- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
offfffff biliyormusun gercekten abimle konusmak istiyorum... ama cok kötü seyler olcak biliyorum.
yengemin ailesi türkiyede biz almanyada yasiyoruz...
birak abimi ailesi yaptiklarini ögrenirlerse ... bilemiyorum... düsünmek bile istemiyorum..
bi kac saatdir cesaretimi toplamaya calisiyorum abimle konusmak icin ama sonucunu düsündügümde böylece duruyorum iste birsey yapamiyorum ... :-(
Durumu tam anlamadan, emin olmadan bir yuvayı mı bozsun?
ya inanamiyorum bu yazilanlara ...... yengem baska erkeklerle sex ile ilgili konular konussun ama birsey olmaz demi bunalimdadir depresyondadir .... ya kafayi yiyecem...
konu sahibi bence buraya boşuna konu açmış kafasında aslında ne yapacağı belli anlatacak
abine söyledin diyelim abin bu kadını boşadı ne olacak sonra o bebeği hiç mi düşünmüyorsun
yengen bir cahillik etmiş ALLAH bile kullarını affediyor. bir ayıbı saklayanın ayıbını da allah saklar
offfffff biliyormusun gercekten abimle konusmak istiyorum... ama cok kötü seyler olcak biliyorum.
yengemin ailesi türkiyede biz almanyada yasiyoruz...
birak abimi ailesi yaptiklarini ögrenirlerse ... bilemiyorum... düsünmek bile istemiyorum..
bi kac saatdir cesaretimi toplamaya calisiyorum abimle konusmak icin ama sonucunu düsündügümde böylece duruyorum iste birsey yapamiyorum ... :-(
git söyle o zaman ne diye burdakilerin fikrini soruyorsun
Abimin isterse yüz çocuğu olsun .
Yengem elin adamlarıyla sex konuşacak.
Bende abimin çocuğu var diye bu .... ayıbı saklayacağım.
Ablam aldatılsaydı da saklamazdım.
İnanamıyorum sizlere arkadaşlar
Abimin isterse yüz çocuğu olsun .
Yengem elin adamlarıyla sex konuşacak.
Bende abimin çocuğu var diye bu .... ayıbı saklayacağım.
Ablam aldatılsaydı da saklamazdım.
İnanamıyorum sizlere arkadaşlar
ayrimciligin daniskasi aynisi bir kadin uyenin basina gelse herkes bosan der simdi ne olduda bagriniza basip sineye cekiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?