bunlar gercek dünyada nasil hesap verecekler aceba...o beyenmedikleri yemekleri bulabileceklermi ..bu yalanci dünyada atip tutsunlar bakalim..ay o ilk günkü bayan neydi öyle ya
gidip dövmek istedim kadını
eve ayakkabıyla girme olayına ben de kopuyorum
bu insanlar gerçek hayatlarında evlerinde ayakkabıyla mı dolaşıyorlarmış acaba??sırf gösteriş,görgüsüzlük,kendini gösterme çabası
bir de milletin tabağına ,çatalına yok çizik yok gidip yeni almış heralde falan diyenlere deli oluyorum
sanki kendileri hergün suplayla yemek yiyorlar
hergün 5 çatal bıçak koyuyorlar sofraya
lasanyanin her cesidi olur...sadece kiymalisi olur diyenlerin fazla bilgisi yok demek...
mesela bu resimdeki sebzeli..
buda ispanakli lasanye..
pardon ama be.l. yı yazmamalıydım ama burda ki yazılanları okuyormusunuz neden bana taktınız anlamadım,özür..opuyorumnanaktanyasemen hnm ne bu bela okumalar hakaretler falan herkez beyenmek zorunda değil ama siz hakaret ederek küçülüyorsunuz buraya yorum yapın hakaret değil
katiliyorum...dogalik baska saygi baska..ayrica cok sert misafirlere karsi...ve pasakli sanki..kaydirigubbakcemile3Doğallıkla saygı arasındaki farkı biri şu bayana anlatsın. Doğal olacağım diye yemek yaptığı giysilerle ve yalınayak misafir karşıladı. Madem doğallıktan yana, saçındaki o kaynak ve fön ne?
Doğallıkla saygı arasındaki farkı biri şu bayana anlatsın. Doğal olacağım diye yemek yaptığı giysilerle ve yalınayak misafir karşıladı. Madem doğallıktan yana, saçındaki o kaynak ve fön ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?