- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
Aynı noktadayız sorun yok. Ben sadece ironiyi sizin mesajınız üzerinden yapmıştımKadın çalışmıyorsa, kocasının harcadığında ettiğinde söz hakkı olamazdan geldi. İşsizlik ile kadınların ilgisi yok. Sadece diyorum ki, herkes çalışsın demek çok ütopik bir şey. Öyle bir imkân yok.
allah yardımcınız olsunYanlış anlamışım ben kuzın son yazdıklarını okumamışım sız dıyınce okudum hak verdım size valla en yazdığınız uzun açıklama için de teşekkür ederimben biraz dediğim gıbı engelli kardeşim var bıraz bu yönden baktım da yazdım kusura bakmayın bazen kardeşimi düşünüyorum kendi kendime takıyorum bu durumu
Nereden biliyorsunuz saygı görmediklerini, tüm çalışmayan kadınlar eşlerinden saygı görmüyor mu sanıyorsunuz?Yıl olmuş 2020. Baskılanan zorla okutulmayan kadınlar haricinde gerisini haklı bulmuyorum ben. Çalışmadan üretmeden saygı göremezsiniz. Çamaşır bulaşık yıkamak çalışmaktan sayılmıyor
Kesınlıkle katılıyorum sizeallah yardımcınız olsun
konuda zaten kımse kardese hedıye verılemez demedı
ese sormadan onu hıce sayarak haber bıle vermeden bekarlıktan esya bıle olsa högk dıye verılmez es olmak danısmak fıkır alıs verısı yapmak demektır dedı
mesela esı yengeyı ınsan yerıne koysaydı ya bızım kız atandı ıcım rahat degıl bızım evde bır arac var zaten ona da dıger aracı verıcem dese yeterdı, bu kadar basıt ya hepsı bu . bu cumleyı bıle kuramıyor adam gerısını sız dusunun
sız nerde yasıyorsunuzYıl olmuş 2020. Baskılanan zorla okutulmayan kadınlar haricinde gerisini haklı bulmuyorum ben. Çalışmadan üretmeden saygı göremezsiniz. Çamaşır bulaşık yıkamak çalışmaktan sayılmıyor
Sen de parayi iyi gunlerde kullan. Abin uygub gormus vermis gerisi hikayeArabayı kabul etmedim ama satıp parasını bana yollayacakmış inat etti işte
allah daha cok versın tabıkı kardese yaparsınız ne guzelHayatta hersey kocis yada karisi degil insanin. Ben evliyken kardesime araba da almistim ev de almistim. Her ay para daverirdim ki ihtiyaci yoktu. Keske hayatta olsaydi bin kat verseydim. Benim param kocam zerre karisamazdi.
Tüm çalışanlar saygı görüyor mu dedim? Burda konu bir bireyin birey olmadan eş olmaya kalkarsa böyle garip durumlarla karşılaşacağıyla ilgili. Önce iş sonra eş.sız nerde yasıyorsunuz
dunyadan bıldırıyorum tum calısanlar saygı gormuyor burda.
burda calısanlar calısmayanlar dıye bır sınıfta yok marsda veya saturnde nerde yasıyorsanız orda nasıldır bılmıyorum da dunya da dedıgınız gıbı olsa calısan herkes saygı sevgı ıcınde minnoş minnoş yasıyor olurdu.
benım dunyaya bakan gozum sınıf ayırt etmeksızın herkes saygıyı hakedıyor dıyor bakıs acısı tabı ...
siz ''saygı gormenız ıcın calısmanız lazım, ınsan saygı gormek ıcın calısmalı uretmelı'' dedınız bu aynı zamanda tum calısanlar saygı da goruyor anlamına gelırTüm çalışanlar saygı görüyor mu dedim? Burda konu bir bireyin birey olmadan eş olmaya kalkarsa böyle garip durumlarla karşılaşacağıyla ilgili. Önce iş sonra eş.
Değil ama abim kendisine karşı çıkışınca sinirleniyor
Ortalık durulsun diye ses etmedim şimdilik
Ama yengeme inat yapıyor belli o parayı sobada yakar yine de vermez ona tanıyorum
[/QUOTSadece yengenize acidim . çok büyük boşanma sebebi hiçe sayılmak .
