- 4 Aralık 2012
- 109
- 10
- 48
- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
Evli değilim fakat şu an ciddi bir ilişkim var,yani aile içi aile dışı her konularda davranışlarıma dikkat ediyorum.şu an benimde gelecekteki eşimin kardeşinin bir borcu var 8.500 tl kadar ve bu borcu kapatmayı düşünüyoruz.çünkü amaç iyilik.insanlık.saygı ve sevgi siz bu akılla giderseniz işiniz yaş zaten
Her gün gitmek mi?
Bu tipler evlenene kadar kaynanalarının peşinde annecim annecim gezen,
evlendikten sonra acı gerçeği görüp -cim ekini atan,mümkün olduğunca kaçan tiplerdir.
En iyi kaynana gün gelir kaynanalığını yapar!
En tatlı görümce bir tartışma durumunda haksız abisini tutup seni satar.
Hiç düşünmez bir gün ben de ele karışırım ya ben onun yerinde olsam diye hiç!
İnsanlar bencil,nankör,kötü kalpli!
Çok değil aylar kadar önce görümceme maddi,manevi veren,
Kaynanamla arkadaşım gibi dertleşen ben yazıyorum bunları!
Annecim,babacım hiç demedim.
Ama deseydim yüzlerine gülüp içten pazarlıklı olsaydım eminim çok kıymetli olurdum!
büyük lokma ye büyük konuşma diye bir laf söylemiş atalarımız, bi 5 sene sonra yap bakayım bu yorumu da ben o zaman tamam derim.Evli değilim fakat şu an ciddi bir ilişkim var,yani aile içi aile dışı her konularda davranışlarıma dikkat ediyorum.şu an benimde gelecekteki eşimin kardeşinin bir borcu var 8.500 tl kadar ve bu borcu kapatmayı düşünüyoruz.çünkü amaç iyilik.insanlık.saygı ve sevgi siz bu akılla giderseniz işiniz yaş zaten
Acıdım sana doğrusu bence senin işin yaş
En yakın akraban yeri geldiğinde seni satarken.Zamanı oldu da arkadaşın canını yakarken normal de şimdi mi anormal yapmayın Allah aşkına :) annecim annecim demene gerek yok saygılı olmak yeter.İşi şeytanlık olanın sonu hayır olmaz zaten :)
Kendi durumuna acımalısın bence :)
Merak ettiğim konu anlattığın tek şey borç,başka da sorunun yokken evliliğinin zor olmasını neden söylüyorsun,ben şu an senin evliliğini iyi gördüm Allah daha iyi etsin.Ayrıca eltine yapılanları boşver.Annesi babası sana hal hatır soruyor ne güzel işte.işin yaş olması bir deyimde argo terimi değil bu arada :)
En yakın akraban yeri geldiğinde seni satarken.Zamanı oldu da arkadaşın canını yakarken normal de şimdi mi anormal yapmayın Allah aşkına :) annecim annecim demene gerek yok saygılı olmak yeter.İşi şeytanlık olanın sonu hayır olmaz zaten :)
Eski konuya kapandığı içni yorum yazmamıştım.İyi ki de yazmamışım gerçi..
Yazacaklarım kırıcı olabilirdi.
Bugün yaşanan sadece araba mevzusu değil kendinizi gerçekten çok önemli hissettiriyor biliyorum ama üzgünüm değil.
Gelin muhtemelen evlendiğinden beri bu ortak iş yüzünden çeşitli sıkıntılar çekiyor,eşiyle arası bozuluyor,huzur yok.
Patlamış ve gitmiş..
Kötü olmuş diyemem paracı diyemem,her kadın lafını sözünü saydırmak evine girecek parayı bilmek ister.
Dilerim yengeniz ve yeğeniniz olmadan gelinin de dediği gibi mutlulukla geçinirsiniz.
Bu kadar duygusal olmayın yengeniz ölmedi Allah korusun binin arabanıza gezin ,keyif sizin zevk sizin..
Abiniz yuvası yıkıldığıyla kalır merak etmeyin.
çok mutluyuz yuva yıktığımız için
Ben de kapanan konuda yazamadım ama yazmak istiyorum.
Baban senin neden depresyonda oldugunu, neden intihar girişiminde bulundugunu bilse ,
o arabayı yine alır mıydı sana?
Ben hiç sanmıyorum.
Aslında böyle evlat ayrımı yapan babaların her daim güvendiği daglara kar yagmıştır.
Bu hiç degişmez.
(Burada evlat ayırımından kastım abin degil,
hani o sen 12 yaşındayken kaçtı diye reddettiği ve hala uzak davrandıgı ABLAN )
Ben de kapanan konuda yazamadım ama yazmak istiyorum.
Baban senin neden depresyonda oldugunu, neden intihar girişiminde bulundugunu bilse ,
o arabayı yine alır mıydı sana?
Ben hiç sanmıyorum.
Aslında böyle evlat ayrımı yapan babaların her daim güvendiği daglara kar yagmıştır.
Bu hiç degişmez.
(Burada evlat ayırımından kastım abin degil,
hani o sen 12 yaşındayken kaçtı diye reddettiği ve hala uzak davrandıgı ABLAN )
devlet okulunda okuyorum
Verdiğin cevaplara bakacak olursak, yengen gerçekten araba için gitmemiş.
Bunu çok iyi anladık...
Herkes evliliğinin, kaynanasının, görümcesinin hırsını benden çıkarmasın lütfen.. Hanginizin eşinin ailesi, eşinize hazır bir iş verdi, ev verdi,araba verdi, bir kuruş düğün borcu, eşya borcu ödetmedi..Sizce gelinlerine ailem çok mu kötü davranmış? Sadece şımarık cadı bir görümce ve borç olarak alınan ödenmeyen altınları görmek istiyorsunuz ve onu görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?