yengem evi terk etti

valla kendi adıma tek taraflı bakmıyorum, konu açtığımdada kv kp ya da elti kayın neyse bişey düşünüyosam ve düşündüğümün tersi çıkıyosa yanışmışım arkadaşlar diyorum, çünkü ben burda birilerini ifşa ediyosam o kişilerin hakkını vermekte bana düşer

eski konunu okudum okurken de bu yazını gördüm
bence yengenin tek isteği altın vs değil.
sanırım yabancı kalmış sizin aranızda biraz bilemiyorum:26:

Son düzenleme:
başka konularda,diğer muhatapları aramazken neden bu konuda arıyoruz.her konuyu tek taraflı okumuyor muyuz

muhatap aramaktan ziyade ben geline karsi yapilan yorumlara karsiyim, ki kadin evini terketmis, görünen sebep de altin, ama o altinlari yanina almamis, tamam tahminler yürütülüyor, baska sebep vardir vs deniyor ama karsi taraf yok ortada kim ne derse bos, benim anlatmak istedigim buydu...

herkes bu kadar iyiyken , ben kendimi burada çok kötü hissediyorum..

yorumlarınız için herkese teşekkürler..

herkese yuvasında mutluluklar dilerim

bana göre, altınları götürmeyerek strateji uyguladı.hem kalan altınlarına kavuşacak,hem de eminim daha fazla şartlarla geri dönecek

bana göre, altınları götürmeyerek strateji uyguladı.hem kalan altınlarına kavuşacak,hem de eminim daha fazla şartlarla geri dönecek

iste tam da bu sebepten konunun muhatabi yok diye konustuk.. nasil bu kadar eminsin ki strateji oldugundan??? ne düsündügünü ne hissetigini ne planladigini hic bir sekilde bilmiyoruz, bu da bize ona oyuncu muamelesi yapma hakkini vermiyor.. blöf yaptigini söylüyorsun ama sonunda yuvasinin yikilmasi ihtimali de var.. bunu da herkes kolay kolay göze almaz.. ben kendi yapimdan dolayi böyle düsünüyorum, sen de demekki öyle düsünüyorsun, bir sey diyemem

birazdan evli ve mutlu olduğunuz için sizleri kıskandığımı söyleyenler de çıkabilir..ve bunları duymak istemiyorum..şımarıklığıma verin

[h=2]
[/h]

Babam 18 sene önce kurdu o iş yerini, annem dahil herkes orda çalışıyor, herkesin emeği büyük. 3 sene önce ailemize dahil olmuş ,üstelik çalışmayan bir bireyin harcamalarımıza bu kadar burnunu sokmasını ben anlayamıyorum, belki de evli olmadığım için anlayamıyorum bilmiyorum. Biraz da onun tarafından bakabilmek için açtım bu konuyu

burnunu sokmak ne demek yaa? arkasından nasıl böyle saygısız tabirler kullanabiliyorsunuz aklım almıyor doğrusu. ne yazık.
sizin kanınızdan canınızdan bir çocuğun annesi o. neden karışmasın? o evin bir bireyi. çalışmıyor diye ezik, sessiz, itaatkar mı olmalı? çalışmak zorunda değil zaten. neden kaçtığını anlamak zor olmuyor bunları görünce.

birazdan evli ve mutlu olduğunuz için sizleri kıskandığımı söyleyenler de çıkabilir..ve bunları duymak istemiyorum..şımarıklığıma verin

tatlım senin sabit bi görüşün var madem, madem ki buraya sadece haklısın mükemmelsin cümlelerini duymak için yazıyorsun -ki gördüğün gibi böyle olmuyo- tahammül edemiyosan yazma.tabi ki senin gibi düşünenler olduğu gibi bambaşka düşünenler de olacak.

