Yemin - Fox Tv

[youtube]J9t1HaDo4Hg[/youtube] işte bu akşam ki bölümde olucaklar
kızlar yemin dizisi yeni sezonda da harika.soluk soluğa izliyorum ve cihandan nefret ediyuorum yaaa

Süpeeeeeeeeeeerrrrrrrr Bi Dizi Valla Ben Ilk Bölümünden Beri Takip Ediyorum.tuba ünsal Ilk Kez Doru Bişiy Yapmiş.bu Dizi Ona çok Yakişmiş Benceeeeeeeeeeee

ewet kızlar haRİKA YA ÇOK YAKIŞMIŞLAR DEĞİLMİ B İRBNİRLERİNE.AKŞAM OLMASINI İPLE ÇEKİYORUM BU BÖLÜMDE MENDERES ÖĞRENİCEK LEYLAYA TECAVÜZ ETTİĞİNİ

kızlar dün akşam diziyi seyrettinizmi o neydi yaa çok heycanaldım ve çokda sewiniyorum asuman adına kadının yaptıklarını kim yapar acabaa. çokda güzelleşti he.sizde aynı heycanlamı seyrettiniz diziyyi .acaba asumanı vurcaklarmı ve tabi bu esnada toprak bebek ne olucak yorumları konuşalım hadiii

Ay kızlar nolmuş, nolmuş. Nerde oynuyor bu dizi, ay yok almiyim ben her bir tarafımız dizi oldu zatikafamçokkarıştı

ben bazen izliyorum leyla menderesi seve seve cihanla birlikte hala deli oluyom yaa zorla durulurmu sevmediği adamlaaa

Cihan en büyük kozunun oynamış Menderes’i can evinden vurmuştur. Oğlunu bulmaya çalışan acılı baba’nın şimdi hesap vermesi gereken biri vardır; Leyla...

Oğlunun kaçırılma haberiyle yıkılan Leyla, Mermertay ailesini karşısına alır...

İki acılı aile tekrar bir aradır, ama bu sefer tek bir amaçları vardır; Toprak’ı kurtarmak...

Cihan hain planını gerçekleştirebilecek mi? Mermertay ailesini içeriden çökertmeye çalışan Mahir, kendini daha ne kadar saklayabilecek?...

Leyla ve Menderes oğullarına kavuşabilecek mi?

01 Ekim Pazartesi Saat : 20.00

alıntıdır

Oğulları Toprak yerine büyük bir yıkım ile karşılaşan Leyla ve Menderes, acımasız bir tuzağın tam ortasına sürüklendiklerini anladıkları an, yazık ki çok geç kalmışlardır.

Bir anne yüreğinin ağır, tarifsiz acısı... Yenilginin eşiğindeki bir babanın, kahreden çaresizliği... Zaman geçmek bilmez, umutlar her saniye biraz daha tükenir!

Ve beklemenin en fırtınalı anında Cihan kucağında düzmece bir mucize ile çıkagelir. Başta Menderes ve Leyla olmak üzere, bıçak sırtının her iki tarafında yaşanan ortak mutluluk, onun kahramanlık destanı olacaktır.

Ancak ezeli düşmanına karşı da olsa, teşekkürü borç bilen Menderes’in ziyareti, Cihan’ın tüm foyalarını ortaya çıkaracak fitili inceden ateşlemeye yeter. Şimdilik zafer şarhoşluğunun tadını çıkaran Cihan, kendi cehennemine adım adım yaklaştığının henüz farkında değildir!

08 Ekim 2007 Pazartesi Saat : 21.45

alıntıdır

Leyla ve Menderes’in yaşamını cehenneme çeviren Cihan, önceleri hiç önemsemediği; ancak onu giderek daha da köşeye sıkıştıran iki tehdit ile karşı karşıyadır. Cihan’ın yapabilecekleri konusunda herkesi ikna etmek için aradığı kanıta nihayet ulaşan Gazel ve işin iç yüzünü öğrendikten sonra Menderes’e çektirdiklerinin vicdan azabıyla saf değiştiren Mahir, Cihan’ın idam fermanını adım adım hazırlayacaklardır. Artık, Cihan’ın düşmesi sadece an meselesidir!

Asuman ve Selim yelken açtıkları yakınlaşmada, her geçen gün biraz daha rüzgara teslim olurlar. Yılların derinleştirdiği yaraları yavaş yavaş iyileşen Asuman, bu yasak özgürlüğe kayıtsız kalamayacaktır.

Leyla ve Menderes’i, hayatlarını tamamen değiştirecek süprizler beklemektedir. Yarın, yeni cevaplar kadar, çözülmesi güç düğümlere de gebedir.

