yazdığınız yorumları aynısı bizimkiler söyledi bugün bana benimde hatam var en ufak lafında parlıyorum oda bunu biliyor üstüme geliyor öyle oluncada evde en çok benim sesim çıkıyo bundan sonra duymamazlıktan gelicem sözlerini onu takmadığımı anlarsa benimle uğraşmaz ama sürekli beni susturuyorlar uyma ona diyorlar beni asıl kızdıran bu bunu anneme desem el kızı beni dinlemez sen dinle diyor
Keşke hallolsa.Ben burada ki yorumlardan sonra geri çektim kendimi.Duymamazlığa verdim;keşke baştan hakim olsaydım kendime.2 ay geçmiş aradan
ne oldu ? halloldu mu mesele ?
Hem yengenizin tarzı hemde sizin onla münakaşaya girmeniz hiç hoş değil..
Düzgünce konuşulsa çözülecek bi sorun bence..
Keşke hallolsa.Ben burada ki yorumlardan sonra geri çektim kendimi.Duymamazlığa verdim;keşke baştan hakim olsaydım kendime.
Araba alacaktık abimler sürekli tartışıyorlar;o olsun bu olmasın falan ama onlar hep böyleler tartışırlar sonra bir bakıyoruz barışmış gülüyorlar.Neyse yaklaşık bir ay önce yine tartıştılar.Yengemde abime araba almıcaksın dedi.Sonra abimle tartıştılar.Ben burada ikisine de kızıyorum,evinizde tartışın biz kavganıza niye şahit olalım.Sonra yengem küçük abimin olduğu odaya gidip siz nasıl insanız dedi.Küçük abimde sen ne diyosun diyince kavga çıktı abimler kavga etti.Küsler şuan.O gün o kadar ağladım ki keşke böyle olmasaydı.Küçük abim de çok ağladı.Geçenler de abim evlerine çağırdı annem gidiyordu ama gitmiyordum küçük abimi haklı bulduğum için sonra sen neden hiç gelmiyorsun diyince gittim.Çok üzülüyorum kızlar el gibi olduk.Yengemle de samimi değilim gerekince konuşuyorum ama sert dille değil.İnanın çok yorucu kavga etmek,tartışmak.
Aslında küçük abim özür dilemeye de hazır ama yengem bunu 'bak nasıl özür dilettim sana' diye düşüneceğinden istemiyor.Annem gitmişti abimlere yenge hanım pişman değil çekmek zorunda değilmiş (ne çekdirdiysek artık).Ya suç bizde aslında şımarttık çok ilk gelin diye sonunda böyle olaylar oldu.Ha bir de anneme demiş ki 'ben kimle evlenseydim bana bunları yapardı' (kaçtı düğün yaptık ev tuttuk ki hiçbir hazırlığımız yoktu ailesinin en ufak yardımı yok ama asla bunu sorun yapmadık çünkü evin kızı olmuştu) bu laftan sonra çok kızdım yani,ne demek başkası yapardı o zaman başkasıyla evlenseymiş.
İşte böyle kızlar bundan sonra Allah hayırlısını nasip etsin hakkımız da.
hiç kimseye gidip de kendi evimdeki pc den kalk demem
daha doğrusu o toleransı göstermem
gitsin kendi evinde girsin
beenim aile büyüklerime o lafları edemez zaten
fena olur
o kim be...
bu nasıl gelin ya bütün evi birbirine katıyo
İşte bende böyle deyince suçlu oluyorum.Küçük abimde farkında ama bayan olduğu için ona hiç bir şey demedi,ayıp olurdu.Hatta gece oldu evlerine gidicekler tv yi kapattım diye bana omuz attı tüm evin içinde ama bizimkiler aman olay büyümesin.Annem zaten sus abinin huzuru kaçmasın elalem duymasın ya benim huzurum.Şimdi kendi evinde tek başına otursun bende kendi evimde huzurluyum.
Ben olsam abim ile uzun ve yormayan bi konuşma yaparım.... Abinizi ne kdr cok sevdiğinizi , onu asla kırma ve saygısızlık yapma gibi bi derdinizin oladığını, yengeniz ile iyi olmak istedğinizi fafat yengenizin kırıcı tavırlarından söz edin...
Abinizle el gibi olmanıza çok üzüldüm.. Dayımda şuan annemlerle el gibiannemler cok üzülüyor...
İşte öyle olmuyor canım.Biri alttan almayınca kavga büyüyor.Zaten sorun pc de oturması değildi.Güzdüz oturdu otursun karışmam ailesiyle bile konuştuğunda o çağırmadan gitmezdim yanına.Ben rica ettim,müsade et dedim arkadaşımla görüşemiyoruz camda konuşacaktık ama kalkmam diye inat etti.Nedeni inat-üstünlük kurma.Ben de kızıp kabloyu çıkardım ki hiçte pişman değilim.
valla annneniz bulunmaz bi insanmis ,nice kaynanalar var bu durumda ister hakli olsun ister olmasin kizini tutar ezdirmez hatta isin icine kayinbaba bile girer,iyi kadinmis oglunun mutlulugunu dusunup sesini cikarmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?