Yemekteyiz ShowTv

bugünkü bayanı hm yemeklerinden hmde ağırbaşlı hanımefendiliğinden dolayı tebrik ediyorum
ilk defa bu kadar seviyeli bir yarışmacı izledim

bugünkü bayanı hm yemeklerinden hmde ağırbaşlı hanımefendiliğinden dolayı tebrik ediyorum
ilk defa bu kadar seviyeli bir yarışmacı izledim

katılıyorum sana arkadaşım, kendi güzel yemekleri güzel, keyifli bir bölümdü bence, yalnız hüma yemek yaparken arada uyumuşum böreği nasıl yaptı çok merak ediyorum bakan varmı :uhm:

hümanın sebzeli böreğinin tarini alan varmı kızlarr

canım hatırladığım kadarıyla.sebzeleri kızarttı(kabak, patlıcan küp şeklinde) havucu da haşladı.
yufkaya su ve yağ karışımı yapıp üzerine sürdü.kenarlarından katladı kare şekli oluşturdu. karenin her bi köşesine sebze harcını kooydu. dört parcaya kesti. kenarlarını birleştirdi. ters cevirip yumurta sürdü.
umarım anlatabişmişimdir. ben de denicem
tatlısını denedim eşm cok begendi.
kız gercekten lezzetli şeyler yaptı ...ç

her yere nane serpiştirmesi de cabası
hani biz de nane çok kullanırız annem özellikle bahcede yetiştiri baharat olarak kullanmak için ama
her sofrada da yeşil yeşil serpiştirmek de komik oluyor

Bi de naim vardı
Sonradan ümitle beraber yarışmışlardı best of'ta
Naim ve ümit de benim favorimdelikafadulden
Naim birazcık yumuşaktı ama olsun temiz iş yaptı mutfağını beğenmiştimsositososito

Sanırım bu yarışma bi uyarı aldı
Kendilerine baya bi çeki düzen verdiler öyle eskisi gibi kavga yoktu bu hafta

kızlar bu haftanın 2.yarışmasını yani dünü izlediniz mi?
ordaki bayan bence kk dan.tanıtım çekimini gösteriyo ya yemek yapmaya başlamadan önce orda kız hobilerinden bahsediyo.kız oje üzerine baskı yapıyo ve burda gördüğüm resimlerin aynısı.adını unuttum şimdi topikin oje üstüne baskı yapıp resimleri paylaşıyolardı.ikincisi de orda kadın kendi resmini çekti.tarkan bey de sordu hayırdır ne yapıyorsunuz diye.her gün ne giyidiysem onu çekip koyuyorum siteye dedi.burda da bugün ne giydin çek görelim topicki yok mu kızlar?bu kadar tesadüf olmaz herhalde...

bn izlemedim
ama kk dan olsa elbet ki duyurur diye düşünüyorum
o linkleri bulup eklese
belki tanıdığımız bir nickdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…