Yengem arabımı istiyor

Ne alaka ya, satarsın evi alırsın arabanı gidersin ne alaka vereceksin , o da NE alaka bunu isteyebiliyor ,insanlar Cidde'n tuhaflaştı anlayamıyorum artık, gitsin çalışsın alsın ev araba insanlar kolay kazanıyor sanki

Kusura bakmasinda arabami bi günlüğüne ödunc bile vermem dengesiz mi ne yada sizi saf görüyor o arabaya abiniz eve takip olduguna gore

IYILIKTEN MARAZ DOGAR

HERSEYIN FAZLASI ZARAR

Atasozlerimizin canli ornegi

ben yerinde olsam hayatinin sokunu yasatir hayatinin dersini verirdim bu kadin haddi fena asmis

Hayır çalışmıyor. Ev hanımı

Belli zaten ev hanımı olduğu para kolay kazanılıyor sanmasından, birde bu ev hanımları eltiler, görümceler, yengelere sanki parayı yoldan topluyormuşuz ,çok kolay kazanıyormjşuz gibi geliyor ya 1 ay yerimize çalıştırsak keşke

Pek zeki biri değil galiba yengeniz.
Gayet zeki hic yoktan ev ve arabanin ustune konuyor kendince :)

Yada kendisi aptal herkesi aptal saniyor :)
Birde kocasiyla kavga ediyor. Adam ne yapsın? Abininde aslinda susturmasi gerek. Gerizekali gerizekalı konusma, neden versin evini arabasini sana, sakayi kakaya cevirme demesi gerek.

Gerçekten yenge hanım ne yiyip ne içiyor. Bu ne arsızlık. Konu sahibi kızma ama bence abi de ayrı dengesiz. Istemem yan cebine koy hesabı. Kötü gününde yanında olmayan insanları iyi gününde de sen yanında isteme. Çok sinirlendim bu duruma.

Taş uzaktan gelmezmiş zaten düşene bir tekmede en yakınların atar. İçinde bir liran mı var demelisiniz. Hatta fırsat bu fırsat arayın herşeyin hıncını alın

Bu insanlar kafayı yemiş olmalı ne diye evini arabanı verecekmişsin canım ne münasebet yahu

Donlarim var onlari da birakayim mi de yengene.
Arsizligin bini bin para.
Oyuncak araba sanki.
Sen alinteriyle alip onlara "beles"e verecegini hangi kafayla dusundu acaba

Satma evi falan ya. Evini duzgun bi aileye ya da birine kiraya veriyosun, gittigin yerde ev tutuyosun arabani alip gidiyosun !! Evi sat diyenleri anlamiyorum kiz gittigi yerde sonsuza kadar mi kalicak niye mal guvencesini elden cikarsin?? Abinin yerlesmesine izin verirsen bi daha asla evden cikaramazsin. Evi begenmiyosa maasiyla buyugunu tutsun. !! rumeysa3

Evi kiraya verip arabayi satın. Gittiğiniz yerden yeni araba alın. Siz oraya elini boş mu gideceksiniz. Eli maşalı bi görümce lazım ona.

Bu konu o kadar inanilmaz ki, basligi gordukce sinirleniyorum.

Bakin bu hicbir ailede, hicbir maddi durumda, hicbir kosulda gerceklesebilecek veya soz konusu olabilecek bir durum degil.

Yani agabeyinizin size her gun bu yuzden kavga ettiklerini soylemesi de cok art niyetli bana gore. Cunku boyle bir kavga olamaz. Ortada tartisilamaz bir konu var.

Orta yol falan bulmaya calismayin, ne munasebet. Agabeyinize de haddini bildirin.

Neye dayanarak baskasinin malina konmayi kendine hak gorebiliyor bu insanlar. Bu kadar yuzsuzluk, asalaklik rezalet.

Abin ve yengen gerçek hayatta duyduğum en arsız insanlar. Biri eve göz dikmiş biri arabaya.
Abin çalışmıyor mu ? Bu kadar bedavacılık pes doğrusu.

Evi satar arabasızda gitmezdim heralde hoş evi satmasamda neden onlara vereyim kira vericeklermi

Yengeniz ne kullanıyor kafa iyiymiş.

Abim söyledi. Yengen gerçek sanmış hergün kavga ediyo arabayı niye vermiyo diye dedi.
Abiniz diyememis mi karısına delimisin sen niye verecekmis diye. Abinizin de gönlü var belli.
Siz boşanıyorsunuz destek olacakları yerde hakları varmış gibi mal derdine düşmüşler.

Hayır çalışmıyor. Ev hanımı
Ise girersen 1-2 seneye kalmaz araba alabilirsin canim deyin.
Sizin yerinizde olsam bunu da bahane eder icimde ne var ne yok dokerdim bosanma mevzusu ile ilgili... Siz ne verdiniz de ne istiyorsunuz diye agzima geleni soylerdim.

Ev hanımlarına dil uzatma hakkını nerden buluyorsunuz acaba! Paranın yoldan toplandığını düşünecek kadar aptal görüyorsunuz, sizin gibi bazı çalışan hanımların bütün ev hanımlarını yan gelip yatan insanlar olarak görmesi de ayrı hadsizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…