Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

Bak hele KEMANCI sizin gibi görümceden bendede vardı bir tane şimdilerde gıkı çıkamıyor sizin yengeniz cariye değil sabırlıymış hele ki ben senin yengen olucaktımda sen görücektin cümbüşü .

Yengeye ulaşamaz mıyız acaba ya ? Bu görümceyle can güvenliği yok bence. Allah korusun abisiyle yengesini sarılırken felan görse.. Yengeye koruma atanmalı

anaaaaammmmm konuyu kacırmısım ben dunku konuyu da söyle bi okuyup geldim..

yavrum 18 yasında olmadıgın kesin bu 1.
hastasın, ciddi takıntıların var hatta bence (söylemeye dılım varmasada diger arkadaslar yazmıs) abine aşıksın. bu 2.
acilen o parası cok olan, abının evını komple dayayıp döşeyen ailen senı hemen psikologa hatta o kesmez seni bir psikiyatr a götürsün.

ne demek yaaa bu yaptıkların?!!!!!
yok kzızın babasını arayıp kızınız defolu cıktı dıcekmişmiş de, yok o evdeki hersey senınmış de o gelin o evin cariyesiymişmişmiş de...

sen benım görümcem olucaksın da yengelik nasıl oluyormuş görüceksin.
senı bı kasık suda boğarım. acımam mahvederim yeminle.
yazık sana...
senın gıbı bı tane daha vardı bu forumda, o da agzının payını alıp alıp sonra yıne haklıymıs gıbı bıkac gun sonra bakın noldu, böyle böyle oldu, haklıyım vs dıye konu acıyordu. yıne senın gıbı sacmalayarak tabiiki....

senın tek caren tedavi olmak...

Kemancı yengesine hizmet ettirmeye gitti ,cariyeymiş yayakında abimle beraber uyuduk yengemle aralarında yattım dşye konu açabilir

Ben bu konunun gerçek olduguna inanmıyorum hala
Eğer gerçekse çevresindekilerinde konu sahibi kadar tedaviye ihtiyacı var.
Akıl sağlığı yerinde olan biri ya bu kızı acil tedaviye götürür, yada haddini bildirir.
Kıskançlıktan bayılmış ya

bebişim o kadar laf yiyip hala nasıl yarabbi şükür diyebildin, hiç sinirlerin bzulmadan yazmaya devam ettin bu bir muamma...

başka bişey söylüyim sana, bi kendine başkasının gözüyle bak.

18 yaşında hala abisini kıskanan, yengesini çekememezlik yapan bir kız, ne kadar acınası bunun farkında değil misin?

şımarıklık krizleri, hastanelere yatmalar...sana 5 yaşındaki çocuk gözüyle bakıyorlar...

böyle ezik mi görünmek istiyosun?

kötü hislerini bari kendine sakla,

gerçi böyle giderse bu fesatlıkla kendi başını yersin muhafazanallah...

Son düzenleme:
valla yapar bu %1oo olsun diye planlar keşke abisi %100 deseydide kurtulsaydı bu ruh hastasından

bence kimse inanmıyor eğleniyoruz işte dizi gibi bence entrikalar falan

Valla güzelim sen bayılmamışsın
Bildiğin kıskançlıktan çatlamışsın

O kadar laf yedin hala kendini mi haklı görüyorsun yok böyle bir şey

Canım benim abin çeneni kapatasın diye sana %70 falan bir şeyler uydurmuş farkında değil misin?

Hangi hayal dünyasında yaşıyorsun anlamadım vallahi

ben inanıyorum valla
çünkü önceki konularını da okudum
hiç şaşırmadım bunlara

önceki konularını okumadım ama iki gündür baya bi saçmaladı. ayyy gerçekse buna nasıl katlanılır ya. kimseyi dövmüşlüğüm yoktur da benim kardeşim olsa eşşek sudan gelinceye kadar dayak atardım. hayatından bıkardı bu ya

valla napsınlar biliyolar normal olmadığını alttan alıyolar
yoksa yaptığı hareketleri ben yengeme yapsam annem babam bana napardı bilmiyorum

tuhaf bir internet sitesidir.
bu kadar geri kafalı kadını bir araya toplamak büyük bir güç ister.
öncelikle kadınlarımızın hayatı sadece kocalarıdır, sorunları da kayınvalideleri ya da görümceleridir.onların deyimiyle kaynanalarından ve görümcelerinden çekerler.
alıntıdır..

merak ediyorum kazen ne düşünüyor bu konuda..

GörüMCemi Öpüp öpüp de başımın üstüne koyasım geldi inan.....

ya valla yazmayyayım diye kendimi zor tuttum ama olmadı yavrum senin işin gücün yokmu sen ruh hastasısın benim de bi abim var bende görümceyim ablam yok ben yengemi ablam kabul ettim şimarığın tekisin 18 yaşında kazık kadar olmuşsun bunlarla uğraşcağına otur derslerine kafa yor sen benim değil görümcem kardeşim olsan sokarım seni bi odaya yermisin yemez misin bu ne ya şimarık kaprisli bi şeysin akıllı olda abinin yuvasını yıkma sanada senin gibi bi görümce düşsede görsen neyin ne olduğunu aynen etme bulma dünyası ediyosun bulursun daha çok şey yazardım ben sanada banlanmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…