Yengem benden özür diledi.Etme bulma dünyası işte!

Önceki konunda sorunun sende olduğunu düşünmüştüm. Ama şimdi anladım. Sorun sizin Maailede.

abimin o boş odasını görünce daha da kötü ağladım sonrası bayılmışım

örür görmez bana sarılmak istedi bi çektim kendimi !
doktor bu gece burda kalsa iyi olur dedi ama ben eve gitmek istedim

bim şaşırdı tabi bunları nerden çıkarttın seni ne çok sevdiğimizi bilmiyor musun hele benim için dünyalar kadar değerlisin kalbimin %70'i sana ait diğeri yengene dedi

ya abimden bir güzel azarı yemiş
ya da bütün aile bizim eve gelecek ya
korkudan tutuştu!

Bu komik lafları nasıl uydurdun ? Psikopatsın sen. İçimde o kadar çok hakaret var ki söylemek istediğim.
bununla yetin

abinin yüzde 70 i sende olsa bile

o yüzde otuzluk kısmıyla hergün aynı yatağı paylaşıyor. ve kalan ömrünü onla geçirecek. ortak bir çocukları olcak. çocukları olunca, senin yüzde 70 yüzde 99 olsa olur artık.

ASADFADASGDASHDASGDASkknın mimlisi oldun artık bence sende var bi numara ya bu kadar hasta ruhlu olamaz hiçbir şımarık kız çocuğu modunda bir ergenKimden destek bekliyorsun anlamadım bir kadın olarak seninle aynı cinsiyette olduğuma utandım umarım erkeksindir ve bu konu fakedir

bide dikkat ettiniz mi abisi kucağında taşımak istemiş

yengesini anca vinç taşırmış

ama yengesine pijamalarından vermiş

demekki vinçlik olan bu

taşıyacak adAM bulamamış abisine sarmış

Buna ben de dikkat etmiştim.
Aynı beden pijamaları giydiklerine göre ya ikisi de vinçlik ya da
konu sahibi burada falso yaptı.

Yengenı tebrık ederım
hanı adam gıbı adam derler ya,melek gıbı kadın yengen hala senınle uğraşıyor
ben olcam o kadıncağızın yerınde
bırak su vermeyı yüzüne bıle bakmam
İnsafa gel be kemancı

Buna ben de dikkat etmiştim.
Aynı beden pijamaları giydiklerine göre ya ikisi de vinçlik ya da
konu sahibi burada falso yaptı.

bi dediği diğerini tutmuyo ki karadenizde yengesine böyle yapacak kişinin abisi anca kemiklerinin yüzde 70ini kırar

Bence sırma işli pelerinini giyip, sultanlık tacını takmalısın. Gelenler akraba onlarda asilzade sayılır hayal kırıklığına uğratma, cariyeye de söyle ölen hazırlıklarını başlatsın, ayak altından çekilsin sonra da.

Neyin kafası bu bi anlasam

Son düzenleme:
hayal gücün baya sınırsızmışş...
bu dizinin ilk bölümünü kaçırmışım tekrarını yayınlarmısınız

konu sahibinin tek sorunu şu; çakma prenses sendromu..

geçecek,düzelecek İnşallah.

Sevilmiymiş yengesinin adı evet hepimiz Sevil izonu çok seviyoruz
Kemancı hani sen gidiyordun niye burdasın?hadi git de Sevilciğimizin elini ayağını öp:)

bu olay gerçekse ki bence değil, abin yengeni öpsün başına koysun. ben olsam onun yerinde seni bütün ailenin önünde evire çevire döverdim. saç baş kalmazdı sende. şaka gibisin
çok amatörce yazılmış bir senaryo. bence git ötede oyna

Zaten bu dunyada en cok Sedef eltiyle Sevil yengeye aciyorum boyle psikopatlarla ugrastiklari icin. Helal olsun kizlar

bi önce ki konuda yazmış adını sevil abla altınları ne yaptınız demiş

hele bak hele hiç 18 yaşındaki kıza yakışıyor mu bu söz '' sevilll ablaaa altınları naptınızz '' düğünlerde 10-12 yaşındaki kızların büyükler gibi saç makyaj yaptrması gibi ne abes bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…