Yemekteyiz ShowTv

su duygu da heryerıne estetık yaptırmıs burnu yüzü botoks fılan

azıcıkta gögüslerı ıcın yatsaymıs ya masaya

sınır oluyorum kıza

kim birinci oldu?
emel gıcık bir tip geçen yarışmasından biliyorum...duygu da öyle
bir de 23 yaşındaymış sanki 30 küsürlü yaşlarda gibi ...
tarzı..felan hiç hoş değil bir de bu yaşda botoks felan yaptırırsa onu 40 yaşında
düşünemiyorum bile:1ninca:
burcu,mert veya diğer çocuk olsaydı birinci...bu iki gıcık olmasında.

kim birinci oldu biri yazabilir mi?
digerleri serhat a vermezler ama duygu giciklik olsun diye ona verebilir artik bitti gerci veren verdi

su duygu da heryerıne estetık yaptırmıs burnu yüzü botoks fılan

azıcıkta gögüslerı ıcın yatsaymıs ya masaya

sınır oluyorum kıza

duygunun o burnu estetiklimi yaa
niye yaptırmış ki
eminim öncki burnu daha iyidir

burcu kazandı mert te kazansa iyi olurdu
oda iyi yemek yapmıştı bence.

duygunu burnu hakketen o genis suratinda ufakcik kalmis,hele o kas mas hareketleri kabadayi gibi ,abi haci baba muhabbetide bogdu,emel kirilcak kibarlikdan ,duygu dedi ya emelin kazanmasini isterim diye,ihtiyaci var cünkü dedi,niyeki durumumu iyi degilmis??

allah askina hangi ara calismis o dandik duygu dünya mutfaginda salliyor durmadan,hepside 30 gibi gösteriyordu,duygu 30 gösteriyordu yasini rahat,ben iki cocukluyum ondan gencim hahahaha

birde bunlar kac puan verildigini öncedne biliyor mu?ben izlemedigim icin öncden derken sonuc aciklanmadan,bugün duygu masada kimse dürüst degil dedi herseyi begendiniz bende ama 4 4 verdiniz dedi..
bende emelin durumunu merak ettim neyi varmis ki ihtiyaci olsun giyim kusam yerindeydi evide iyidi semti mi begenmedi acaba:)

burcumu almış iyi olmuş valla haketti enazından kötü olsa bile yemeği söyledi ve yarışmada kendine güveni ve yemek bilgisi olan bir arkadaştı, buarada burcunun saç renginede bayıldım acaba hangi renk bilen varmı?
buarada duygunun maço tavrı iğrençti emelde her gittiği evde şunu yemem bunu yemem sevmem dedi durdu allana evinde ne yiyorsun sen yaa, yaş konusundada arkadaşlara katılıyorum 30 yaşındayım ve eminim ondan genç gösteriyorum bayanssulusmile

sizi gidi dedikoducular sizi ne kaynatiyosunuz yine..kaydirigubbakcemile3

duygu konusunda sizlere katiliyorum..cok gicik birsey...birde nisanlim kizar boy göstermeye gerek yok falan diyo..yeterince boy gösterdi ön plana cikmaya calisti...cok gicik ve itici biri:dilcikar:

tatilemi giriyo aslında bugün aklıma geldi ramazan geliyo ne olcak diye demek tatile girecek

aileisyle yaşıyorya kesin ondan demiştir
kendi özgür kız ya ayrı falan yaşıyor ailesinden.
neyse kurtulduk ondanda ya.

ay bugunku kadın çok suratsızsempatiksalakcinni

şu azeri adamında konuşması çok sempatik
kaydirigubbakcemile3

sarışın olanımı diyosunuz valla çok sinir bozucu aristokrat havalarında konuşması falan valla buraya girenler ciddi sabırlı heleki geçen haftakiler duyguya nasıl katlandılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…