Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

konu açanlara cevap yazıyorum kimsecikler yok herkeş buraya toplanmış, ya bırakın şunu Allah aşkına burda daha önemli konular var.

ayyy çook güldüm yaaa çok yaşa emi

arkadaşlar konu fake olsun da toplumda böyle insanların olmadığına dair inancımız yükselsin

Bak aşağıda 95 kişi sana bakıyor.

Hadi bi ŞAKA yaptım de, bizde sana el sallayalım.

ayyy bu kızın diğer konulara yazdğı cevapları okudum...
bir üniversitede sınıf öğretmenliği okuduğunu ama ailesinin alt tarafı öğretmenlik diyerek bunu aşağılayıp dalga geçtiklerini yazmışşş
bizim el bebek gül bebek kız başka konularda ailesinden şikayetçi olmuşşşşş
belli ki ailen seni istediğin kadar önemsemiyo ve sen de bunu kaldıramıyosun
eminim yengen çok düzgün karakterli bir insan olduğu için sürekli ona karşi sevgilerini dile getiriyolardır
artık debelenmesen gördüm iç yüzünüüüü

Böyle görumce düşman basına. Sonuna kadar yüzde yuz haksız burda anlatılan tip ve bana pek gercek gibi gelmedi

abinin eşine çirkin deme hakkını kim veriyo sana.. sevmiştir almıştır bunu sorgulamak sana düşmez... okuduğum şeylerde seni haklı görecek bişey bulamadım kusura bakma..

Son düzenleme:
Users Browsing this Thread
Toplam 95 kullanıcı konuyu okuyor. (61 üye ve 34 ziyaretçi)

esmer226, gofretto, yaseminA, NeMeSiS98235, dicled53, sahsa58, liz, Sakuura, ilkduyansenol, ulazma, cincikk, mihs, papilloamour, Lilyuuum, bullancak, gingerus, EftenPuften, OZSER0801, blue88, Limonlu_Cheescake, Kader, filancam, cennetyarim, yagmur_perisi, gzellergzeli, ECD75, skyline, bugungunlerdenaralik, sezgiii, nurtug1984, agresifmelek, melank, SadeceAsk, GULSEMEDIHA, ozlemsahin, simon, kirmizipikap, enbitane, sevgicankurt, sumisali, Perisoko, FallenAngel, TinyLove, sevdamelegi, office, arcLizzie, bushra_84, biryahcanya1952, tuyan25, CakmaLaraCroft, Ausencia, Prenses9130, lovefairy, Snejanka_, eylemsii, hanfendi, bal10

Kızlar bilmiyorum sahte mi değil mi ama ben inandım
Çünkü bu modelden kuzenim var benim

Yaş oldu 24 , hatta şu an evli ama hala ağlar durur
Damadı da aldı annesinin dibinde ev tuttu
Bi yıla yakın süre geçti evlendiklerinden
Yaz tatiline çıktılar eşiyle

Orda ağlamış annemi özledim diye
Geri gelmişler 3 günde ..

Biz el öpmeye gittik boylu boyunca yengemin dizine yattı herkesin içinde
Eşim şok oldu
Ben şaşırmadım, o öyle şımarık yetişti hep
Birşey olunca da antidepresanları ile dram yapıyo, 5 yaşındaki çocuk gibi ağlayınca her istediğinin yapılmasını bekliyo
Git gide kötüye gidiyo yani

Konu sahibini o sandım ama konu sahibi bekarmış..

Son düzenleme:
Sahte değil ya erkekler böyle konularla neden uğraşsın.
Dışlanmış,çirkin,ego tatmin etmeye çalışan bir ergen işte

Benim gibi akıllı uslu sakin hanımefendi bir hatun:26: bile çileden çıktı bu konuylaYazık yengene vallahi Allah yardımcısı olsunUmarım çabuk atlatırsın ergenliği

kız nere gittin..bak güzelim daha ilk cümlenden ergen biri olduğun belliydi..
sende kendine bi sevgili falan bul..senin totonu kaldırıp,pohpohlasın..ona buna salça olma..

bakın! hakaret etmeyin demiyeceğim çünkü hakaret etmeden duramacağınızı biliyorum.
zaten abim o kızı ailemize gelin diye getirerek en büyük hakareti etti bize
beni daha fazla kimse üzemez boşuna uğraşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…