Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

Fazlasıyla türk filmi izlemişsin sen okurken baya bi güldüm kötü bi senaryo yazık sana akıl hastası seni !..

valla napsınlar biliyolar normal olmadığını alttan alıyolar
yoksa yaptığı hareketleri ben yengeme yapsam annem babam bana napardı bilmiyorum

eski konularına baktım bu öğretmen olacakmış yahu. bir nesil böyle yok oldu. yazık olacak öğrencilerine. bir de dekan kuzeni varmış tehlikeyi görmüş aileyi uyarmış ya kimse oralı olmamış :)

Heyy akli dengesi yerinde olmayan şey yarın ne uydurcaksın :)
valla artık baydın be
Dur ben sahlep yapayımda geleyim aylak kaldım buralardayım eğlence çıktı desene

eski konularına baktım bu öğretmen olacakmış yahu. bir nesil böyle yok oldu. yazık olacak öğrencilerine. bir de dekan kuzeni varmış tehlikeyi görmüş aileyi uyarmış ya kimse oralı olmamış :)

ezikliğini anlamışsındır
bi konuda da bunu kaçırmaya kalkmışlar
hiç biri bulmuyomuş onu
neden acaba

Kemanci bu konuyu gordukce aklima Kuzey Guney'deki Banu aklima geliyor. Hastane filan dedin ya ayni onu bagladiklari sahneler gozumun onune geldi. Sende o yolda ilerliyorsun yani

kemancı geldiler mi amcanlar. hadi ama gelişmeleri merakla bekliyoruz

yuh artık bu nasıl bi kıskançlık
yengesi de özür dilemiş ne suçu var da özür dilemiş sanki
konu sahibinin durumu daha kötüye gitmesin diye alttan alıyolar,ama çok yüz vermişler cidden

ya kadesacım benimkinden daha garipleri de varmıs dimi :)

ah be kız kardeş gerçekten psikiyatriste git . ahiret heppimiz için var unutma bir adama yüzdelik dilim verdirmek günahtır günah sen islamda karı koca hakkının büyüklügünü duydunmu hiç aa ona kalırsa bide annesi var hakka sıraya girecek olursakkk

Uzun sureli bol entrikali yazabilecek

Dizi senaristlerine ihtiyac varmis

Basvurmani oneririm

Acaip potansiyel var sende

ahahaha..ben bunu yeni gördüm yau..şimdi harika bir görümcem olduğu için dua ediyorum..senin gibisiyle uğraşılmaz..ahh yengen olacaktım ki, abinin yüzünü biraz zor görürdün sen.

senin görümce bunun yannda melek ötesi kalır

hemen bi çiçek yaptır git boynuna sarıl kadıncağızın

Kemancının abisinin kalbinin %70'i kemancıya ait ise abisi yenge sevili yüzde kaç seviyordur ?

a) kemancının yüzdesi hatalıdır!!

b) %30

c) %10 (bu abi anayı babayı eşi dostu hiç mi sevmeyecek )

d) hepimiz seviliz :))

kemancııı kendin zaten başlı başına problemsin ama bi zahmet bunu da bi çözüver

Son kısmı bizden çok sen hatırla... Eğer gerçekten böyle bir insansan, yarın Rabbinin huzurunda yengenin hakkını nasıl vereceksin ?

Cevap: E seçeneği

Kemancı bir aşk ölçer bulup hem abiye , hem yengeye, hem de kendisine uygulamalı.

Benimde abim var ama ben böyle şeyler yapmıyorum, hata bende mi sende mi?

neyin kafasını yaşıo acaba bu 4 görümcem var ınanki hepsını bı kere daha sevdım ya canlarım benmgercı bana boyle bısey yapılsa allah yarattı demem agzını burnunu...neyse şizofreni oldgunu düşünüorm

Kazen şunun IP adresini de bir yayınlasana ya üşenmeyip gidecem elimde kalacak abisi bile alamayacak

Sana teşekkür etmeliyiz. Sayende herkes sahip olduğu sekonder akrabaların kıymetini anladı..

Senin için söyleyecek sözüm yok.

Umarım ailen bir an önce durumunun vehametini farkeder ve çözüm arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…