Yemekteyiz ShowTv

bunlar gercek dünyada nasil hesap verecekler aceba...o beyenmedikleri yemekleri bulabileceklermi ..bu yalanci dünyada atip tutsunlar bakalim..

Son düzenleme:
ay o albay olan adam ne fenaymış kibarca hakaretler yemeklere o yemekleri benim önüme koysalar öyle bir yerimki gıkım çıkmaz valla kaydirigubbakcemile3 bugünkü esmer bayanı tebrik ederim valla kibarlığıyla deli etti hepsini favorimdir kendisi

eşeklerler hoşaftan ne anlar,albayın masasıda yemekleride 10 puan,allah hepsinin b...sını versin,sinir oldum ,ldikdörkgen olduğu için makarnaya lanzaya denir!!!!!!!her türlüsünü yapabiliirsin!!!!turkbayragi hepsi çok gıcık özelliklede arap olan,,

lasanyanin her cesidi olur...sadece kiymalisi olur diyenlerin fazla bilgisi yok demek...
mesela bu resimdeki sebzeli..

buda ispanakli lasanye..

ilk gün yarışan bayan kazanacak
bendde albayın yaptıklarını begenmiş
biraz eleştirileri abarttılar bence.
puanıda az verdiler.

o kyafeti giyen biri oturup-kalkmasını bilmeli, bilmiyorsa giymemeli.. bu ne ya :umursamaz:

bugüne kadar olan yarışmacılar içinde albay çok çok iyiydi hakkını yediler, eşekler hoşaftan ne anlar....

yasemen hnm ne bu bela okumalar hakaretler falan herkez beyenmek zorunda değil ama siz hakaret ederek küçülüyorsunuz buraya yorum yapın hakaret değil

yasemen hnm ne bu bela okumalar hakaretler falan herkez beyenmek zorunda değil ama siz hakaret ederek küçülüyorsunuz buraya yorum yapın hakaret değil
pardon ama be.l. yı yazmamalıydım ama burda ki yazılanları okuyormusunuz neden bana taktınız anlamadım,özür..opuyorumnanaktan

amaan ben artım izlemiyorum çok şükür
kk ya takılmak daha eğlenceli
bol dedikodu yemeği beğenmemezlikler kalp kırmalar iğnelemeler herşey var

Doğallıkla saygı arasındaki farkı biri şu bayana anlatsın. Doğal olacağım diye yemek yaptığı giysilerle ve yalınayak misafir karşıladı. Madem doğallıktan yana, saçındaki o kaynak ve fön ne?

katiliyorum...dogalik baska saygi baska..ayrica cok sert misafirlere karsi...ve pasakli sanki..kaydirigubbakcemile3
anuska..imzani cok beyendim..cok dogru yazmisin...
ÜÇ KURUŞLUK ADAMA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN BİR GÜN MUTLAKA ARADAKİ İKİ KURUŞLUK FARK İÇİN SENİ SATAR.vereliniortak

Son düzenleme:

kesinlikle.. aynı zamanda doğallıkla pislik arasındaki farkı daq bilmiyor bence.. ben olsam asla yemem o yemekleri.. tifo falan olur insan allah korusun sempatiksalakcinni

Ya ben de haftalardır bakmıyorum artık,ama bugün kanal değiştirirken takıldım.Doğal olmak demek kendini umursamamak değildir ki.Sonuçta yemek yaptığın kıyafetle misafir karşılayamazsın.Üzerine yemek kokusu bile sinmiştir yani....

şimdi bu bayan bütün hafta "onun tadı,bunun tuzu" diye eleştiride yapar.. sevsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…