Yemekteyiz ShowTv

ayyy şu sarışına sinir oldum ana yemek konusunda
ev sahibi kız dio ki sen et alıp yanına domates bbiber kyup fırına sürsen
benim yemeğimden farkı ne olucak dio
hayır çok farklı çok farklı dedi durdu
uyuz insan nesi farklı

sarisin kadin gercekten cok itici
kocasi bi otelin ascisimiymis yamagimiymis neymis
onunla ovunuyo
kocan katilsaydi o zaman diyemedi kimse:mymeka:

Bence handan hn yemek yapmasını biliyor menüsü lezzetliydi sadece taktik hatası yaptı sevimli olamadı birde bilenle bilmeyen aynı yemekten anlamayanlarla beraber olmak insanı asabileştiriyor!

sarisin kadin gercekten cok itici
kocasi bi otelin ascisimiymis yamagimiymis neymis
onunla ovunuyo
kocan katilsaydi o zaman diyemedi kimse:mymeka:

evet ya ne sinir bişi o kadın kocamda kocam ay anladık :roflol: var böyle tipler kendi niteliksiz hiç bir şey bir tek elinde övünecek koca var garibin ne yapsın:umursamaz:

benim kocam şöyle iyi bilir böyle bilir keşke kocası katılsaymış ya bence kocasının reklamını yapmaya çıkmış alsanaalsanasmile güzel yemek yaptı hele tatlısı çok değişikti mutlaka denemek isterim

bugünkü bölümü kaçırdım tüh :gitme: ah kızlar bişi de anlatmıyorsunuz gali kaydirigubbakcemile

bakın ne okudum bı sıtede ;

ABD’de Yemekteyiz kıyameti yakın!
Alın size yaz bombası. Yemekteyiz (Show TV) yeni sezonu Amerika Birleşik Devleri’nde açacak. “Vay anam” diyelim…
Malumunuz ABD Başkanı Obama’nın da altını sıklıkla çizdiği şekliyle Amerika dünyada ulusların bir arada sorunsuz (!) yaşadığı tek ülke. Hadi öyle olsun diyelim ama çok sürmez o birliktelik… Çünkü Yemekteyiz, nasıl ki tüm geleneklerimizi ters yüz edip canımıza ot tıkadıysa benzer bir kader oradaki sofraları da bekliyor artık…
Hani yerleşik ve bilindik bir Amerikan mutfağından bahsetmek mümkün değil. (Fast food’u mutfaktan saymazsınız değil mi?) Ama anladığım kadarıyla dünya yemeklerinin de ahenkle tüketildiği ülkede Yemekteyiz için malzeme çok.
Şimdi izleme zamanı; dost ve müttefikimiz ABD’nin ikinci 11 Eylül vakasını yemekteyken yaşamasını izleyeceğimiz yüksek ihtimaldir. Başlamadan geçmiş olsun diyelim ABD ahalisine…

Kızlar yarışmayı seyretmiyorum artık ama kavga filan çıkıyormu yine eskisi gibi alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

aaaay adama ya, yumurtanın beyazını çırptı kar gibi oldu diye, bunu çoğu ev hanımı beilmez, dikkatli izleyin diyo, kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…