Yemekteyiz yarışmasında bilmediğin yemekleri öğrenmek iyide nedense bu show tv her yarışmada bir üçüncü cinsiyetli vatandaşları da yarışmaya sokuyor. Onları toplum da kabullenelim diyemi yapıyor ?yoksa yarışmaya renk gelsin diye mi yapıyor? Anlamadım ... Kitlelere hitap etmesi açısından görsel işitsel yayın organları örnek olmalı bence. Delikanlısı olan evler dikkat etmeli bu tür programlara. Gençlere kötü örnek olabilir. Meyilli olan erkeklerse bu durumu kanıksar ve toplumda daha rahat davranmaya başlar. Oysa ki bizi biz yapan değerler vardır. Bu değerleri korumalıyız. Bizans bizi dıştan yıkamadı içten yıktı. Bir takım medya Dallasvari diziler yayınlatıp toplumda ki dengeleri alt üst ediyor. Yanlışlar doğru gibi gösteriliyor. Hele duygu yu verirken fonda ki müzik o kadar etkileyici ki ...Yanlışı doğru göstermek...Bence arkadaşlar bilinçli anneler olalım eşimizi çocuklarımızı koruyalım beynimize empoze edilmek istenen fikirleri kabul etmeyelim. Yemek yarışması güzel ama orada ki güzel değil, üçüncü cinsiyetlerin sürekli olması güzel degil ....değil de değil ....Görmek lazım bunları............Gençlerimizi korumak lazım bu nedenle seyredilen dizi yada program çok önemli.....
kaydirigubbakcemile5bu ayakkabı çıkartmama olayı çok ayıp hem bizim kültürde ayakkabı ile içeri dalmak yok
hem bu gavurlardan kötü örnekler alıyoruz
ayrıca caddelerimiz o kadar da temiz değil
:1shok:
resmen görgüsüzlük diyorum ben !!
bu ayakkabı çıkartmama olayı çok ayıp hem bizim kültürde ayakkabı ile içeri dalmak yok
hem bu gavurlardan kötü örnekler alıyoruz
ayrıca caddelerimiz o kadar da temiz değil
:1shok:
resmen görgüsüzlük diyorum ben !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?