Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Şişt ergenişto
Senin hiç ablan da yok herhalde
Bi evin bi kızısın diye prenses mi sanıyordun kendini
Yengen gelince pabucun mu dama atıldı ne oldu

Kıyamazlar sana

inşallah Trabzon u kazanamazsin..yoksa abinin huzurunu kaçırmaktan başka bir işe yaramayacaksin..

abine gelince onu eşinden korumak sana kalmadı..

yengeniz fakir olabilir sizin deyiminizle çirkin olabilir ancak Allah kalbine göre vermiş demek ki..kalbi temizmis..

siz nerelisiniz bilmiyorum ama Trabzonluysaniz adetleri biliyorsunuzdur..düğünde takılan altinlar GELININ dir..gorumceyi (kapı mandalini ) ilgilendirmez...

18 yaşındasınız çocuk değilsiniz laflariniza dikkat edin..annenizde hakikaten aşırı simartmis sizi...

son olarak defolu gibi terbiyesizce cümle kurmussunuz..kızın babasına öyle soyleyecekmissiniz ..abinizin bu durumda halen sizi masum küçük kız kardeş olarak gorecegini mi zannediyorsun...resmen karısının namusuna iftira atacaksın...Allah sizin gibilerden korusun...

daha o kadını bile tanımadan onu savunuyorsun
artık hiçbir şey demiyorum
bazıları abin onu daha çok seviyor falan demiş
cidden saçmalamışlar

E tabiki eşini senden çok seviyor ve sevecekte.

Seninle 18 yıl yaşamış, ama onunla bir ömür yaşamak, yaşlanmak için Allah katında da kul katında da söz vermiş.

Seni bırakıp ona gitmiş.

Lütfen bunu kabul et, etmezsen böyle kıskançlıktan ölürsün.

son olarak şunu söyliyim o kadın hayatından gayet memnun
kendisinden çok çok üstün biriyle evli
ömür boyu hayal edemeyeceği imkanlara sahip
yani acınacak bir tarafı yok

kıskanççç yaaa çatlada patla...yengen abini almış ohhh...herşeyindende faydalanacak ohhh..artık abin sana el oldu ohhhh

sen insanları sınıflara ayırarak napmaya çalışıyosun anlamak güç:26:

100 kişide senin gibi düşünmüyor..senmisin yani doğru düşünen..gülerim sana :)))

Kızlar hani bazılarınız eltilerinizden çekiyorsunuz ya?
Benim eltim yok. Bu yüzden sizleri cok derinden anlayamiyordu

O küçük sı.can sayesin daha iyi anliya bildim!

Daha önce hiç bu kadar sinirlenmedim burda ya! Kız geldi buraya salladı cikdi gitti!

Son düzenleyen: Moderatör:

rekor kırdı rekoorrrr:)) şımarık şey:))

benim yengemden pek bir farki yok
hatta seninki daha bile iyi
ayni annen babanda benimkiler gibi ( annem yani babam yok zaten)
ailem iste kimseyle kavga olmasin aman hersey iyi olsun havasinda herkes
yengecikle birkac büyük kavgam oldu benimde
oda beni sevmiyor zaten konusmuyoruz

ama iste evin cariyesi yok senin evin benim evim falan bunlar seni kötü duruma düsürür
bosver kimsenin gözünü acamazsin kimseyede yaranamazsin
sonucta abinin esi o
senin abin olsada artik onun kocasi
bu gercege alissan iyi olur
birde cirkin deme kimseye

Kız bu TRABZONlu mu? Hemen gitsin değiştirsin ne olur o kısımda TRABZON yazmasın.

Bu arkadaş daha önce, "Kaçıracakmış beni" diye konu açmış, üniversitede okuyorum, yurtta kalıyorum yazmış. Hatta serserinin teki kaldığı yurdun kapısına gelip bunu kaçırmakla tehdit ediyormuş, ne yapayım diye yardım istiyor konusunda. Madem abinin göz bebeğisin, söylesene ona rahatsız edildiğini. Bir arkadaş da yazmış zaten, başka bir başlığında da sınıf öğretmenliği okuduğu için ailesi tarafından küçük görüldüğünü söylüyor. Eee, hani nerde ailesinin gözbebeği? Söylediklerinin hangisi doğru hangisi yanlış bilemem ama buraya böyle birbiriyle alakasız, çelişkili konular açtığına göre canı çooook sıkılan biri olmalı.

Son düzenleme:
sen nasıl bi terbiyesizsin böyle ya??su konusmalara bı bak ahlaksız şey sen bı kadına nasıl esya gozuyle bakarsın?nasıl cariye dersin?rabbım senın basına senden bı kac tane versın ınsallah

Haaa hakaret edilecek biri olduğunun farkındasın yani o da güzel

Ee demekki abinde de bi bozukluk var yani senin deyiminle o kızı size gelin ettiğine göre

son olarak şunu söyliyim o kadın hayatından gayet memnun
kendisinden çok çok üstün biriyle evli
ömür boyu hayal edemeyeceği imkanlara sahip
yani acınacak bir tarafı yok

Prenses yengene kimse acımıyor ki.

Herkes sana acıyor, kendi kendini yiyip bitirip tüketmişsin.

yengeme acımakta çok haklısınız kendisi acınacak biridir
abimin gözbebeği hala benim
bir erkek sevdiği kadını terkedebilir ama kızkardeşini asla
bunu bilmeyenler öğrenecek!

Haaaayt hahaayt cok güldüm bu lafa vallaha :))))) sen oyle san sekerim devam et boyle düşünmeye :))

merak etmeyin trabzonda okumuyorum
farkındaysan yazın sınav sonucunu beklerken diye yazmışım
doğru dürüst okumadan cevap vermeyin!!

Yuh ya okurken şok oldum şakamisin sen allah gelininize yardım etsin sanane kardeşim baban anan birşey demiyo ki ortada denilecek birşey yok resmen kızı kıskanıp çatlıyorsun kusura bakma ancak senin dilinle konuşursam anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…