Yemin - Fox Tv

Cihan, iki gün boyunca ona güzel bir çocukluk yaşatan insanlara yaptığı kötülükler ve çocukluğunun korkunç hatıraları ile yüzleştiği evden çıkar. Asuman’ın planlarını öğrendiği sırada, Gazel’den aldığı mesajla sevdiği kadını sonsuza dek kaybettiğini anlayarak yıkılır.

Bu Cihan için sonun başlangıcıdır. Başka çaresi kalmayınca kendini dinletmenin tehlikeli bir yolunu bulur. Önce Gazel’i, ardından Leyla’yı, kendisini yargılayacağı mahkemeye şahit olarak çağırır. İki kız kardeş arka arkaya ortadan kaybolunca Menderes, Cihan’ın karanlık planını çözmek için arayışa girer.

Cihan kararı açıklarken, Menderes hızla onlara doğru yol almaktadır.

26 Kasım 2007 Pazartesi Saat: 21.30

alıntıdır

Leyla ve Gazel’i kurtarmak için yola çıkan Menderes, Cihan’ın hayatını sahnelediği korkunç oyunun kanlı finaline yetişebilmiştir. Kara haber ağızdan ağza yayılırken, Cihan’ın hastanedeki ölüm kalım savaşı başlamıştır.

Asuman’ın boşanma kararı ile kendisi için hazırlanan tuzağa daha da yaklaştığını gören Menderes, çocuklarını korumak için harekete geçer. Asuman ise en çabuk zamanda Menderes’ten ayrılıp, yeni bir hayat kurmaya kararlıdır.

Sürpriz bir kararla Aydın’dan gelen Fatmanur, Selahattin’deki değişikliklerin hiç de hayra alamet olmadığını keşfedecektir.

03 Aralık 2007 Pazartesi Saat: 21.30

alıntıdır

Cihan yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, dışarda hayat tüm hızıyla devam etmektedir.

Menderes çocukların hassas dengelerini korumaya çalışırken, Asuman ise burnunun dibindeki tehlikenin çocuklarına da bulaşmak üzere olduğunun farkında değildir.

Leyla cephesinde geçmişten gelen uğursuz bir aşkın gölgesi yine hayatı altüst edecektir.

10 Aralık 2007 Pazartesi Saat:21.30

alıntıdır

Menderes ve Leyla’nın hasreti büyürken herkes gelecekte ne planladıklarıyla ilgili merak içindedir. Ancak ikisi de ailelerine odaklanmıştır. Leyla kardeşini korumaya çalışırken, kızının garip davranışları Menderes’i yürek dayanmayan bir korkunç bir gerçeğe götürecektir.

Asumandan hiç beklemediği bir cevap alan Selim’i bir başka sürpriz daha beklemektedir. Selim’in ikili oynadığını düşünen Yeşim, büyük sorunlara neden olacak B planını harekete geçirir.

17 Aralık 2007 Pazartesi Saat: 21.30

alıntıdır

ay ilk bölümden beri olmasada izliyorum süper yaaaaaaa
asuman a oh olsun bu hafta çok güzel menderes mahvetcek selimi ay izleyin yarın mutlaka.

Son düzenleme:
Asuman ve Menderes arasında başlayacak velayet savaşı öncesi, her iki tarafta da gerilimli bir hava hakimdir. Menderes, annelerini görmek isteyen çocukların baskısı altında doğru olanı yapmaya çabalarken Asuman en sert oyununu oynamaya hazırlanır.

Kederli Hisarlı ailesi yaralarını sarmaya çalışırken Leyla için kader taşları dizilmiş, yeni bir oyun başlamak üzeredir.

07 Ocak 2008 Pazartesi Saat :21.30

alıntıdır

en az 1 aydır seğretmiyorum neler oldu dizide leyla bi ara gördüm tümör varmış eeee sonra

Menderes’e kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Leyla için karanlığın içinden lanetli fısıltılar yükselmektedir. Doktor Bora, sürekli yeni ve daha güçlü ilaçlarla çıka gelirken Menderes’in şüpheleri artmaktadır.

Yalnızlıktan bunalan Asuman, kendi mutluluğunu ararken zor bir karar verir. Ancak bu kararı uygulamak o kadar da kolay olmayacaktır.

18 Şubat 2008 Pazartesi Saat: 22.00

alıntıdır

evt canım 5 e doğruda bitti nerdeyse 2 saate tam sürüyo of ya keşke diziyi bitirmeseydiler ya çok severdim valla menderesi özelliklede ay yeni bi dizisi daha var unutulmaz başlıcak ordada yine 2 kadın arasında biri gerçekten sevdiği diğeride mecbur olduğu olsun onuda izlerim ben

kızlar ya ben menderesin kaza yaptığı zaman izlemeye başlamıştım bu ilk 2 bölümü izlememiştim ii oldu valla

aynı durum acaba benim başıma gelseydi ben bu kadın gibi olurmuydum valla olamazdım hertarafı yıkardım heleki o evde bana yapılanlara karşılık hepsini oyardım

2007 de adını duymuştum ama öss falan derken izlememiştim..şimdi tekrarlarını izliyorum...annemle günümüzü bu diziye göre ayarlıyoruz resmen...bugün 15.bölüm bitti,ve ben de ağlamaktan bittim..pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum...

bende ilkini hep görürdüm ama izlememiştim şimdi tekrarı oynayınca başından itibaren izlemeye başladım ve ertesi günü sabırsızlıkla bekler oldum.unutma beniye bakardım o tatile girince buna dadandım o tekrar başlayınca saatleri nasıl ayarlicaklar acaba yada o zamana kadar bu dizi bitermiki.

internetten baktım 54 bölüm sürmüş canım saol...20yi bitirdim ben..daha dolu dolu 34 günüm var ama ya sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…