- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
acil diyet arastirmayin. saglikli beslenmeye baslayin yavas yavas da olsa verin kilonuzu.1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum benişin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
Yani... hamileyken yada emzirirken mi cola içtiniz? Gerçekten mi?1.73 boy 77 kiloyum. Zayıflamak istiyorum biran önce ince belli kızlar görünce içim gidiyor. Eskı zayıf fotomu ekran yaptım baktıkça yemeden içmeden kesileyim diye. Kilomun sebebı kesinlikle yemek oldugunu zannetmiyorum günde 8 tane latte içiyodum ve kola olmazsa olmazlarımdandı sabah aç karnına bıle kola içiyodum benişin kötü tarafı hıc bukadar kilolu oldugumu fark etmemiştım sankı aylardır aynaya bakmamısım gibi takii. O nalet güne kadar eski fotolarıma baktım sonrada boydan foto çekıp ikisinıde yegenıme attım ben bile gözlerime inanamadım ne hale gelmişim öyle. Sabah erkenden uyanıp oturup bunu düsünüyor ve sürekli diyetler arastırıyorum üzülüyorum. Acı çehre önermişti biri,sagolsun oglum hala emiyor 2 yaş 24 günlük duygusal olarak bnde hazır degılım sütten kesmeye. Ama böylede bişi kullanamıyorum. Ben napıcam bi yol gosterın ya.
bebeğim 3 aylıktı ve emiyordu ben diyete basladigimda 67 küsur ile basladim. Herşeyden yedim günde 3 lt su içtim ama hep kaşıkla yemekleri 3 kaşık 5 kaşık yoğurt salata tarzı.Neden ara verdin zayıfladınmı
O zaman bölgesel inceltme yapmanız lazım bence.Hayır abartmıyorum kötü bi görüntüm var basenler dısarı dogru fıskırmıs göbegim var toto zatn arşa çıkacak
Ben hamileyken içtim diye bişi yazmadımki.ben hamile oldugumu ogrenınce s. Gra içiyodum onu bıle bıanda bıraktım yardım almadan. Ben hamıleyken süt içiyodum sürekli oglum maşallah 4 kilo 150 gram dogmustu. Suan 2 yasında emzırıyorum ve kola latte içiyodumYani... hamileyken yada emzirirken mi cola içtiniz? Gerçekten mi?
Ohaa ben nasıl ya 3 tabak mantıSadece kolayı bırakarak 5 kilo zayıfladım içerken fark edilmiyor ama ciddi kilo yapıyor
Hangi türü olursa olsun
Ayrıca latte kalorili bir içecek 8 latte üstelik şekerliyse 3 tabak mantı yemiş kadar kalori alıyorsunuz
Bende kilo vermeye çalışıyorum şekeri bırakmadan paketli gıdaları tamamen bırakmadan kızartmalardan vazgeçmeden kilo verilmiyor
Ölçülerimi bilmiyorumkı sadece kılom ve boyumu bılıyorum.cnm ölçülerini yazarsan yardımcı olurum
acil diyet arastirmayin. saglikli beslenmeye baslayin yavas yavas da olsa verin kilonuzu.
artik metobolizma miz eskisi gibi degil ona guvenip yuklenmeyin. ben de 70 li kilolari ne kadar yersem yiyeyim asla gormemistim onceden.
sonra 80 i gorunce aklim basima geldi. 1 seneden az surede cok siki diyet yapmadan 62 ye kadar indim. sonra yine simarip yedim. 71 e kadar ciktim. simdi ugrasiyorum diyetle sporla ama cok zor gidiyor. aylardir ancak 63 e inebildim. saglikli beslenmeyi yasam stili haline getirmek sart.
anladım ben de aynı boydayım 86 kiloydum 68im şuan spor yaparak evde 6 ayda verdim yardımcı olacaktim o yüzden, kafanız kesip omuzdan dize kadar önden ve yandan foto çekip ekler misiniz konuya eklenti olarakÖlçülerimi bilmiyorumkı sadece kılom ve boyumu bılıyorum.
Olur çekerım şimdianladım ben de aynı boydayım 86 kiloydum 68im şuan spor yaparak evde 6 ayda verdim yardımcı olacaktim o yüzden, kafanız kesip omuzdan dize kadar önden ve yandan foto çekip ekler misiniz konuya eklenti olarak
Bende bir paket bitter çikolatanın 500 kalori olduğunu duyduğumdan beri iyi değilimOhaa ben nasıl ya 3 tabak mantıkeske dırek mantı yeseydım doyardımda
Attımanladım ben de aynı boydayım 86 kiloydum 68im şuan spor yaparak evde 6 ayda verdim yardımcı olacaktim o yüzden, kafanız kesip omuzdan dize kadar önden ve yandan foto çekip ekler misiniz konuya eklenti olarak
Telfonumun kendi uygulamasında var. Bu saat oldu kahvaltı yapmadım daha ya ve kıloluyumBende bir paket bitter çikolatanın 500 kalori olduğunu duyduğumdan beri iyi değilim
Cep telefonunda kalori programları var onları indirebilirsin
Sadece kalorisine değil içeriğindeki karbonhidrat yağ şeker miktarında yazıyorlar
İnstagramda bazı diyetisyen hesapları yiyeceklerin kalori karşılaştırmalarıı falanda veriyorlar
Valla bilemiyorum ama karatay diyeti sağlıklı zayıflatıyorSimdi ben yemektense sıvı şeyler sevıyorumya. Acaba dıorum sıvı dıyetınemı girsem. Çok zararlıymıs ama gercekten böylede psıkolojım bozuluyor
Onada bı göz atarım artık napımValla bilemiyorum ama karatay diyeti sağlıklı zayıflatıyor
Aslında sabak yiyip akşam yememek gerekiyorTelfonumun kendi uygulamasında var. Bu saat oldu kahvaltı yapmadım daha ya ve kıloluyum
cnm bölgesel zayıflaman gerekmiyor bence biraz gobegin vae onu da şekeri ve ekmegi hayatından önce çıkarman gerek.Bu saate kadar bisey yememek hiç bi şey anlam ifade etmiyor aksine kahvaltını kesinlikle yapmalısın hemde güzel bi kahvaltı ekmeksiz bi şekilde öğlen daha az yemen lazım akşam 7 den önce yemeğini yemelisin ve akşam doyurmadan karnını kalk.Ac kalk sofradan ve sonrasında daha da bisey sakin yeme.burda bi anlasalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?