- 3 Aralık 2018
- 368
- 195
- 103
- Konu Sahibi ciceklimor
-
Hayır değil, yurtdışında yaşıyorum, burda ikinci el şeyler almak çok normal. Benim annem de kızıyor bana paran mı yok git kendin al diyor. Ama sorun burda yatak değil. Sorun niye yengesi boyle yapıyor. Ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum.Maddi durumumuz kötü mü?neden kendiniz almıyorsunuz?
Hiç kimse size yatak almak da vermek de zorunda değil ,Kizlar merhaba,
Çok sinirliyim çok. Ben daha hamileyken ,eşim bana, merak etme bebek yatağı bebek arabası kıyafet, her şey var demisti. Kendisinin yeğeni var .Eşimin anneside anaokulu öğretmeni, böyle çocuk şeyleri hep eline geçiyor.Çocuğun doğma zamani geldi ne yatak ne araba hiç birşey yok. Meğer yengesi arkadaşına vermiş. Benim annem de boşver ikinci el şeyleri dedi bebek arabası yatağı her şeyimizi aldı çok şükür. Eşimin Annesin de yeni bir bebek yatağı vardi biraz büyük çocuklar ici , yepyeni onu da biz alicaktik. Tabi yengesi onu istemis. Getirip eski yatakla değiştirdiler. Aradan 1 sene geçti. Çocuğum büyüdü bizim de buyuk yatak almamız gerekiyor eşimin anneside yengendeki yatagi alın, artık kullanmiyor dedi. Aradık , yengesi yine arkadaşına verdiğini söyledi. Ben gerçekten anlamıyorum bu kız bunu bilerek mi yapıyor bize. Çok sinirliyim çok.
Vermek zorunda demedim zaten. Burda bebek seylerini aile icinde birbirine vermek çok normal. Kendisi benim bebeğimin montunu iki kere sordu getirebilir misin diye. Aradaki iletişim böyleSizin bebeginize kimse hic bir sey vermek zorunda değil.
Başkalarına güvenerek mi yaptınız çocuğu?
Sizde daha önce o kişiye bunları bunları lazım olunca biz3 verirmisin diye dedinmi?demediysen ne bilsin önceden haber etseydiniz dışarıya söz vermedenVermek zorunda demedim zaten. Burda bebek seylerini aile icinde birbirine vermek çok normal. Kendisi benim bebeğimin montunu iki kere sordu getirebilir misin diye. Aradaki iletişim böyle
Vermek zorunda demedim zaten. Burda bebek seylerini aile icinde birbirine vermek çok normal. Kendisi benim bebeğimin montunu iki kere sordu getirebilir misin diye. Aradaki iletişim böyle
gayet normal bence de eşyalar paylaşılabiir çünkü çocuk büyümeden eşyalar küçülüyor öyle ki bebek gelmeye getirilen kıyafetler daha giydirmeye sıra gelmeden bebek büyüyor eşyalar da öyle kısa süre kullanıldığı için birbirine verilebilir çünkü yesyeni kalıyor bence siz konuşun sonuçta sizin ihtiyacınız varken size neden vermemişVermek zorunda demedim zaten. Burda bebek seylerini aile icinde birbirine vermek çok normal. Kendisi benim bebeğimin montunu iki kere sordu getirebilir misin diye. Aradaki iletişim böyle
Hayır, değil. Ailem bana bir sürü şey aldı. Yeni bebek arabası kıyafetler vs. Fakat eşimin yorumu ne gerek var bunlaera zaten elimizde kullanilmislar var. Tamam diyorum nerde elimizdekiler. Yengesi vermiş oluyor. Bunu bilerek yaptığını düşünüyorum bize gelmesin de kime giderse gitsin. Çocuğum doğduğu zaman bile aaa siyah saçları var hiç bize benzemiyor Türklere benziyor, hayatımda hiç siyah saç görmedim gibi laflar da etmisti bana asagiliyormus gibi gelmişti.Sizin bebeginize kimse hic bir sey vermek zorunda değil.
Başkalarına güvenerek mi yaptınız çocuğu?
Ben de bunu anlamaya çalışıyorum. Belki ben kurutu yapıyorum ama bu kadar olmazkigayet normal bence de eşyalar paylaşılabiir çünkü çocuk büyümeden eşyalar küçülüyor öyle ki bebek gelmeye getirilen kıyafetler daha giydirmeye sıra gelmeden bebek büyüyor eşyalar da öyle kısa süre kullanıldığı için birbirine verilebilir çünkü yesyeni kalıyor bence siz konuşun sonuçta sizin ihtiyacınız varken size neden vermemiş
Hayır değil, yurtdışında yaşıyorum, burda ikinci el şeyler almak çok normal. Benim annem de kızıyor bana paran mı yok git kendin al diyor. Ama sorun burda yatak değil. Sorun niye yengesi boyle yapıyor. Ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum.
Turkiyede de normal herkes alıp veriyor bazen arkadaşlar arasında bile oluyor. Arkadaşı yakınsa onu daha çok seviyorsa ondan yapıyordur ama ben olsam bende rahatsız olurumVermek zorunda demedim zaten. Burda bebek seylerini aile icinde birbirine vermek çok normal. Kendisi benim bebeğimin montunu iki kere sordu getirebilir misin diye. Aradaki iletişim böyle
o zaman takmayin.ne saçma yuhu.Hayır değil, yurtdışında yaşıyorum, burda ikinci el şeyler almak çok normal. Benim annem de kızıyor bana paran mı yok git kendin al diyor. Ama sorun burda yatak değil. Sorun niye yengesi boyle yapıyor. Ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?