Yemin töreni

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
1 seneye yaklaşan bir ilişki varsa fakat ailelerle henüz tanışılmadıysa, erkek arkadaşın anne babasının kardeşinin olacağı yemin törenine gidilir mi ? Erkek arkadaşın ailesi muhafazakar bu sebeple erkek arkadaş babasından çekiniyor biraz henüz tanışılmadığı için. Ama kız çok istiyor gitmeyi. Gitmemek daha mı uygun olur?

Kızın sevgilisi istekli bir şekilde çağırsa gitsin elbette ama babasından çekindiğini söylüyor ve yarım ağız çağırıyorsa gitmesin.
Bana sevgili de pek istekli çağırıyor gibi gelmedi. Babasından çekiniyorsa vardır bir bildiği gereksiz yere gerilim olacak demek ki. Hiç gerek yok.
Ben ciddiyet olmadan bir yere gitmeyin aman herkesten saklayın insanı değilimdir. Bu konularda da rahat cevaplar yazarım. Ama bu durumda sevgili de kızın gelmesini pek istemiyor gibi geldi. Bence gitmemek daha doğru

Ya ama gerçekten sevgilisi olsa hadi neyse ama daha kardeşinin yemin töreni. Davet yok tanışma yok. Ne gerek var. Tanışma olsa giderdi arayı iyi tutmak için. Kumar oynamasın yahu aile de muhafazakar diyorsun şimdiden itici gelmesin onlara.

Ya ama gerçekten sevgilisi olsa hadi neyse ama daha kardeşinin yemin töreni. Davet yok tanışma yok. Ne gerek var. Tanışma olsa giderdi arayı iyi tutmak için. Kumar oynamasın yahu aile de muhafazakar diyorsun şimdiden itici gelmesin onlara.
Yok öyle değil sevgilinin yemin töreni ama anne baba kız kardeşi de orda olacak demek istedim

1 seneye yaklaşan bir ilişki varsa fakat ailelerle henüz tanışılmadıysa, erkek arkadaşın anne babasının kardeşinin olacağı yemin törenine gidilir mi ? Erkek arkadaşın ailesi muhafazakar bu sebeple erkek arkadaş babasından çekiniyor biraz henüz tanışılmadığı için. Ama kız çok istiyor gitmeyi. Gitmemek daha mı uygun olur?

ben kocamınkine gitmedim :)
bu durumda cevabım hayır

kardeşin değil, sevgilinin yemin töreni ama kardeş flnda orda olcakmış. ben böyle anladım.

ama katılıyorum; daha tanışma yok. gitmeyiverin bence

Bence gitmesin. Ben erkek arkadasiminkine gitmistim fakat ailesi ve benim annem biliyordu. O yuzden sıkıntı olmadi. Ama aile hoşlanmiyorsa gitmemesi daha uygun olur..

o kadar askerin içinde sen uzaktan kimin kim olduğunu seçebilecek misin?
hem ailesi sevgilinin yanından ayrılmaz ki ne ara haberleşip ayrıca görüşeceksin?

Erkek arkadaşı gelmesini istiyorsa, gitsin .

Back
X