Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

arkadaşlar belki haklısınız psikolojik desteğe ihtiyacı var ama ailesi avutmak için uğraşıyor bu hallerini göze alıyor üzülmesin diye uğraşıyorsa hiçbirimizin onun daha da psikolojisini bozmaya hakkı yok boşverin bence... arkadaşta herkesin canının yandığı bir konuda yanlış bir yerde yazmış sanırım

KeMANcı..........Nerden açtın kızım sen şu konuyu işim var ama ben bu konudan ayrılamıyorum....

Küçük bi kız çoçuğu bizimle kafamı buluyor yoksa durum psikolojikmi!
Bi sonraki konusu "yengem bi uzaylı sanırım beni kaçıracak" olursa hiç şaşırmam.
Önceki konularında bakılırsa, gerçekten psikolojik bir durum var. Umarım ailesi durumu farkederlerde önlemini alırlar.

kız kemancı seni gördüm dün rüyamda,yengenin senden özür dilediğini kurup seviniyodun..aa rüyam çıktı..

Sayın ziyaretçilerimiz konu kirliliği için kusura bakmayın olurmu..

Arada böyle saçma sapan şeyler olabiliyor...

cık cık cık cıkk çok ayıpladım abini

ne demek seni %70 seviyor. hiç kardeş o kadarcık sevilir mi %99 olması lazım. e geriye kalan %1 de yengene yeterde artar bile.hemen bu duruma çare bulmalısın

töbe yarabbimm yaaa.

O değil de bu kullanıcı adının açtığı konular beni müthiş derecede kendine çekiyor,
çok eğleniyorum.Sanki görevim olmuş, mesai gibi belli aralıklarla okuyup, gülüp kapatıyorum.
Hasta mısın, feyk misin, adam mısın nesin bilmiyorum ama çok eğlencelisin, ahah valla gülüyorum yani, kendime engel olamıyorum.

Ailen ve o çooook (!) sevdiğin abin , nefretini kustuğun yengen sana '' he deyip geçiyorlarsa '' bunun sebebi haklı olman değil ; deliye bulaşmamak..Eee ne de olsa canları kanlarısın .
Bu da bizim çilemiz diyerek katlanıyorlar sana muhtemelen.
Ama ;
Burası acımasızdır.Sana yorum yazıyorsak derdinle dertlendiğimiz için değil ; eğlenceli olduğu için , aman bize de takılacak bir konu çıktı modunda olduğumuz için ...
Ve bunca kadın toplanıpta sana sinir olmuşsa , dön bir aynaya bak.

Sırtını sıvazlamayız...gençtir , aklı bir karış havadır da demeyiz !

İşte böyle ya ensest yakıştırmasına tabii tutulursun , ya psikolojik vaka ...İster ders al bunlardan ,istersen dalganı geçmeye devam et .

taaam türk filmi senaryosu

o ton ton doktor amca sende de bu hissi uyandırdı dimi?

nen var kuzum diye sormuş ya,birden hulusi kentmen canlandı gözümde

benim de böbrekler de taş var,kemancıya reca etsem ton ton doktor amca bana da bakar mı acep

bu arada sözlükçü arkadaşları da baya ziyaret ettiler bizi iki gündür.

Ya ben bu yengeye çok acıdım. İsim adres filan versede forumdan topluca ziyaretine gitsek teselli versek. Sanırım bi insanın başına gelebilecek en büyük felaketi yaşıyor kadıncağız acıdım.. Dualarım senleee yengeee dayan sabret....

düşündüm de benimde 2 abim var acaba yeteri kadar sevmiyormuyum onları :44::44:

evlendikleri zaman hiç de bayılmamıştım. durun gidip bi bayılayım da. sevmiyorum falan zannetmesinler

doktor amcası bakmasa onada küserdi herkes prensesin bas ucunda olmalıher gün bir tane numunelik çıkıyor yapck bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…