Bu sefer ilk defa sen ne diyosun demiş eşine araba için. Ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Ben de eşyalarımı götürmüycem evimi dağıtmıycam gittiğim yerde kendime yeni eşyalar alıcam dedim.
Araba konusunda demiş ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Evleri kira değil annemin evindeler ama benim ev biraz daha geniş muhit olarak iyi bir yerde. Ondan dolayı.. Ama neden vereyim ki
Boşanma olayımı ve annem haricinde ailemden kimsenin bana destek olmadığını daha önceki konularımda paylaşmıştım.
Şimdi tayinimi isteyip buradan uzaklaşma planım var. Ohal'den dolayı bir süre daha burdayım ama ilk fırsatta gidicem kesin.
Bunu duyan yengem (abimin eşi) evini ve arabanı bize ver nasıl olsa gideceksin demişti. Ben şaka yaptığını düşünürek olur veriym dedim. Ama gülerek söylemişti ben de gülerek tamam demiştim. Şimdi ise hergün abimle kavga ediyomuş arabasını neden bana vermiyor diye. Hayır anlamıyorum bu ne cüret bu nasıl edepsizlik. Üniversitede okuyorken kimseden bir kuruş görmedim burslarımla okudum. Onca yıl sınır bölgelerde deli gibi çalıştım. İyi kötü bişeyler yaptım. Şimdi kalkıpta batan geminin mallarıymış gibi nasıl olsa gidiyo, evine biz yerleşelim arabasını da bana versin ne mantıkdır yaa. Bir de diyomuş ki; ben sözümde durmuyomuşum, tamam araba senin olsun demişim ama vermemişim, güvenilmezmişim. O kadar sinirlendim ki. Hayır yani nasıl böyle bir şey düşünür
Babam vefat edeli 25yıl oluyo.rumeysa3 soran oldu mu bilmiyorum ama, abiniz babanızla birlikte mi çalışıyor? Ve arabayı size babanız mı aldı? Bu tarz muhabbetler ayrılmayan bütçelerde oluyor da. Yoksa kadın kafayı yemiş.
Ben annemle yaşamak istiyorum. Yalnız kalmak istemiyorum. O evi annem abime diye alındı. Kalkıpta hadi kira verin yada çıkın diyecek halimiz yok. Yengem hadsizlik etsede ben yapmam öyle bişey.Annemizin evi varken gelip sizinle yaşaması da saçma. Siz annenizle birlikte oturacağınız eve kira verirken abiniz ve eşinin annenizin evinde para vermeden oturması adil değil.
Annemin durumu yok diyorsunuz. Yani ona siz bakacaksınız. Oysa durumu var, evi var. Adil olan ya kendi evinde yaşaması ve evinde ücretsiz oturan oğlunun market alışverişi, faturalar vs ile ilgilenmesi veya onların o evden çıkması, o evin kiraya verilmesi ve gelen kirayı anne kız beraber harcamanız.
Yüzüme söylemiyor işte. Bir söylese neler diycem. Şimdi arayıp saysam abimin söylediğini anlayıp bu sefer abimle tartışmaları büyüycek.Konu sahibi kusura bakma ama madem böyle söylemler duyuyorsun o zaman sende bunu şaka yapar gibi söylediniz diye tamam dedim yoksa niye arabamı bırakayım ki deyin.Herkesin evi arabası eşyası kendine,ben bunu ciddiye bile almadım insan gerçekten arabanı evini bana ver demekte ciddi olamaz çünkü deyin.deyin yani niye sabrediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?