Yengem arabımı istiyor

Ben annemle yaşamak istiyorum. Yalnız kalmak istemiyorum. O evi annem abime diye alındı. Kalkıpta hadi kira verin yada çıkın diyecek halimiz yok. Yengem hadsizlik etsede ben yapmam öyle bişey.

Ev baştan onlara diye alındıysa yapılacak bir şey yok tabii. Bence siz artık abiniz ve eşi için bir şey yapmayın. Hep siz verici olmuşsunuz. Abinize ev alınmış, size ev alınmadığı gibi düğünüzde de yardım eden olmamış. Bir de üstüne sizin eviniz ve arabanızı istiyorlar. Yok artık. Bundan sonra kendinizi düşünün lütfen. Allah size daha çok verir inşallah. Annenizle yaşamayı siz özellikle istiyormuşsunuz, o zaman öyle olmasına sevindim. Mutluluklar diliyorum.

İki ev varmış. Birincisi konu sahibinin annesinin oğlu için aldığı ev, ikincisi konu sahibinin kendi aldığı ev. Konu sahibinin abisi birinci evden çıkıp, daha geniş ve daha güzel bir yerde diye ikinci eve geçmek istiyormuş. Yani annesinin kendine aldığı evi beğenmeyip, kardeşinin evinde oturmak istiyormuş.

Teşekkür ederim özet için, ben aradaki yorumları atlamıştım
Zaten araba meselesine şaşırmıştım, şimdi daha da hayrete düştüm
Yenge hanım aç gözlülükte ve arsızlıkta çığır açmış

Yengenin tavrını asla tasvip etmiyorum, hadsizlik.
Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim.

Konu başlığını görünce herhalde kullanmak için sık sık istiyor sorun bu galiba diyerek açtım ama okuyunca şok oldum
Kadın bildiğin kafayı yemiş niye veresin çalışıp kazandığın evi arabayı delirmiş bu insanlar, abinizde resmen bu saçma sapan tartışmayı size taşıyarak ağız arıyor valla daha fazla saçmalamalarına müsaade etmeden gardınızı iyi alın leş kargası

Yüzsüzlük bukadarı

Sakın gidiyorum arabayı götürürüm ev burda kalıcak nasıl olsa diye düşünüp evi vermek gibi bi düşünceye varma o sizin güvenceniz bide ettiği hakaretimsi cümleler utansında versin diye söylenmiş ben deliriceeem

harbiden yuh yani... verdiğin küçük bir ev eşyasımı ... ev ve araba hemde üstüne üstelik boşanma aşamasındasınız kendinize yeni bir hayat kurma çabası içersine gireceksiniz size lazım olacak şeyler nasıl böle bişe demeye cesaret edebilir anlamıyorum.. Ama kusura bakmayın bu birazda sizden aldığı cesaretden kaynaklanıyor ağzının payını vermeniz gerekiyor.. Sizde lafı koyun şaka yaptığını düşünerek bende öle dedim sonuçta ev ve araba istiyorsun arabanın bana lazım olcağını düşünmen lazım diyin...

Yüzüme söylemiyor işte. Bir söylese neler diycem. Şimdi arayıp saysam abimin söylediğini anlayıp bu sefer abimle tartışmaları büyüycek.

Yengeye yem at "arabayi taa oralars gotursem mi" falan diye. Kendisi dokulur zaten.

Nasıl bir yüzsüzlük bu? Hayır abin birşey diyememiş mi? Olayın sana kadar gelmesi tuhaf bir kere. Acaba abin de arabanı onlara bırakmanı istiyor olabilir mi?

Ev kira anladığım kadarıyla.
bence abi de istiyor arabayı
ben olsam ne saçmalıyorsun sen kardeşim niye bize arabayı versin derdim

neden ona veresınız kı?? evınız kendı evınız ıse kıraya verırsınız yada satıp gıttıgınız yerden bır ev alırsınız, araba da her yerde kullanılır bu ne yuzsukluk yaaa aayy benım yengem olsa bır kasık suda bogardım..

Yengeniz abinizden yüz bulmasa böyle davranmaya cesaret edemez.
Abiniz de evinizi istediğinize göre zaten onlar tencere-kapak birbirlerini bulmuşlar.

Keşke başta şaka yapmak amacıyla da olsa veririm demese idiniz.
Direkt karşınıza alıp konuşun. Sizi kullanmalarına izin vermeyin.

Sende bu kafayı yapandan bana da versene yenge, arsızlığın dibine vurduruyor güzelmiş de, bakalım ne cvp veriyo
ben ha dur benim eskiyi alma pazardan gidip yenisini alayım iki dakika da falan diye dalga geçerdim
hak ediyorlar
sanki 3- 5 liralık terlik istiyor hoş terlik isterken bile bu kadar yüzsüzlük yapılmaz

insan böyle bir teklifin ancak şaka olduğunu düşünür çünkü
bu nasıl iş ya bazı insanların aç gözlülüğü başkasının malında ki gözleri beni öldürecek
evlendiklerinden beri beleş evde oturuyorlarmış
birazcık bir taraflarından kısıp alsalarmış araba

İyi de çocuğuna doğum günü hediyesi olarak genç odası istemiş bir yengeden bahsediyoruz
Şaka olmadığı aslında belliymiş

İyi de çocuğuna genç odası istemiş bir yengeden bahsediyoruz
Şaka olmadığı aslında belliymiş
evet tam beleşçi takımı bir kadınmış da
yine de birine ver bana arabanı demek ayrı bir level üstü bir şey
yine burada görümce iyi arayıp saydırıp kapatmıyor hak etmediğinden değil kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…