Yemekteyiz ShowTv

offff bayılcammmmmakannehir
bütün gün cennet mahallesi ve yemekteyizzzzzzzzzz:bbo:

bu duygu, merte yazıyo resmensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

show tv ramazan öncesi en iyi olarak kendi çapında güzel ve yakışıklı olduğunu düşünenleri
toplamış resmen:umursamaz:
dün şöyle bir bakdım ...herzamanki gibi itici tipler...duygu resmen burcuyu kıskanıyor...
tabi genç ve hoş bir kız ...çekememişdiralsanaalsanasmile

yahu şu tarkanı merak ediyorum bende, adam seslendirme sanatçısı nereyi açsam çizgi film kanalında yemekteyiz tarkan, yabancı filmde tarkan, dsmartın birkaç kanalında çıkan programlarda hep tarkanın sesi, acaba diyorum tarkan yemekteyizde yine seslendirmemi yapıyor yani aslında orada bulunmayıp sadece montajımı yapıyor anlamadım gitti yafuuuubilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Dün bir ara baktım da yarışmacılar tanıdık geldi gerçi uzun bir süredir seyretmiyorum da eski yarışmacı değilmi bunlar....bilmiyorumkismile

Nasıl sinir bi kızalsanaalsanasmile

bestlerin en kötüsü herhalde seyretmiyorum artık sinir katsayılarım çoğalıyor çünkü...

Ne haber fısıtık nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İyiyim ablacım sen nasılsın? Yemekteyizi seyrediyodum bi yorumlara da bakayım dedim..opuyorumnanaktan

İyiyim ablacım sen nasılsın? Yemekteyizi seyrediyodum bi yorumlara da bakayım dedim..opuyorumnanaktan

İyiyim bende saol ben bıraktım artık seyretmiyorum insanın sinirleri bozuluyor artık seyredince habire birbirlerini yiyip duruyorlar yemek yiyeceklerine opuyorumnanaktan

Burcu'ya bayılıyorum. Çok dobra, dürüst, becerikli bir kız. Umarım yeniden o birinci olur.

Hepsi kiskanc bunlarin be
Duygu zaten tescilli kiskanc, cekemedi Burcu'yu bir turlu.
Emel'den de o kadar dusuk notu beklemezdim. "Yemekleri guzeldi, guzel yemekleri ve guzel misafirververligi icin Burcu'ya puanim 4" bu ne yaa! bir de begenmeseydi kac verirdi acep.

ben de şaşırdım emel e
bugüne kadar en çok beğeni toplayanın burcu olduğunu anlayınca 1. olmasın diye 4 verdi herhalde
inş 1. olur burcu ya

bencede burcu kazanacak
emel sırf gıcıklık olsun diye
az puan verdi.
ama yinede burcu kazanacak

Burcu kazansa da hepsinin surat ifadesini gorsem.
Cok kiskanc fesat tipler, aman yaa. O cocugu takdir ettim, 7 puan veren. Baskasini batirmak icin degil de samimice puan verdi, aferin :)

Ya simdi tekrarina bakiyorum ve kacirdigim baslari izliyorum.
Duygu denen yarismaciya hepten sinir oldum.
"ben oynuyorum, oynayacam bugun" cart curt.. ulen sen oynasan ne oluuur oynamasan ne olur? kendini ne saniyo allasen bu kisi, 1-2 saat kiytirik bir yarisma programinda goruldu diye bayagi bir tarafi kalkmis. Arkadas sen adam gibi yarismana gir, isini yap cik. ne oynamasi ne bilmemnesi Allah askina bu? maymun musun sen oynayacan? senin isin yemek yapmak. sacma sapan egolarini tatmin ediyor millet, biz de kimleri izliyoruz. hey allam, yine dellendim izlerken yaa.

normalde izlemiyorum ama bu hafta hemen hemen baktim sonlarina bakamiyorum,burcu kac puan aldi?..
yalniz duygu sanirim gecen yarismada kazanamayacgini bildigi icin bol puan vermis birine benim sayemde aldi dedi simdi yemek yaptigi icin sanrim birinci olabilirim diye görüyor puan vermiyor..
mertin evinde yemek arasi gösterilen yorumlarda cok iyi ev sahibi,cok güzeldi falan dedi ama puan verirken hic begenmedim ev sahipligini dedi acaba kendi ne yapti,sonra hersey iyi hos dedi ama sonra hic begenmedim dedi..tabiki stratejik olarak veriyorlar ama duygu ve emel 4 ten yukari vermiyor..burcu emel e 5 verdi ki oyun bu herkes kazanmak ister ama emel cok hirs yapmis...
burcu hakkediyor gibi...
duygunun saci bugün resmen korku filmi gibiydi ya 23 yasinda bir kiz 30 yas üstü gösterir mi ben cidden onu 35 filan sanmistim ilk sacini kendine nasil yakistirdi bilmiyorum

emel de çok gıcıkmış
iki yüzlü davrandı resmen dün burcu ya ne kadar az puan verdi kızın hakkını vermedi
favorim burcu inşllh burcu kazanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…