Yengem galiba deli

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
Merhaba arkadaşlar annemle aynı dertteyiz ama sebebini bilmiyoruz
Yengem ile abim 3 yıl çıktılar biz o zaman borç batağında idik abim de okuyordu ama yengem hep bizde ydi neyse istedik zor bela verdiler ama o zamana kadar hep ailesini kötüler dururdu neyse abim mutlu olsun dedik
Aradan zaman geçti bu süre zarfında hemen düğün istedi yengem ama para yoktu neyle yapalım dedik diye bize kinlenmis ama genede en iyi imkânlarla yapıldı düğün
Dugunden hemen sonra kadın bize düşman kesildi abim şimdi ne beni arıyor nede annemi
Doğum yaptım yengem aramadi eşimi yolda gördü selam dahi vermedi abim önceleri araları acilmasin dedik yegenleri hiç göremiyoruz zaten birde eşimi eşimin ailesini kıskanıyor
Artık ipler iyice koptu
Yeğeni geçen anneme bizim Arabamız fiyatını fln sormuş 7 yaşındaki bebe nereden akıl eder sizce neden böyle hasta mi bu kadin

Durup dururken bu kadar kopukluk olmaz.Biraz kendi açinizdan anlatiyor gibisiniz...
kesinlikle değil zaten bi şeyler yapsaydık buraya konu açmazdım ya
abim mal gib olmuş konuşmuyor yorum yapmıyormuş hatta vega ne yapıyor bile demiyormuş

Merhaba arkadaşlar annemle aynı dertteyiz ama sebebini bilmiyoruz
Yengem ile abim 3 yıl çıktılar biz o zaman borç batağında idik abim de okuyordu ama yengem hep bizde ydi neyse istedik zor bela verdiler ama o zamana kadar hep ailesini kötüler dururdu neyse abim mutlu olsun dedik
Aradan zaman geçti bu süre zarfında hemen düğün istedi yengem ama para yoktu neyle yapalım dedik diye bize kinlenmis ama genede en iyi imkânlarla yapıldı düğün
Dugunden hemen sonra kadın bize düşman kesildi abim şimdi ne beni arıyor nede annemi
Doğum yaptım yengem aramadi eşimi yolda gördü selam dahi vermedi abim önceleri araları acilmasin dedik yegenleri hiç göremiyoruz zaten birde eşimi eşimin ailesini kıskanıyor
Artık ipler iyice koptu
Yeğeni geçen anneme bizim Arabamız fiyatını fln sormuş 7 yaşındaki bebe nereden akıl eder sizce neden böyle hasta mi bu kadin

Ortada başka bir sebep yoksa eger kafaya takmaya bile değmez. Hadi yengen işine geldiği için öyle davraniyor. Asıl suçlu abin ortada bişey yokken esine uyup aileyle gorusmeyen abiye abi mi denir.

Benim eşim de kardeşi ile görüşmüyor herkes benden biliyor. Halbuki alakası yok eşimin konuşmama benim konuşmama sebebimiz çok farklı. Belki abiniz de böyledir. Bir konuşun abinizle zaten kopacak kadar kopmuşsunuz en azından içiniz içinizi yemez.

Bence artik ona abi demeyin. Artik abilik kardeslik bacilik vs.. kalmamis.. Etrafimda örnekleri o kadar cok ki. Bir insan kardesine bunu yapabiliyorsa o insandan daha hayir gelmez. Siz ne yapmis olursaniz olun size bu muameleyi yapmamasi gerekirdi. Kaldiki anlattiginiza gore bisey yapmamissiniz. Ben sormam bile ne oldu diye. Siler gecerim..

Benim eşim de kardeşi ile görüşmüyor herkes benden biliyor. Halbuki alakası yok eşimin konuşmama benim konuşmama sebebimiz çok farklı. Belki abiniz de böyledir. Bir konuşun abinizle zaten kopacak kadar kopmuşsunuz en azından içiniz içinizi yemez.
ama yegenlerimi goremıyorum sizin sebebiniz nedir

Beni kardeşimle görüştürmeyecek kocanın alnını karışlarım. Abiniz az ağırlığını koyaymış. Demekki tamamen eşinin yörüngesinde. Takmayın sizde.
zaten abim sütten çıkma ak kaşık değil
sen görüşme ama ben görüşürüm diyebilirdi

Diğer olayları bilmem ama çocuklar bazen tuhaf sorular sorabiliyor. Yani Yengem sordurmamistir bence

Diğer olayları bilmem ama çocuklar bazen tuhaf sorular sorabiliyor. Yani Yengem sordurmamistir bence
ama arkasından ağızından kaçırmış çocuklar bir tuhaf büyüdü büyük oğlan bize gelince gizli gizli yemek fln yerdi odada

Yani yengeniz bir sebepten size kırılmış gücenmiş olabilir. Ama abinizin bu kadar kopmasını bilemedim. Zaten hiç görüşmüyormuşsunuz. Açık açık konuşun. Kaybedecek ne var ki?

Bence artik ona abi demeyin. Artik abilik kardeslik bacilik vs.. kalmamis.. Etrafimda örnekleri o kadar cok ki. Bir insan kardesine bunu yapabiliyorsa o insandan daha hayir gelmez. Siz ne yapmis olursaniz olun size bu muameleyi yapmamasi gerekirdi. Kaldiki anlattiginiza gore bisey yapmamissiniz. Ben sormam bile ne oldu diye. Siler gecerim..
bende sildim ama genede abi merak da ediyorum 3 yıldır evlerine gitmedim aman kavga olmasın benım yüzümden diye

Yani yengeniz bir sebepten size kırılmış gücenmiş olabilir. Ama abinizin bu kadar kopmasını bilemedim. Zaten hiç görüşmüyormuşsunuz. Açık açık konuşun. Kaybedecek ne var ki?
aradım açmadı eşim aradı abi dert ne diye ararım dedi aramadı resmen kaçıyor

Kafaya takma denilecek.bir.konu degil. Mesele abin ve yegenlerin.

Çok zor bi durum senden ziyade annecin için

Bi tane de bizde var,kopma sebebimız de benim ev almam ...

Bu arada onları borçsuz evlendirmistik kendi evlerine ve de..

Nankör insana yapilacak hic bir sey yok Allah.kolaylık.versin abiler mal.gibi robot gibi oluyor narkozlu sanki

aradım açmadı eşim aradı abi dert ne diye ararım dedi aramadı resmen kaçıyor

Yanlış anlamayın ama bana sanki abiniz ve eşi sizin taraftan utanıyor gibi geldi. Aranızda böyle bir şeye sebep olacak bir durum var mı? Lütfen yanlış anlamayın. Eğitim farkı, sosyo-ekonomik seviye farkı gibi şeylerden bahsediyorum. Ki böyle bir fark olsa bile bu abinizin davranışını haklı çıkarmaz. Ama en azından niye böyle davrandığını anlamanıza yardımcı olur.

Back
X