Yengem bana bozulmuş

Beni anladığınız için teşekkür ederim
Konu arabadan ziyade dedikodu
Üstelik halama karşı gelip yüzüme söyleyebilirdi
Sürekli her konuda kendini benimle kıyaslıyor abim hediye aldığında yüzü düşüyor anlamıyorum

Her ay kadının parası ne oluyor ki? Evde çamaşır bulaşık yıkıyorsa sağolsun yani zaten onu yapmak zorunda çünkü eve para getirmiyor çamaşırı bulaşığı da mı çalışan kişi yıkasın? Dolayısıyla şartlar zaten eşit bir de adamın çalışıp aldığı arabada hak iddia etme lüksü yok

Bu kuz napsın karışsa suç karışmasa suç kız zaten istemiyorum dıyor kaldı ki yetişkinsin dıyorsun yenge yetişkin değil mi Evlilik öncesi aile yardımıyla alınan bir araba ise kusura bakmayın ama kız kardeşin hakkı yok mu yenı degıl eskı arabayı vermiş tamam arabalar en az 40 bın ama kuz kardeşi aynı aıleden anasının babasının parasıyla alınmış benım aılemın parasıyla alınan arabada yengeye verılırse de bu kızın bozulması gerekmez mi yenge çalışmıyor ama dedıkodu yapıp bana bana demesı de doğru değil o zaman bir yetişkin olarak kocasıyla konuşur sag da solda laf yapmayıp çalışıp kendı arabasını alsın şahsen benım bekarlıktan kalan bi birikimim olsa eşimin karışma lüksü yok ne haddıne ıster anneme ıster kardeşime verırım tabi söylemesı gerek tekrarlıyorum ama kalkıp yengenın de üsteleyip ınat etmesi absürt

Evlilik birlik olmak demektir.Önce çekirdek ailen sonra diğerleri . Abiniz ozaman hiç evlenmeseymiş. Kadına it muamelesi yapıyor. Sen hiç bir şeysin ben istediğime veririm diyor. İnsan sevdiğine böyle saçar. Sevmediğine de it muamelesi yapar. Yazık yengeye çok üzüldüm.Kadının sizle problemi yok kaderi kötü. Abin sana iyi olsa ne olur . Beş para etmez bir karakter.

Bence var sonuçta bunu bilerek kendisiyle evlenmiş evlenmeseymiş mesele boşayabilir çok rahat biçimde eğer boşamıyorsa nedir? Sizce bu köle gibi kullanabilecegı anlamına gelmiyor

Odun abisi var haha şaka gibi ya hem de yontulmamış o zaman neden evlendin diye sorarlar adama?
Çok rahat boşansınlar ya direkt kadın bir eve yatılı yardımcı olarak girse daha çok para kazanır saçma sapan işler

Herkes elbet kendine gore yanitliyor. Ben kimseden boyle yuklu bir hediye kabul edemem, belki de o yuzden boule dusunuyorum. Ailem aldi demedi konu sahib8 bu arada.
Zaten ben yenge olsam direk bosarim, araba dert degil aslinda, kendi arabasini kendi alsa da yengenin evde sozu gecmiyor.

Bence var sonuçta bunu bilerek kendisiyle evlenmiş evlenmeseymiş mesele boşayabilir çok rahat biçimde eğer boşamıyorsa nedir? Sizce bu köle gibi kullanabilecegı anlamına gelmiyor
Arabayı kardeşine vermekle köle gibi kullanmanın bir ilgisi yok. Çalışan kişi kadın olsaydı evde duran erkek olsaydı işleri erkeğin yapması gerekirdi. Zaten anladığım kadarıyla eski araba bekarken alınmış. Yani eşe bu durumda konuşma hakkı düşmüyor

Ya siz diyorsunuz ki kazandığı aldığı parada hakkı yok ve ona sorulması da gerekmiyor

Düpedüz öküzlük bu ya sizle polemiğe girmiceö ayrı yerlerden bakıyoruz ve baktıgımız yerlerden yaşamaya devam edebiliriz...

