Yengem arabımı istiyor

Bunu yeni okudum. Abiniz de bir acayipmiş. Öyle adamın böyle karısı olabilir tabii. Ne hakla o oturacakmış? Kiraya verirsiniz, ondan gelen parayla yeni ev alırsınız. Emekliliğiniz garanti olur. İleride bir evde oturur, ötekisinden gelen kirayı da emekli maaşınıza ekleyip daha rahat bir hayat sürersiniz.

Bana birisi böyle saçma bir şey söylese bende tamam tabi oldu derim çünkü ciddi olamaz. Hayret yaaa ciddi ciddi gerçek sanmış beleşçi

Araba konusunda demiş ama ev konusunda abim de benim eve yerleşmek istiyor. Evleri kira değil annemin evindeler ama benim ev biraz daha geniş muhit olarak iyi bir yerde. Ondan dolayı.. Ama neden vereyim ki

Annemizin evi varken gelip sizinle yaşaması da saçma. Siz annenizle birlikte oturacağınız eve kira verirken abiniz ve eşinin annenizin evinde para vermeden oturması adil değil.

Annemin durumu yok diyorsunuz. Yani ona siz bakacaksınız. Oysa durumu var, evi var. Adil olan ya kendi evinde yaşaması ve evinde ücretsiz oturan oğlunun market alışverişi, faturalar vs ile ilgilenmesi veya onların o evden çıkması, o evin kiraya verilmesi ve gelen kirayı anne kız beraber harcamanız.

Yengenın huyunu biliyor olmalıydın, demeseydin şaka maka. Neyse olan olmuş ve söz verdıysen kıvırmayı da bilincen

Vazgectım satıp yiycem parasını canıma tak etti falan de, satışa koy sonra satılmadı dersin, kıvırıcaksın artık abin arada kalmasın.

iyide ben olsam direk yengeye söylerim ver parasnı al heralde sana bedava mal vericek halim yok de ev den bahsediyo bi bardaktan degil bu zamanda millet birbirine 20 lira vermez millete ev mi vericem araba mı

O nasıl birsey mis eski tişört unu istiyo sanki

Konu sahibi kusura bakma ama madem böyle söylemler duyuyorsun o zaman sende bunu şaka yapar gibi söylediniz diye tamam dedim yoksa niye arabamı bırakayım ki deyin.Herkesin evi arabası eşyası kendine,ben bunu ciddiye bile almadım insan gerçekten arabanı evini bana ver demekte ciddi olamaz çünkü deyin.deyin yani niye sabrediyorsunuz.

"arabami vermeyi ben satin almak anlaminda algiladim, raici x lira" deyin ve kenara cekilin. varsa cebinde x lirasi, tabi ki veririz arabayi

Valla konuyu gördükçe beni sinir basıyor.

Zaten sinirlerim tepemde şu yenge bunu bana diyecek abimde fırsatçılığa çanak tutacak varya kafalarını sürte sürte döverim onları.

O yengeyi elime verseler ben oklavayla dalıcam yani,kadın beni çıldırttı beni burda. Pis beleşçi.
Çizgimden çıkardı beni

abin abi olsa yengen kiz kardesinin arabasini ve evini istiyorum diye tutursa YURU ADLIYE BOSANMA DILEKCESI VERELIM DER ondan sonra gonderir anasının evine

Ben annemle yaşamak istiyorum. Yalnız kalmak istemiyorum. O evi annem abime diye alındı. Kalkıpta hadi kira verin yada çıkın diyecek halimiz yok. Yengem hadsizlik etsede ben yapmam öyle bişey.

Son düzenleme:
Yüzüme söylemiyor işte. Bir söylese neler diycem. Şimdi arayıp saysam abimin söylediğini anlayıp bu sefer abimle tartışmaları büyüycek.

Tovbe tovbe
Allah allah ya bi yasima daha girdim
kafasi yerindemi
valla hakaret etcem simdi yengelige
tovbe estagfirullah ya

Hadi ev abiye niyetlenip alınmış (anladığım kadarıyla), ailenin mülküyse siz çıkınca geçmek isterlerse bir şey diyemezsiniz tabi, anneniz karar verir ona. Ha siz ha abiniz oturmuş aile evinde, fark etmez de sanırım anneniz için, ama sizin neden arabanızı orada bırakacağınızı düşünmüş onu anlayamadım Araba bu yahu, taşınmaz mal mı ki arabanızın da geride kalacağını düşünüyor? Ne tuhaf! Hadi götüremeyecekseniz satarsınız, nasıl göz koyuyor sizin malınıza, anlamış değilim! Daha neler duyacağız şu KK da kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…