- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
İşte ben alıştırdım sanırım. İşe başladığımdan beri maddi olarak çok verici davrandım. Bundan önce yeğenime doğum günü hediyesi olarak genç odası takımı istemişti. Bunlar söylenmez bana göre ama artık haddini aştı ve çok sinirleniyorum
Hayır çalışmıyor. Ev hanımı
Gayet zeki hic yoktan ev ve arabanin ustune konuyor kendince :)Pek zeki biri değil galiba yengeniz.
İşte ben alıştırdım sanırım. İşe başladığımdan beri maddi olarak çok verici davrandım. Bundan önce yeğenime doğum günü hediyesi olarak genç odası takımı istemişti. Bunlar söylenmez bana göre ama artık haddini aştı ve çok sinirleniyorum
Abiniz diyememis mi karısına delimisin sen niye verecekmis diye. Abinizin de gönlü var belli.Abim söyledi. Yengen gerçek sanmış hergün kavga ediyo arabayı niye vermiyo diye dedi.
Ise girersen 1-2 seneye kalmaz araba alabilirsin canim deyin.Hayır çalışmıyor. Ev hanımı
Ev hanımlarına dil uzatma hakkını nerden buluyorsunuz acaba! Paranın yoldan toplandığını düşünecek kadar aptal görüyorsunuz, sizin gibi bazı çalışan hanımların bütün ev hanımlarını yan gelip yatan insanlar olarak görmesi de ayrı hadsizlik.Belli zaten ev hanımı olduğu para kolay kazanılıyor sanmasından, birde bu ev hanımları eltiler, görümceler, yengelere sanki parayı yoldan topluyormuşuz ,çok kolay kazanıyormjşuz gibi geliyor ya 1 ay yerimize çalıştırsak keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?