Yok artık böyle düşündüğünüzde inanamıyorum görümce siniz herhalde kadın eve para getirmiyor diye yemek yapıp bulaşık yıkamak zorunda degildir eger kadın bunları yapıyorsa istedigi için yapmalıdır erkek de eve para getirmek zorunda kadının nafakasını karşılamak zorunda sanki kadına minnet edipde ihtiyaçlarını karşılıyormuş gibi Bi anlayış yok erkek aaraba aldı aynı zamanda kadınında arabası o araba kalkıp kardeşime verse eşim bana danışmadan ben de kızarım ben çalışmıyorum diye araba benim degil demek çok yanlış onlar Bi aile olmuş o parayı yengesi kendi ihtiyacı için kullanabilir isteklerine harcayabilir hele ki eşinin kardeşi çalışıp maddi durumdan sıkıntı çekmiyorsa o kadında o parayla eline bilezik almak isteyebilir

karın tokluguna ev ıslerı yapmayı da normal gormusler yok artık
sırf kadın sadece calısmıyor dıye evdekı tum ıslerı tabıkı yapsın bır zahmet bırde ona mı para verılsın zaten eve para getırmıyor denılmıs
bellıkı bunu dıyenı cok fazla calıstırıyorlar :)
neyse kı allahtan yemek yıyıp uyuyabılıyor karsılıgında, karın tokluguna yanı

bu adam karısını ıse gondermemezlık yapmaz yanı esır hayatı gıbı kole hayatı gıbı hayat yasayan kadının onunde her ımkan vardır da kadın kullanmıyordur oturup koca parası yıyordur yanı oyle mı sanıyorsunuz zıhınler pırıl pırıl masallah

yahu kadının yandıgı dert ne ? kocam bana hıııııcccbırsey yapmıyor hıc hedıye almıyor hıc sevmıyor hıc ılgılenmıyor hıc umursamıyor hıc deger saygı gostermıyor it yerıne koyuyor dıyor

burda asıl mesele o kadını bu aıleden kurtarmak keske buraya uye olsa

Sorun da bu zaten abinin davranışları saçma sorun araba değil ama yenge ufak bir hediye dahi aldığında yüzü düşüyormuş bu sizce syıp değil mi bakın yenge de haklı kendınce kocası hödük ama bu kuzın da suçu yok bir de konu sahibi bekarlıkta araba alındı dedi bir araba bekarken almak zordur kredi çekmek gerek buna istinaden dedim aıle yardım ettıyse zaten kardeşe vermesi sorun değil onunda aılesının parası dıye düşünerek dedim ben biraz duygusal bakıyorum benım de spastık engelli kardeşim var aılemın durumu çok iyi ama ılerde aılemden bir sey kalsa bana kardeşimede kalsa ben yıne eşime sormadan o kardeşime harcarım yaparım dıye düşünüyorum kardeş bu ya ne biliyim kadın da haklı tabi ki eşi ama her şeyde böyle yapıyorsa yengenin tavrı çok yanlış kendisi de çalışmalı ki böyle bir koca varsa kesin çalışmalı

Ne? Hem diyorsunuz ki kadın evde işleri istediği için yapmalı zorunda olduğu için değil hem de erkek eve para getirmek zorunda diyorsunuz. Nasıl bir bakış açısı bu ya..

O şekilde düşünen kadın ya bekardır ya empati yoksunu ya da bencil. Bence cevap vermeye bile gerek yok.

Eve düşen şemsiye mi yıldırım mi neydi o işte sen daha iyi bilirsin aynen böyle bir durum yaratmışsın. İnşallah kaçırdığın aile huzurlarını toparlayabilirler.

yahu gorumceye kotu davranmıyor kı
ısrarla bu kızın sucu yok deyıp duruyorsunuz zaten gorumceye bırsey dıyen yok gorumce kendı kendıne yengem bana bozulmus dıyor yengenın bozuldugu gorumce degıl esı kendısıne bır cop almazken kardesıne dunyaları vermesı bu esıtsızlıge bozuluyor gorumce degıl meselesı kocası mesele
sankı kotu gelınlık yapıyormus gıbı ama bu kızın sucu yok derken sızde esıtsızlık yapıyorsunuz aynı o adam gıbı , ıkı taraflı degerlendırın. olayı tam gorun. gelının zoruna gıden seyı anlamıyorsunuz daha
ayrıca kız tarafına da ceyız alırken aıle yardım eder
ıyı ozaman aılemın katkısı var dıye tum ceyızımı dagıtayım esıme sormadan evde ne varsa beyaz esya falan hepsını

o evde yeme ıcme evı ıdame ettırme hep bırlıkte oluyor ama kadın döndürüyor evı sonucta gercekten evde hersey esıtlık ıcınde olsa bu dedıgınızı desteklerdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…