Yengem arabımı istiyor

Baska bir konuda yazacaktim, yazamadim.

Modern ekonomi incelemelerinde ev hanimlarinin emeginin de is oldugu acikca belirtilir.

Yani bir ev varsayalim, adam hicbir ev isi yapmiyor, kadin da butun ev islerini yapiyor. Ve ortalama bir Turk kadini olsun.

Ortaya koyduklari emek asagi yukari aynidir. Devlet memuru ve yan gelip yatan erkek durumunda kadininki daha fazladir.

Yani ev hanimlari da katma deger sagliyorlar, emeklerinin maddi karsiligi var.

O ev haftada 2 kere yardimci ile temizlense, ki sadece temizlikten bahsediyorum, ayda yaklasik 800 lira eder.

Yani sorun yengenin ev hanimi olmasinda degil, yuzsuz ve terbiyesiz olmasinda. Calissa da ayni talepte bulunurdu.

Not: Hem disarda calisan, hem tum ev islerini yapan kadinlari ayri tutuyorum. Ama bu da onlarin problemi ve modern kolelik oluyor.

Tabiki götürücem. Herşeyi bırakıp gidicem demiştim bikeresinde. Bu da kendince böyle bir anlam çıkarıp yapılan şakayı da bahane edip hadsizlik yapıyor

Manyak mi bu yenge ? psikoljik rahatsizligi falan mi var ? bu devirde kim kime bedavaya ev araba esya veriyormusta sen verecekmissin. Bu kadinin ilk dengesizligi degildir herhalde keske ne munasebet deyip ta o zaman sustursaydin. Hayir abinde ayni manyak psikolojide olsa gerek gelip sana bu laflari tasidigina gore....

Hic umursama isterse sinir krizi gecirsin deli mi ne.. sanki kendi cebinden cikti parasi..

kesinlikle taviz vermeyin
ve söyleyin açıkça ciddi ciddi soracağın aklıma gelmedi gülüyorduk gülerken gülerek sordun bende dalga geçiyorsun diye hatta sana gülerek olur dedim
böyle birşeyi yapacak ben zngin miyim? şimdiye kadar kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmış kadınım senin ailen var kocan var çockların var
benim ise tek başıma desteksiz yaptığım mallarım var aslında şanlı olan sensin niye malıma göz diktin anlamadım gerçekten böyle birşeyin olacağını düşünmen çok tuhaf diye uzn meaj yazın

sanki bi yuzuk ister gibi ev arabami istenir cnm yok daha neler bababa baaaaaaaa
ruyanda gor yengecim de gitsin

Yok artık ya, nasıl bir insanmış

Sizin çalışarak kazandığınız malvarlığınıza hoooop öylece konmayı mı düşünüyor?

3-500 liralık birşey değil ki bunlar

Aklı ve vicdanı olan bir insan böyle bir şey düşünemez, teklif edilse bile kabul etmez.

Evinizi kiraya verir, arabayı gideceğiniz şehire götürebileceğinizi hiç mi düşünemiyormuş.

Arabanın evinin fotoğrafını çek ver Ben fotoğrafını kastetmiştim de.
Şaka bi yana da ne kadar yüzsüzlük!

Yengeniz ne yiyip içiyo da bu kafayı yaşayabiliyo? Daha dumur olmam derken hergün daha enteresan bi konuyla dumur olmaktan beter oluyorum.. abiniz ağzını açıp da bi şey dememiş mi karısına?

Ev araba almak cok kolay saniyor sanirim o sahis? Abinize acik acik soyleyin bu meselenin ya bu tisortu giymiyorsan bana ver tarzinda bir sey olmadigini. Salak salak konusmasin o kadin da. Ay nasil sinir oldum su anda var ya sanki pazardan salatalik aldiracak sana. Tovbe tovbe

Ev ve araba uzerinize is satin parasi ile yeni actignz sayfada yeni ev araba ile tanismalisiniz. Kesnlkle yengeniz garip oldgugunu dusunmekteyim. Nedemek araba ev bedava oyle seymi olur mumkn degl abinizle.konusmanzi tavsiye edrim.

rumeysa3 soran oldu mu bilmiyorum ama, abiniz babanızla birlikte mi çalışıyor? Ve arabayı size babanız mı aldı? Bu tarz muhabbetler ayrılmayan bütçelerde oluyor da. Yoksa kadın kafayı yemiş.

Abim söyledi. Yengen gerçek sanmış hergün kavga ediyo arabayı niye vermiyo diye dedi.

Abiniz bir psikoloğa veya psikiyatriste götürsün. Hiç normal değil. Kendi gitmezse abiniz gidip sorsun ne yapmalıyım diye. Bunu yapan muhtemelen başka şeyler de yapıyordur. Onları da sorar.

Oyle sey olur mu ya yeni gittiginiz yerde bedava mi verecekler size , goturun esyalarinizi, ayrica ev sizin mi kirami anlamadim ? Abiniz oturuo kira verecekse tamam ama bu cidden sizi kaziklamak olur oteki turlu. Kim kime ev olmasa bile bedavan bir ev dolusu esyasini birakir, hadi biraktiniz size yeni esya alirken bari bir miktar yardim etsinler dimi.

Zamanında maddi anlamda çok destek oldum. Ordan buluyo bu yüzü bence nasıl olsa ne istediysek aldı diyor. Bunlar söylenmez ama çok sinirliyim şuanda

Abinize söyleyin, eşine "rumeysa çok kızmış. Bugüne kadar yaptığı tüm yardımların, aldığı şeylerin parasını istiyormuş" desin de görsün gününü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…