- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
Babam 18 sene önce kurdu o iş yerini, annem dahil herkes orda çalışıyor, herkesin emeği büyük. 3 sene önce ailemize dahil olmuş ,üstelik çalışmayan bir bireyin harcamalarımıza bu kadar burnunu sokmasını ben anlayamıyorum, belki de evli olmadığım için anlayamıyorum bilmiyorum. Biraz da onun tarafından bakabilmek için açtım bu konuyu
başka konularda,diğer muhatapları aramazken neden bu konuda arıyoruz.her konuyu tek taraflı okumuyor muyuz
muhatap aramaktan ziyade ben geline karsi yapilan yorumlara karsiyim, ki kadin evini terketmis, görünen sebep de altin, ama o altinlari yanina almamis, tamam tahminler yürütülüyor, baska sebep vardir vs deniyor ama karsi taraf yok ortada kim ne derse bos, benim anlatmak istedigim buydu...
neden istemediğin şeyler yazıldığında böyle tepkiler veriyorsun?bence objektif olursan abine yardımcı bile olabilirsinherkes bu kadar iyiyken , ben kendimi burada çok kötü hissediyorum..
yorumlarınız için herkese teşekkürler..
herkese yuvasında mutluluklar dilerim
bana göre, altınları götürmeyerek strateji uyguladı.hem kalan altınlarına kavuşacak,hem de eminim daha fazla şartlarla geri dönecek
birazdan evli ve mutlu olduğunuz için sizleri kıskandığımı söyleyenler de çıkabilir..ve bunları duymak istemiyorum..şımarıklığıma verin
[h=2][/h]
Babam 18 sene önce kurdu o iş yerini, annem dahil herkes orda çalışıyor, herkesin emeği büyük. 3 sene önce ailemize dahil olmuş ,üstelik çalışmayan bir bireyin harcamalarımıza bu kadar burnunu sokmasını ben anlayamıyorum, belki de evli olmadığım için anlayamıyorum bilmiyorum. Biraz da onun tarafından bakabilmek için açtım bu konuyu
burnunu sokmak ne demek yaa? arkasından nasıl böyle saygısız tabirler kullanabiliyorsunuz aklım almıyor doğrusu. ne yazık.sizin kanınızdan canınızdan bir çocuğun annesi o. neden karışmasın? o evin bir bireyi. çalışmıyor diye ezik, sessiz, itaatkar mı olmalı? çalışmak zorunda değil zaten. neden kaçtığını anlamak zor olmuyor bunları görünce.
iste tam da bu sebepten konunun muhatabi yok diye konustuk.. nasil bu kadar eminsin ki strateji oldugundan??? ne düsündügünü ne hissetigini ne planladigini hic bir sekilde bilmiyoruz, bu da bize ona oyuncu muamelesi yapma hakkini vermiyor.. blöf yaptigini söylüyorsun ama sonunda yuvasinin yikilmasi ihtimali de var.. bunu da herkes kolay kolay göze almaz.. ben kendi yapimdan dolayi böyle düsünüyorum, sen de demekki öyle düsünüyorsun, bir sey diyemem
yengeni ailenize kabul edememişsiniz. yorumlarınızdan bunu anlıyorum. o da bunu farketmiş. hatta size söylemiş. çok ağır bir durum bu. eğer siz ona ailenizden biri olduğunu hissettirebilseydiniz size araba alınmasına önce o önayak olurdu. ailenize giren o olduğu için, ona siz kucak açmalıydınız, ama siz onun size tabi olmasını bekliyorsunuz, bu zaten türk ailelerinde gelenekseldir. zaten aynı apartmanda yaşıyormuşsunuz. bu bile aslında çok da kötü bir insan olmadığını gösteriyor. aman aman cin birisi olsaydı ne yapar eder, ayrı bir yerde eve çıkar, o evi de kendine yaptırır, arabasını da alırdı. bir kadın ailesinin yanına kolayına gitmez. keyfi için gitmez. boşanmış olmak kolay mı bu ülkede, üstelik de çalışmıyor. abiniz de rahatsız, belki de abinizi kaybetme korkusu yaşıyordur, ondan maddi güvence arıyordur. bilemiyorum tabi.
ama burada fikirlere açık biri gibi görünüyorsunuz, yazdıkalrınızdan ben bunu hissettim, hepsini okuyamadım gerçi.
bu nedenlerle evlilik bitirilmemeli, ayrı bir eve çıksınlar, abin de ortak mı maaşlı mı çalışıyor neyse ne belli olsun.
yazık günah
eee hangi konuda karşıdaki kişinin ne düşündüğünü,ne hissettiğini ööğrenebiliyoruz
ayrıca kendi istemediği sürece yuvası yıkılmaz,çünkü ailenin oğlu hasta ve üzülmesini kesinlikle istemezler.gelin ne isterse yapılarak geri döndürülmesi sağlanır.3 senedir iyi kötü ailenin huyunu öğrenmiştir zaten
bak yukarda alintiladigim arkadasin mesaji cok güzel anlatmis bence, yapcak olsa zaten ne yakinin da otururdu ne altinlarini verirdi, cok daha farkli bir durum olurdu ve bu seviyeye gelmezdi.. dedimya ben kendi penceremden bakinca, esim hasta vs diye bu durumu kullanmaya kalkmazdim ama senin düsüncelerin de senin bakis acin, onun yerinde olsan böyle davranirdin demekki bilemiyorum artik...
hayır, bir muhasebeci olarak görümcesinin aylık giderlerinin hesabını tutmalı, doğrusu budur, evlilik böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?