Yenge neden böyle yapiyor

Bilerek yapıyor. Şu siyah saç mevzusundan da anladığımız üzere ırkçı. Boşver vermesin. Onun verdiğinden hayır gelmez zaten.

Evet kadin uyuzluguna yapiyo belli ki arkadasi daha kiymetli ve oncelikli ne varsa ona akitiyor,sizde ona vermeyin olsun bilsin

Ortalığı yine kaynana karıştırıyor gibime geldi
Kaynana gittiğinde direk yüzüne söyle ben ve çocuğum her şeyin en yenisi ve güzelini hakediyoruz dedi kimsenin kullanmış malına layık değiliz de,
Bunu ben zamanında hem anneme hemde kaynanaya söylemişliğim var, her 2 side kullanöçmış eşyayı değerlendirmede nirva yapmış kişiler

evet bebek eşyalarının paylaşılması bir noktaya kadar güzel ve tasarruflu bir hareket. ama böyle yatağından yorganına her şeyi bir başkasından beklemek de saçmalık. anneniz haklı. bir de madem bu yenge size verilecek eşyaları başkasına veriyor ama sizden de eşya bekliyor, istediği zaman başkasına verdim deyip geçiştirin, hareketlerinde bir anlam aramayın.

Hayır, değil. Ailem bana bir sürü şey aldı. Yeni bebek arabası kıyafetler vs. Fakat eşimin yorumu ne gerek var bunlaera zaten elimizde kullanilmislar var. Tamam diyorum nerde elimizdekiler.
O nasıl bir bakış açısı ya? Çocuk da yapmayıvereydiniz o zaman nasılsa yengenin kardeşin birilerinin var hazır yapılmış çocugu. Tamam tutumluluk iyidir de böyle eşyasını vermek zorunda olmayan birinden zorla eşya isteyecek duruma kadar gelmek de ne bileyim. Bu çocuk hep elalemin eskisiyle mi büyüyecek o zaman "ne gerek var" mantığıyla?

İyi de yatak kaynanada boştaymış elti almış, daha önceden de mevzusu olduğuna göre ve yatağı kendi satın almadığına göre düşünmesi lazımdı.
Valla ben düşünüyorum kardeşimin çocuğu olur diye, yatak, bebek arabası vs tarzı şeyleri hala duruyor elden çıkarmadım
İkinci olay ve ırkçı yaklaşımdan bilerek yaptığı belli

Irkçı yaklaşımını okumadım ama yatak için ben düşünmezdim açıkçası yani neden düşüneyim...
Kardeşim de düşünmesin beni alınmam mesela

Irkçı yaklaşımını okumadım ama yatak için ben düşünmezdim açıkçası yani neden düşüneyim...
Kardeşim de düşünmesin beni alınmam mesela
Sizin olmayan bir mal üzerinde tasarruf hakkınız yoktur çünkü . Yani kayınvalidede duran yatağı alıp kullanıp başkasına kendi malınız gibi veremezsiniz sorarsınız ne yapalım diye. Hele ki aile içinde sürekli birbirine eşya verme olayı varsa.

Bazen aynı konuları mı okuyoruz merak ediyorum hakikaten.

Aynı konuları okuyoruz ve farklı açılardan bakıyoruz bu kadar basit
Aynı konu mu diye düşünmenize gerek yok...

dediğim gibi benim düşünmeyeceğim bir şey beni de düşünmese kızmam o kadar basit
Benim için böyle

Türk degil misiniz zaten neye benzeyecekmiş cocuk
Ayrica butun dunyada saci siyah olan sadece Türkler mi var? Hayatinda siyah saç gormemesi kendi cahilliği. Ayrica basbaya Türküm ama acik kumral sacli, yesil gozluyum. Asiri gicik oldum su yengenize....
Ne sacma bir insanmiş, ben olsam onunda verecegi esyanin da ustunde dusunmem illa 2. El alacaksaniz 7 kat yabancidan alin daha iyi ne gerek var gerilmeye.

benim dogumumdan alti ay sonra eltim dogum yapacak. benim son onun ilk olacak. cöpünü bile vermicem cocuklarimin. ana baba olmaya karar veren bakacak bütceyide ayarlasin bi zahmet. not almanyada yasiyorum....

Eşi yabancı sanırım

Öyleymiş evet :) kayınvalide, eş ,elti şeytan üçgeni konusu olunca akıl illa ki hikayede Türkler oynuyor diye düşünüyor sanırım. Şimdi şöyle düşünüyorum; biz nereye gidersek gidelim aynı bakış açısını o ülkeye de götürüyoruz demek ki. Gayet sıradan bir yatak olayı Türk kafası ile yorumlanınca; acaba inat mı yapıyor, eltim beni çekemiyor mu şekline dönüşüyor bir şekilde.

Bir de yabancıymış hani bence hiç beklememesi lazım
Kültür farkından ötürü bana göre öyle
Ama yok çocuk bize benzemıyor falan belki hanı sana benzıyor gibisinden söylemiş olabılır
Türke benzemek aşağılayıcı bir şey değil ki

ama diğer türlü hoş değil

çocuğun üniversite masraflarını falan da yengeye yıkmayı planlıyor musunuz şimdiden? sonuna kadar haksızsınız, kendinize güvenmiyorsanız yapmayın çocuk falan.insanlar sizin çocuğunuza eşya yardımı yapmak zorunda mı?

Iyide ben gorumceme diyemem yani al benim 2 elleri kullan diye ayip bi kere bana dese yengem kızarım yani bence sen milletin mallarina göz dikiyosun eşin derse desin ablaminkileri alırız senin kizman lazim ben onlara kalmadim alirim cocuguma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…