Yemekteyiz ShowTv

O kız kk'dan değil siyah prenses bloğunun sahibi zeynep

bence de kk da değil çünkü giydiğim kıyafteleri bloğumda sergiliyorum demişti bende ordan blog sahibi oldugunu anladım
ama kız şaşırttı beni genelde öyle kızlar kendilerini göstermek için çıkarlar ya ama yemekte fos çıkar
ama ikinci gün çıkan kız gayet hamarat becerikliydi yaşına ragmn
çok da zarif

Zeynep kk'dan değil.Başka bir siteye üye ve ayrıca bloğu var.Lipglos'un dediği gibi.Çok tatlı,kibar,çok güzel bir kız.Gönlüm ondan yana.opuyorumnanaktan

canım çorbası hatırladığım kadarıla. şehriyeleri suda haşladı sonra havuç rendeledi. sonra yumurta un ve yoğurt karışımını döktü.
bu kadarını hatırlıom. yağ vs sos nasıl yaptı bilmi

Bende yazayım
Çorba tenceresine bir miktar suyu koyup kaynattı.Kaynayan suya 2 avuç arpa şehriye attı.Arpa şehriyeleri pişmeye bıraktı, arpalar tam pişmeden 1 havuç rendesini kattı ve pişmeye bıraktı. Terbiyesi içinse 1 yumurta sarısı, 2-3 yemek kaşığı un,1 su bardağı kadar yoğurt koyup iyice karıştırdı. Kaynayan çorbadan bu terbiyeyi ılıtmak için kattı. ve bu oluşan terbiyeyide kaynayan çorbaya yavaş yavaş karıştırarak kattı. Sosu içinde sıvı yağda pul biberini yaktı ve çorbaya kattı.

kızlar bugün yemek yapan kadının tatlısını nasıl yaptı söylermisiniz herkes çok beğendi tatlısını

kızlar bugün yemek yapan kadının tatlısını nasıl yaptı söylermisiniz herkes çok beğendi tatlısını

ben izledim canım tatlıyı şöyle yaptı;
önce 1 su bardağı irmik,1 su bardağı toz şeker,2 yumurta (sarısının birini ayırdı üzerine sürmek için) iyice birbirine yedirerek yoğurdu sonra içine 1 paket margarin koydu onuda iyice yedirerek yoğurdu daha sonra 1 er paket kabartma tozu ve vanilyayı ekledi unda ekleyerek (unun bir ölçüsü yoktu) hamuru iyice yoğurdu tepsiye oval şekil verip dizdi fırına attı şerbet ölçüsünü vermedi (yada orayı ben kaçırdım) soğuk bir şerbet yaptı derin bir kaba su ve şeker koyup şeker eriyinceye kadar karıştırdı pişen tatlıları sıcakken bu soğuk şerbete atıp birkaç sanıye tutup servis tabağına aldı.
bende denemeyi düşünüyorum
ço güzel görünüyordu cokacimcoook

valla dün kadın yemek yaparken izledim ama sonrasını izlemedim kızımı dışarıya çıkardım, genel olarak güzel yemek yaptı titizdi yani, bide eti piştimi fırında onu merak ettim folyosu yırtılmıştı saramadı falan CADIARZU

dün bende tam izleyemedim ama
etine pişmiş dediler begendiler

Ceylinnaz; annemde seyretmiş bana sordu tatlının tarifini aldın mı diye,bende seyretmediğimi söylemiştim çok sağol canım ya ben de en kısa zamanda deniycem İnşallah....

Son düzenleme:
Geçen gün bunlar yemeğe oturduklarında arkada duvardaki saat 2 civarını gösteriyodu.
İyice kafa yapıyo bunlar bizle valla.

Uploaded with ImageShack.us

........................................................yorumsuz.............................

Geçen gün bunlar yemeğe oturduklarında arkada duvardaki saat 2 civarını gösteriyodu.
İyice kafa yapıyo bunlar bizle valla.

evt bnmde şu dikkatimi çekti artık çekimler gündüz oluyor nedenini bilmiyorum ama dışarda araba da puan veriyorlar ya ozmn dikkat ettim
saat 2 de yemek yeniyorsa
bunlar ne zmn kalkkıyor ne zmn markete gidiyor
ne zmn yemek pişiyorkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…