- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben de 169 um, ne istediklerimi istedigim kadar yiyebiliyorum ne de istedigim gibi gözüküyorumSağlıklı mı? Çok zayıflık sağlık değildir ki. Evet turp gibiyim, kolay kolay hasta olmam ama çok zayıfım. Aşırı. Fazlasıyla. 168e 42 43 falanım. Ki yerim de yani.
Çalıştıgım iş yerimdeki ortaklardan biri 130kilodan 85e düşmüş sallama bi çay yeşilli beyazlıydı paketi baya metobolizma yakıyormuş bende 45kiloyum mamayla besleniyorum bende hep hafif kilosu olanlara özenmişimdir1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum benişin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
adetleriniz duzenlimiAynen öyle wcye cıkamıyodum.şuan şalgam içiyorum ishal olayım dıye
Evet duzenli. Sankı yeterınce buyuk abdest yapamıyorum. Basurda var bndeadetleriniz duzenlimi
Bu hafıf degılkı 12 kılo fazlam varÇalıştıgım iş yerimdeki ortaklardan biri 130kilodan 85e düşmüş sallama bi çay yeşilli beyazlıydı paketi baya metobolizma yakıyormuş bende 45kiloyum mamayla besleniyorum bende hep hafif kilosu olanlara özenmişimdir
Eczaneden bahsettiğim çayı alıp içebilirsiniz bence sallama çaydıBu hafıf degılkı 12 kılo fazlam var
Simdi ben yemektense sıvı şeyler sevıyorumya. Acaba dıorum sıvı dıyetınemı girsem. Çok zararlıymıs ama gercekten böylede psıkolojım bozuluyorAblam karatay diyetiyle 20 kilo verdi.bir kaç arkadaşım da aynı şekil karatay diyetiyle kilo verdiler.tavsiye ederim
Hangı çay oluyorEczaneden bahsettiğim çayı alıp içebilirsiniz bence sallama çaydı
Çocuğun peşinden koşmayı spor sayma ilk 45 dk ve 1 saat tempolu spordan sonra vücut yağ yakimina başlıyor.Benim spor yapmadığım gün yokki sürekli çoçugun pesınden kosuyorum. Bıde kosmasam halim ne olcaktı acaba
Hemen öğrenip yazacagım aşırı derecede metobolizbayı hızlandırıp yağ yakıyormuşHangı çay oluyor
Bunu evdede yapabılırım dimi baya yagmur var hemen bugun baslamak istiyorumÇocuğun peşinden koşmayı spor sayma ilk 45 dk ve 1 saat tempolu spordan sonra vücut yağ yakimina başlıyor.
Evde Leslie yap bence ilk hafta daha sonra cardio çalış vücut anca alışır.Bunu evdede yapabılırım dimi baya yagmur var hemen bugun baslamak istiyorum
Benim 1.5 yıl bekleyecek tahammülüm yok hemen 1 ay ıcınde 12 kılomu vermek istiyorumSadece paketli gıda yemiyerek 20 kiloya yakın kilo verdim 1.5 yılda
Emzirdigim için diger herseyi fazla fazla yedim hatta
Hayır abartmıyorum kötü bi görüntüm var basenler dısarı dogru fıskırmıs göbegim var toto zatn arşa çıkacakKilonuz boyunuza gore fazla değil abartıyorsunuz biraz
Tsk ederm denıcemEvde Leslie yap bence ilk hafta daha sonra cardio çalış vücut anca alışır.
Ve bol su iç karbonhidrat uzak dur kilo vermeye başlayınca bölgesel spor yapmaya baslayin. Bende 3 ay ara verdim spora bugün başlıyorum inşallahTsk ederm denıcem
Neden ara verdin zayıfladınmıVe bol su iç karbonhidrat uzak dur kilo vermeye başlayınca bölgesel spor yapmaya baslayin. Bende 3 ay ara verdim spora bugün başlıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?