Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

Gülsem mi,ağlasam mı,acısam mı bilemedim valla...ben bu konunun hala fake olduğunu düşünüyorum ve diğer tarafta görüşürüz diyorum,sana kapıdan bye bye yaparım:)))

ben olsam satıp jartiyer aldım derdim dumur olurdu

Canım benim
ayne dedigin gibi etme bulma dünyası
ettin ve şimdi bulmayı bekle....
Allahım yardımcın olsun en kısa zamanda tedavi olup düzelmen temennımle tabı ailenede çok üzüldüm
evlat işte atsan atılmazz satsann satılmaz böyleleri yazık...

Evlat işte atsan atılmaz satsan satılmaz napsın Ailen de rezil olmamak için susuyor el mahkum ..
Emınım o yengene abin başta olmak üzere bütün aile dil dokmuştür ;
Kızım o rahatsız, ergenlıkten kurtulamadı sorunları var sen he de geç yavrum dıye teselli vermışlerdir kadıncağıza..
Yoksa hıcbır ınsan evladı senin gb ego delisi bencillikten hastanelik olacak kadar vahım durumda olan birini çekmez ..

Yavrucum eğer gercekten böyle biriysen benden abla tavsıyesı ; bu kin,kıskanclık ve bencillik duygularından sıyrıl, gıt bır abdest ol
rahatlarsın .. yoksa gecmez yanı boyle hayat sana da acıyorum ben , ınsanların mutluluguyla mutsuz olmak sureklı kaşınmak cok buyuk dert..

Canım kıskanma lütfen ben Sevil'i yüzde 70 senden daha fazla seviyorum
Kusura bakma amaa tam anlamıyla şımarık bir ergensin Yazık hem kendine yaptıklarına hem ailene yazık..

Son düzenleme:
Bu konu gerçekse sakın zaferi kazandım sanma akıllı bıdık :) Yengen sırf abinle arası bozulmasın diye özür dilemiş . Elimden gelse abine bu yazdıklarını okutmak isterdim hele bir yengen olsaydım var ya seni görümce olup olmadıgına pişman ederdim .

Çocukla hareketlerini bırak abine ne kadar bağlısın sen öyle ilk defa böyle bir sey goruyorum . Yengen sabırlı kadınmışki eşinin ailesi için (İNANMASAMDA) senden özür dilemiş miş miş miş.

Merak ediyorum bu konu da bi elti konusu vardı ona döndü bir sonraki konun ne olacak acaba .

Ama küçük cadı o süpürgeni çöpe at kendine bir an önce çeki düzen ver .

Birde abi bütün gece başında beklemiş,yazık ben yengeye çok üzülüyorum.Allah yengenin yardımcısı olsun.Gözleri kıpkırmızıydı abim azarlamıştır diyorsun ya.Başkasının ağlamasından zevk alacak kadar katı kalplisin sen.Gerçi hepsi senin hayal dünyanda oluyor ama yinede böyle gaddar hayaller kuran insandan herşey beklenir.

Kemanci, olaya bir de diger yonden bakalim olur mu?
Abinle yengenin muhabbeti de hemen hemen soyle olmustur :
Abin- Hayatim , kardesim iste daha cocuk cocukluk yapiyor seni kiskaniyor. Sen hic takma uzulme ben de ailem de seni cok seviyoruz. Daha cok ustune gelmesin diye alttan almaya calis ama uzuldugune degmez zamanla alisacak.

Yengen de gercekten sabirli kadinmis hala sana cay kahve getiriyor ve sen de bunu hizmetcilik olarak goruyorsun kadin insanligindan yapiyor bunu!
Abin de seni cocuk olarak goruyor ki bu yuzdeli cocuk muhabbetleriyle kandirmis seni kanmissin da tebrikler abin dogru yolu izlemis.

Bak simdi sakin ol ve bunlari defalarca tekrarla: 'Abim kendi istegiyle yuvasini kurdu ve mutlu. Dunya benim etrafimda donmuyor ben ailem soyle yapar abim boyle yapar gibi dusuncelerle ancak kendimi yipratiyorum. Aklimdan gecenlerin olmayacagini biliyorum silkelenip kendime gelip hayatima devam etmem gerekiyor.'

Kemanci senden cok az buyugum yas olarak. Tabiri caizse prensesler gibi buyutuldum cok simartildim. Ama hicbir zaman baskalarinin mutsuzluguyla mutlu olmaya calismadim, bu kadar kin duymadim, ailem benim etrafimda donmeli baska herkes onemsiz diye dusunmedim. Bu nefretin sadece seni yipratacak, herkes hayatindan memnun bunu kabullenmelisin artik. En azindan kendi ic huzurun icin yap bunu.

nası bi türsün sen ya
Alah çevrendekilere sabır versin sabırrrrrr!!!!
benim senin gibi bi tanıdığım olsaydı, kardeş, görümce, arkadaş farketmez,
katil olurdum ben!!!!!!

Son düzenleme:
görümcem olmadığı için kalkıp şükür namazı kılasım geldi

bu yaş da bu kıskançlık aman yarabbim! evlerden ırak

Yengem benden özür diledi etme bulma dünyası blablabla....

O sırada paralel evrende kapıdan bakan annesi şöyle der: Bu kız yine ne sayıklıyor...

Abinde anne-baba sevgisi yok sanırım,%70 senin,%30 Sevil'in:))) Abi-kardeş sorunlu

Son düzenleme:
--ona pijamalarımdan bir tane verdim
abim gece boyu başımda bekledi---

''Kemancı, Kemancı kalk kızım sabah oldu...''' oooo meğer hepsi rüyaymış

tebrikler üzerine tüy dikmişsin

Bizim kemancı nerde yahu...??? Yoksa yine mi bayıldı.....

Dünkü konuyu da okudum cevap vermemiştim ama artık tutamıyorum kendimiiiii!!
Senin yengen var ya melek melek. Üstelik sana tahammül edebildiğine göre abini de çok seviyor olmalı.Öncelikle şunu kafana sok o abinin karısı sen de kardeşisin. Herkesin yeri ayrı.Ne sen onun yerine geçebilirsin ne de o!!
Haa bide diyosun ya beni evinde istemedi odama girmek için izin istiyor etme bulma dünyası diye .. Sen o etme bulma dünyası nasıl olurmuş evlendiğin zaman göreceksin.Allah büyük!! Tabi seni alacak birini bulabilirsen çünkü bu kafayla biraz zor........

o sevil beniimmm
kendi gibi paronayak yapacak bizide düşman başına derler ya o cinsten bişey:18:
abine yeminler ettirmişsin kalbinin %70 seninmiş felan filan bu nasıl bir kıskançlıktır bir insan bukadar kindar kötü kalpli olabilirmi oluyomuş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…