Yemin ediyorum psıkolojim bozuldu düşünmekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
acil diyet arastirmayin. saglikli beslenmeye baslayin yavas yavas da olsa verin kilonuzu.
artik metobolizma miz eskisi gibi degil ona guvenip yuklenmeyin. ben de 70 li kilolari ne kadar yersem yiyeyim asla gormemistim onceden.
sonra 80 i gorunce aklim basima geldi. 1 seneden az surede cok siki diyet yapmadan 62 ye kadar indim. sonra yine simarip yedim. 71 e kadar ciktim. simdi ugrasiyorum diyetle sporla ama cok zor gidiyor. aylardir ancak 63 e inebildim. saglikli beslenmeyi yasam stili haline getirmek sart.

Yani... hamileyken yada emzirirken mi cola içtiniz? Gerçekten mi?

Neden ara verdin zayıfladınmı
bebeğim 3 aylıktı ve emiyordu ben diyete basladigimda 67 küsur ile basladim. Herşeyden yedim günde 3 lt su içtim ama hep kaşıkla yemekleri 3 kaşık 5 kaşık yoğurt salata tarzı.

Sabah kahvaltı klasik tambugday ekmeği 2 dilim akşamda iki dilim öğlen yedim mesela. Geçen sene bu zamanlar 67 kiloydum buradaki takımlara katılmıştım hatta. 4 ayda 12 kilo verdim. Uzun vadede verdiğin için ve yağdan verince kolay alınmıyor şu an 54 kiloyum.

Sadece kolayı bırakarak 5 kilo zayıfladım içerken fark edilmiyor ama ciddi kilo yapıyor
Hangi türü olursa olsun
Ayrıca latte kalorili bir içecek 8 latte üstelik şekerliyse 3 tabak mantı yemiş kadar kalori alıyorsunuz
Bende kilo vermeye çalışıyorum şekeri bırakmadan paketli gıdaları tamamen bırakmadan kızartmalardan vazgeçmeden kilo verilmiyor

Yani... hamileyken yada emzirirken mi cola içtiniz? Gerçekten mi?
Ben hamileyken içtim diye bişi yazmadımki.ben hamile oldugumu ogrenınce s. Gra içiyodum onu bıle bıanda bıraktım yardım almadan. Ben hamıleyken süt içiyodum sürekli oglum maşallah 4 kilo 150 gram dogmustu. Suan 2 yasında emzırıyorum ve kola latte içiyodum

Ohaa ben nasıl ya 3 tabak mantı keske dırek mantı yeseydım doyardımda

Cok dogru zayıflayınca salmamak lazım

Ölçülerimi bilmiyorumkı sadece kılom ve boyumu bılıyorum.
anladım ben de aynı boydayım 86 kiloydum 68im şuan spor yaparak evde 6 ayda verdim yardımcı olacaktim o yüzden, kafanız kesip omuzdan dize kadar önden ve yandan foto çekip ekler misiniz konuya eklenti olarak

Ohaa ben nasıl ya 3 tabak mantı keske dırek mantı yeseydım doyardımda
Bende bir paket bitter çikolatanın 500 kalori olduğunu duyduğumdan beri iyi değilim
Cep telefonunda kalori programları var onları indirebilirsin
Sadece kalorisine değil içeriğindeki karbonhidrat yağ şeker miktarında yazıyorlar
İnstagramda bazı diyetisyen hesapları yiyeceklerin kalori karşılaştırmalarıı falanda veriyorlar

Telfonumun kendi uygulamasında var. Bu saat oldu kahvaltı yapmadım daha ya ve kıloluyum

cnm bölgesel zayıflaman gerekmiyor bence biraz gobegin vae onu da şekeri ve ekmegi hayatından önce çıkarman gerek.Bu saate kadar bisey yememek hiç bi şey anlam ifade etmiyor aksine kahvaltını kesinlikle yapmalısın hemde güzel bi kahvaltı ekmeksiz bi şekilde öğlen daha az yemen lazım akşam 7 den önce yemeğini yemelisin ve akşam doyurmadan karnını kalk.Ac kalk sofradan ve sonrasında daha da bisey sakin yeme.burda bi anlasalim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…