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…