Yemekteyiz ShowTv

ya şu rümeysamıdır nedir ne o öyle el şıkışırken elinin ucunu veriyor bence bu görgü kurallarına aykırı bence karşındaki kişinin hem gözlerine bakıp hemde elini iyi kavramalısın ben böyle öğrendim, bide şu şenay karısını beğenmedim nerden buluyor o saçma sapan kıyafetleri hele saçına sinir oluyorum elime geçse o saçını tarağı geçirip bir güzel tarayacam :mymeka:

sebzeli böreğin malzemesi neydi? Bakanlar varsa yazmalarını rica edeceğim,yarin misafirim var

adam kolyeyi kravatin ustune takmis
hos!
altina taksa ne farkederki:roflol:
bide kurt kayniyo galba amca yiyip yiyip firliyo yerinden
sarki syluyo yine yemeye devam ediyo delikafadulden

öööfff şu yaşlı adam ne gıcık ya,terslenip duruyo.Ne sanıyosa kendininaniknanik öbürüde kendini göstermek için taklitler ve şarkılarla atmıyomu kendini ortaya :mymeka:

Ay o kolyeler ne öle ??
:1shok:
Belgin de resmen etkilemeye çalışıyo :hulya:
Sarı kızda mıymıy :hulya:
öbür müzisyenim diyen sarı kafa da sürekli bi şarkı türkü o kolyeli adamla :hulya:
bugünki ev sahibinide yemek yaparken izleyemedim ama fena görünmüyolar :hulya:

Ay bu adam ne ya! iş yerini gösterdiler yaptığı o hareketler oyunlar ne kadar itici. Marketten sebze alıyor bu özel köy sebzesi diyor, üzrinizdeki hırkayı kim ördü diyor Tarkan bir KÖY KADINI ördü diyorkaydirigubbakcemile

Yemekteyiz, birbirinden ünlü isimlerin yarışmacı olarak katılacağı çok özel bölümüyle Show Tv ekranlarında!

[SIZE=+0][/SIZE]Genel yönetmenliği Caner Erdem'in yaptığı Show Tv'nin 'efsane' programı "Yemekteyiz", birbirinden ünlü isimlerin yarışmacı olarak katılacağı "çok özel" bölümüyle Show Tv ekranlarında!

500 program...

500 yarışmacı...

Binlerce farklı lezzet !

Ve 500. bölüm şerefine 5 ünlü konuk...

Ünlülerin modacısı, Nur Yerlitaş.

Hem güzel, hem yazar; Ece Vahapoğlu.

Sahnelerin sevilen ismi, Cenk Eren.

Modanın asi ismi, Barbaros Şansal.

Tescilli güzel, Neşe Erberk...

Yemekteyiz'in sürprizlerle dolu 500. Bölümü, çok yakında "Show Tv" ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

filipinli kadın yaşına göre bayağı genç duruyo fark ettiniz mi

allahım yaa o adamı knşnca gülmekten ölüyodum yaaaa

bgünkü yarışmacı adamın üzerindekilerde ne öyleeohaoldumsmile resmen pijama ve röbdoşambr giymiş amanın:1shok:

ay bn bugünkü kadını bi yerden tanıyorum ama nerden?
birde mutfağı tüm yeşil ocak bile o nasıl iş yaw anlamadım
bzm de yeşil amma bu kadar da değil

Televizyonlarınızın ayarlarıyla oynamayınız.. Zira mutfak gerçekten fosforlu yeşil!!!!

şimdi tanıdıdm zaten tarkan bey de sordu
ferdi tayfurun yanındamı ne çalışıyormuş
birde zamann da adananın yerli kanallarında sunuculuk yapıyormuş
ordan tanıdıdm bu gülsümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…