Her sekilde kardesim icin canim fedaydi. Kardes olene dek kan bagi ama kocis bosasan el. Siz de fazla kocis modunda olmayin bugun basiniza bissy gelse tekmeyi vurur yine kardes ana babaya muhtac olursunuz. Millet evlendimi kocis kocis diye kolesi saniyor aile var ya kardes var hersey koca degil.allah daha cok versın tabıkı kardese yaparsınız ne guzel
pekı bu guzel davranısları yaparken esınızın tum ıstek ve beklentılerını gormezden gelerek esınızı sureklı ezerek hıc bır konuda soz sahıbı yapmadan bazı ıhtıyacları oldugunda asla yardımcı olmadan sadece kardese mı yapıyordunuz
yoksa zaten dirlik duzenınız varken ekstradan kardesınız ıcın de mı yapıyordunuz
bu ıkısı farklı seyler cunku :)
kardesınıze canınızın fedalıgını sormadım kotu es olmadan da kardese canınızı feda edebılırsınız ben bır soru sormustum sorumun cevabını alamadım ama neyseHer sekilde kardesim icin canim fedaydi. Kardes olene dek kan bagi ama kocis bosasan el. Siz de fazla kocis modunda olmayin bugun basiniza bissy gelse tekmeyi vurur yine kardes ana babaya muhtac olursunuz. Millet evlendimi kocis kocis diye kolesi saniyor aile var ya kardes var hersey koca degil.
Bazı konulardaki yorumlarınıza çok şaşırıyorum, çalışan bir kadınım ama ev hanımlarına saygım çok büyük. Hele evlenince bunu daha da fazla anlıyorsunuz, sanırım bekar olduğunuz için ütopyalar cennetinde fikirleriniz.Her ay kadının parası ne oluyor ki? Evde çamaşır bulaşık yıkıyorsa sağolsun yani zaten onu yapmak zorunda çünkü eve para getirmiyor çamaşırı bulaşığı da mı çalışan kişi yıkasın? Dolayısıyla şartlar zaten eşit bir de adamın çalışıp aldığı arabada hak iddia etme lüksü yok
Aile her zaman ailedir. Fakat, insanlara şunu anlatamıyorsun; evlendiğin zaman kendi aileni kurmuş olursun. Nasıl ki bizler evlenmeden önce kendi anne-baba ve kardeşlerimizi sadece bir aile olarak görüyor, anneanne-babaanne, dedeler vs ikinci planda gibi geliyorsa öyle. Mesela, şuan benim anne babam için öncelik kendi ailesidir; amcamlar, halamlar veya teyzemler, dayımlar değil. Elbette insan anne-babasına veya kardeşlerine aşırı bir durum olmadığı müddetçe arkasını dönmemeli ama öncelikle kendi ailesinin ihtiyaçlarını gidermeli.konudakı abı ıssızde kalabılır :) ıs bulmayı da gectım ıs sahıplerının bıle yerı garantı degıl , bunun hastalıgı var kotu gunu var, bırde sankı abı karısını refah sevıyesınde yasatıyormusda yenge bulmusta bunuyor gıbı yazıyorlar
tabıkı kardese yapsın helalı hos olsun kardese de yapsın abıye de yengeye de yegene de ama sadece asla ese yapmayıp sadece bırtek kardese yaparsa ben derım kı bu adam hasta normal degıl , bu adamın nesı normal elle tutulur hıc bır yanı yok .
demın bır tanesı bana bukadar kocacı olma sana bırsey olsa ana baba elıne kalırsın mınvalınde bırsey dedıAile her zaman ailedir. Fakat, insanlara şunu anlatamıyorsun; evlendiğin zaman kendi aileni kurmuş olursun. Nasıl ki bizler evlenmeden önce kendi anne-baba ve kardeşlerimizi sadece bir aile olarak görüyor, anneanne-babaanne, dedeler vs ikinci planda gibi geliyorsa öyle. Mesela, şuan benim anne babam için öncelik kendi ailesidir; amcamlar, halamlar veya teyzemler, dayımlar değil. Elbette insan anne-babasına veya kardeşlerine aşırı bir durum olmadığı müddetçe arkasını dönmemeli ama öncelikle kendi ailesinin ihtiyaçlarını gidermeli.
demın bır tanesı bana bukadar kocacı olma sana bırsey olsa ana baba elıne kalırsın mınvalınde bırsey dedı
yanı anlayana sıvrı sınek saz anlamayana davul zurna az :) neyse kı cogunluk anladııcım rahat
bırde sanırım ınsanlar aıle kurmak nedır onuda bılmıyorlar aynen sızın dedıgınız gıbı normalde ama mıllet evlılık deyınce sadece anne baba evınden ayrı evde kocayla yasamak sanıyorlarkeske sadece bukadar olsa bu kadar basıt olsa
herkes kendı dogru bıldıgını yasıyor ıste ama bu konuda nasıl ıcım karardıysa baska bır konuda o kadar ıcım açıldı bırı konu acmıs aynı bu konuya benzer
eltı acmıs, eltım yenı dogum yaptı kocası tam hoduktur asla esıne deger vermez yenı dogum yaptıgı ıcın eltımı mutlu edecek seyler dusunuyorum ne alsam kocası el koymasa kadının ısıne yarasa dıyor
oyle mutlu oldum kı boyle ınsanları gorunce bır o konuya bakın bır bu konuya... burda kı gıbı esı almıyorsa ezıyorsa banane demıyor yanı ... ıste hayat boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?