15 Ekim 2007 Pazartesi Saat : 21.30

ALINTIDIR

Asuman’ın davetsiz gelişiyle, başka insanlara ait oldukları gerçeği Menderes ve Leyla’nın yüzüne bir tokat gibi iner. Oysa Asuman, yaşadığı bu son kırgınlık sayesinde, Selim’le arasındaki son duvarı da kaldırmıştır...

Leyla Cihan’a, Menderes’le artık başka hayatlar yaşadıkları gerçeğiyle yüzleştiğini açıklar. Cihan, sevdiği kadının verdiği söze sadık kalmış olmasıyla rahatlasa da, Mahir’in hala kayıp olması yüzünden gergindir.

Mahir’in kendisini sokaklardan çekip alan, babalık yapan Façalı’ya silahını teslim etme vakti gelmiştir. Şimdi O’nu zor bir itiraf beklemektedir.

Menderes hayatını karartan olayların arkasında yatan Cihan gerçeğini öğrenirken, Leyla geçmişte bıraktığı bir simanın, Asuman’a zarar vermesini önlemek için çabalar…

Sır perdeleri bir bir aralanırken, yeni sorular ve olaylar kapıda beklemektedir.

22 Ekim 2007 Pazartesi Saat : 21.30

alıntıdır

Deli oluyorum şu leylaya yaaaa psikopat etti beni salak karı ne çekiosa o dangalak cihanı,gitsin paşa paşa anlatsın durumu ailesine menderese,kurtulsun şu adamdan,bi de ne derse yapıo sümsük yaaa dayanamıyorum böle sümsük karakterlere klava: gazele bayılıyorum işin peşini bırakmıyo cihanı bozuyo devamlı,diğerleri gibi 3 maymunu oynamıo tebrik ediyorum gazeli a.s

Cihan’ın kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığını bilen Mahir’in verdiği mücadele sayesinde Menderes’in hayatı kurtulur.

Ailesinden ve sevdiği kadından sonra işlerini de birer birer kaybettiği gerçeği ile yüzleşen Cihan, son kozunu oynamaya çalışacaktır.

Asuman, Selim’le olan yakınlaşmasıyla ilgili hiçbir uyarıyı dikkate almaz. Şimdi Menderes, abisinden yadigar Asuman’a sahip çıkmak ve eline boşanma celbi ulaşmasıyla çıldıran Cihan’dan Leyla’yı korumak arasında adeta araftadır.

05 Kasım 2007 Pazartesi Saat : 20.00

alıntıdır

çok aptal bi diziyi ya..karı herşeye boyun eğiyo leyladan bahsediyom..cihan ne derse yapıyo saf...herşeye salya sümük ağlıyo..leylanın cihana boyun eğmesine gerek yokki kendide zengin gücüde var ne b.k yemeye hayatını karartıyo anlamadım..çok saçma bi senaryo bence yaa...ayrıca genelde dizilerin başrol oyuncusu yakışıklı çekici kişiler olur ama cihan daha yakışıklı menderesten valla ben beğenmiyorum şahsen..dizinin geneliii kötü..şakkıdı

Menderes; Asuman’ı Selim’le birlikte görünce, maskeler bir bir düşmeye başlar.

Asuman’ın boşanmak istediğini söylemesi ile Menderes’in Selim’i araştımaya başlaması bir olacak ve Selim’in karanlık yüzü yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

Boşanma celbinin eline ulaşması ile çılgına dönen Cihan ise, planlarını gerçekleştirmeye fırsat bulmadan, kendini özenle hazırlanmış bir tuzağın içinde bulur.

Tüm olanlar Leyla ile Menderes’in lehine gibi görünse de, ne yazık ki kararan bulutlar gökyüzünü kaplamaya başlamıştır.

12 Kasım 2007 Pazartesi Saat :21.15

alıntıdır

Selim’in gerçek yüzünü bir türlü görmeyen Asuman, Menderes’in hışmına uğrar ve kırılan gururunun da verdiği sinirle Menderes’e savaş açmaya karar verir. Ancak bunu zevkle yapacak tek avukat olan Cihan, artık bambaşka bir noktadadır.

Mermertay Holding’de Yeşim’e gösterilen ayrıcalıklı davranışların yarattığı şüphe, Menderes’i arayıp da bulamadığı canlı tanığa götürür. Eski bir Selimzede olan Gönül, Asuman-Selim cephesini bozguna uğratabilecek en iyi koz olarak ortaya çıkar.

Leyla ise Gazel’in kendisi için organize ettiği romantik gecede Menderes’e kavuşur. Bu mutlu anlar Gazel’in içindeki intikam meleğini uyandıracaktır!

19 Kasım 2007 Saat:21.30

alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…