Yengem abimi aldatiyor mu ?????

Abinle konuş yengenle konuşup ne yapacaksın ki.Düpedüz aldatılıyor adam belki de en mutlu olduğu günlerde

konu sahibi bence buraya boşuna konu açmış kafasında aslında ne yapacağı belli anlatacak
abine söyledin diyelim abin bu kadını boşadı ne olacak sonra o bebeği hiç mi düşünmüyorsun
yengen bir cahillik etmiş ALLAH bile kullarını affediyor. bir ayıbı saklayanın ayıbını da allah saklar

Açıkçası senin yerinde olmak istemezdim haklısın ama canım olacakları düşün kanıtların elindeyse yengen yalanlayamacak konumdaysa abin yokken onla konuş eğer doğruysa ona de kendi abinden ayrılsın
bak erkekler aldatılmayı kaldıramazlar abin yengene zarar vermezse bile ömrü boyunca bunun üzüntüsünüm çekicek
o sebeple abini düşün
olmazsa annenle önce konuş o sana en doğru aklı verir illa bu gece söylemek zorunda değilsin az sabret

bu konudan şunu anladım bazen bazı şeyleri bilmemek,öğrememek daha güzelmiş..

konu sahibi Allah kolaylık versin sana..

Son düzenleme:
Her zaman şeffaflıktan netlikten yanayımdır.
Bir insanın başına ne gelirse tilki ruhlu olmasından, böyle yaparsam böyle olur şöyle yapsam böyle sonuçlanır gibi kendince kurnaz yollara başvurmasından gelir.
Yengen evli bir bayanın yapmaması gereken birşeyi mi yapmış?evet
Ona bu yanlışını söylesen düzeltir mi?hayır
Bu yanlış kime zarar verir?abine,yengene,abinin ailesine
O halde abinin bunu bilmeye hakkı var mı?elbette var
Nasıl öğrenecek abin bunu?sen söylersen öğrenecek
O halde abinin zarar görmemesi için abinle bu konuyu konuşmak zorundasın.
Yok yuvaları yıkılır, yok abin yengene şunu bunu yapar gibi düşünmek sadece kiri tozu halı altı etmektir.
Halı altındaki kir toz eninde sonunda çıkacaktır zaten.
Böceklenmeden temizlenmeli.

Son düzenleme:
Abimin isterse yüz çocuğu olsun .
Yengem elin adamlarıyla sex konuşacak.
Bende abimin çocuğu var diye bu .... ayıbı saklayacağım.
Ablam aldatılsaydı da saklamazdım.
İnanamıyorum sizlere arkadaşlar

ayrimciligin daniskasi aynisi bir kadin uyenin basina gelse herkes bosan der simdi ne olduda bagriniza basip sineye cekiyorsunuz

çifte standart yapıldığı belli şuan burada.

ya buraya msjlardan birini koysan yanlış mı olur acaba?
bir de biz yorumlasak?

Valla bunları sen değil yengen düşünmeliydi... o yediği haltın sonuçlarını düşünmüyorsa sen neden düşünüyorsun.. Abini aptal yerine koymasına izin verme.. Öfkeyle de yaklaşma.. Sakince göster.

Bazı yorumlara "pess" diyorum erkek aldatır bütün hakaretleri hak eder(ki gerçekten hak eder) kadın aldatır hata yapmıştır depresyondadır!! İnsaf diyorum!

Son düzenleme:
ilk önce hemen abiye göster diyorsunuz ama adam o sinirle ve şokla kadına çok fena saldırır, belki kadın elinde kalır bunu düşündünüz mü
abinin başı yanar
ilk kime göstereceksin nasıl bir yol izleyeceksin bilmiyorum zor ama asla pat diye abine gösterme mesajları

eveet bu konudan da anladığımız üzere bir kk klişesi yıkıldı.. demek ki kadın yapınca "kötü kadın", erkek yapınca "elinin kiri" olmuyormuş.. erkek yapınca "boşa", kadın yapınca "depresyon".. hıhı evet evet öyle!!!

konu sahibi arkadaşım, anlat abine..durumun çok zor allah yardımcın olsun..

aynen...pozitif ayrımcılık mı deniyordu buna?

ya kadın birileri ile cinsel muhabbet ediyor..bunu yapan erkek de olsa kadın da olsa karşıdakinin bunu bilmeye hakkı var..

aynısı bizim abimizin kardeşimizin başına gelse böyle sakin mi olurduk acaba?

ben olamazdım..

Yengeyi melek yapacak bazılarımız az kaldı .
Böyle bir ayıp sineye çekilip saklanır mı hiç olacak iş mi yahu ?
Kaçınız ablanızın aldatılmasını sineye çeker.

durumu sen farkedıyorusun abın nasıl farketmiyor?

ortada çocuk varken böyle bır şeyi söylemek çok zor
bence ortalığı bulandırmadan hafıfleterek söyle yanı aldatılıyorsun dıye dırek deme çok zaman harcıyor acaba okadar ne yapıyor abı diye abını uyandırabılırsın yada burda dedin gıbı ben odaya gırınce sayfayı kapatıyor ne gızlıyor de dıyebılırsın bılmıyorum bu seferde fesat görumcemı olursun
direk söylemek çok daha kötü olur gıbı gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…