ailenin en küçük bireyi bile gelini ezmekten haksız görmekten başka bişey yapmıyor diğerlerini düşünmek bile istemiyorum bence yengeniz giderek doğru karar vermiş sevilmediği aile olarak görülmediği bi yerde ne işi var

hayır, bir muhasebeci olarak görümcesinin aylık giderlerinin hesabını tutmalı, doğrusu budur, evlilik böyle birşey

yengeni ailenize kabul edememişsiniz. yorumlarınızdan bunu anlıyorum. o da bunu farketmiş. hatta size söylemiş. çok ağır bir durum bu. eğer siz ona ailenizden biri olduğunu hissettirebilseydiniz size araba alınmasına önce o önayak olurdu. ailenize giren o olduğu için, ona siz kucak açmalıydınız, ama siz onun size tabi olmasını bekliyorsunuz, bu zaten türk ailelerinde gelenekseldir. zaten aynı apartmanda yaşıyormuşsunuz. bu bile aslında çok da kötü bir insan olmadığını gösteriyor. aman aman cin birisi olsaydı ne yapar eder, ayrı bir yerde eve çıkar, o evi de kendine yaptırır, arabasını da alırdı. bir kadın ailesinin yanına kolayına gitmez. keyfi için gitmez. boşanmış olmak kolay mı bu ülkede, üstelik de çalışmıyor. abiniz de rahatsız, belki de abinizi kaybetme korkusu yaşıyordur, ondan maddi güvence arıyordur. bilemiyorum tabi.
ama burada fikirlere açık biri gibi görünüyorsunuz, yazdıkalrınızdan ben bunu hissettim, hepsini okuyamadım gerçi.
bu nedenlerle evlilik bitirilmemeli, ayrı bir eve çıksınlar, abin de ortak mı maaşlı mı çalışıyor neyse ne belli olsun.
yazık günah

Son düzenleme:

eee hangi konuda karşıdaki kişinin ne düşündüğünü,ne hissettiğini ööğrenebiliyoruz
ayrıca kendi istemediği sürece yuvası yıkılmaz,çünkü ailenin oğlu hasta ve üzülmesini kesinlikle istemezler.gelin ne isterse yapılarak geri döndürülmesi sağlanır.3 senedir iyi kötü ailenin huyunu öğrenmiştir zaten

bak yukarda alintiladigim arkadasin mesaji cok güzel anlatmis bence, yapcak olsa zaten ne yakinin da otururdu ne altinlarini verirdi, cok daha farkli bir durum olurdu ve bu seviyeye gelmezdi.. dedimya ben kendi penceremden bakinca, esim hasta vs diye bu durumu kullanmaya kalkmazdim ama senin düsüncelerin de senin bakis acin, onun yerinde olsan böyle davranirdin demekki bilemiyorum artik...

eminim eşinin işi için altınlarını vermeyen yoktur değil mi
.hatta ben benimle hiç alakası olmayan bir şey için altınlarımı verdim,geri de gelmedi.

konu sahibi arkadaşım bence sen her şeyi kendi üstüne alınan birisin.Sürekli mutsuzsun.Depresyondasın diye de baban sana araba alıyor bu durumda yengen seni sımarık olarak görüyor bence.kaldı ki baban seni diğer evlatlarından da ayırıyor.Ablan kaçmış gitmiş baban ona küs,ama evlenmiş çocuğu olmuş hala affedilmemiş.Ev ne kadar zor durumda da olsa önce senin paran gönderilip sana yansıtılmamaya çalışıyormuş.Şu üzerindeki depresyonu yen artık,yaptığın hatayı kabullen.O insanla sen birlikte oldun,o seni terk etti.Oldu bitti.bunun arkasına sığınıp,depresyon takılmayı bırak ki baban çaresiz derdin olduğunu düşünmesin,senin yüzünü güldürmek uğruna borcuna borç eklemesin.Güzel bir meslek sahibi olacaksın işte dikkatini oraya ver.Sana harcanan emeğin hakkını ver.selametle.

hayır, bir muhasebeci olarak görümcesinin aylık giderlerinin hesabını tutmalı, doğrusu budur, evlilik böyle birşey

harcamalarımız diyorsun. o zaman benim harcamalarım demelisin. ve evet kendi evi için zarar veren lüzumsuz bir harcamanız varsa buna karışabilir. ya da onu hiçbir şeye dahil etmiyor, adam yerine koymuyorsanız aslında tepki vermeyeceği şeylere tepki verebilir. yalnız senin gözünde zaten haksız ve seni kıskanan, geçimsiz biri yengen. biz burada neyi tartışıyoruz bilmiyorum. ay ne kadar kötüymüş, cadoloz denmesini bekliyorsan canım onu baştan belirt ki biz burada boş yere yorum yapmayalım. neyse inşallah yuvası yıkılmaz ve mutlu olur diyorum. ve bir gün evlenir de yabancı bir aileye karışırsan az çok anlayacağını düşünüyorum. bundan sonra da sana hak verenler yapsın yorum. bunu da belirt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…