- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
bebeğim, kuzum dinle bi beni bak.
Konundan feyk sinyalleri geliyo, feyklik akıyo, fışkırıyo, çağlıyo.
Neyse bebişim eğlenceli bi konu olmuş ama tüm kk kadınlarını buraya toplamayı başarmışsın.
Burdaki bayanlarının çoğunun görümcelerden şikayet ettiğini de düşünürsek valla akkılıca bişi yapmşsın.
Ama bak ne dicem, git bakkala elma şekeri al yala, trafik lambalarında araba camı sil, koltuk altını kaşı, mumları yak otur sandalyeye, asansöre bin, in bi daha bin.
Kişiliğin gibi saçmalıklarla uğraş, gelip buraya binbir kültürden, tecrübeden, konumdan kk kadınlarıyla kafa bulma lan! işte o kadar.
Hadi kolay gelsin bebişim, çok tatlısın tanışalım mı?
Allah aşkına kaç paralık bi ailesiniz dicem olmıcak anneni babanıda kapsıcak bu, abin bulunmaz bursa kumaşımı kız bak valla yolarım seni ha!
bebeğim, kuzum dinle bi beni bak.
Konundan feyk sinyalleri geliyo, feyklik akıyo, fışkırıyo, çağlıyo.
Neyse bebişim eğlenceli bi konu olmuş ama tüm kk kadınlarını buraya toplamayı başarmışsın.
Burdaki bayanlarının çoğunun görümcelerden şikayet ettiğini de düşünürsek valla akkılıca bişi yapmşsın.
Ama bak ne dicem, git bakkala elma şekeri al yala, trafik lambalarında araba camı sil, koltuk altını kaşı, mumları yak otur sandalyeye, asansöre bin, in bi daha bin.
Kişiliğin gibi saçmalıklarla uğraş, gelip buraya binbir kültürden, tecrübeden, konumdan kk kadınlarıyla kafa bulma lan! işte o kadar.
Hadi kolay gelsin bebişim, çok tatlısın tanışalım mı?
Sabancı da vefat etti
Kimlerden ki bu arkadaş
Durumunuz çok iyi madem sende kendine ev tutarsın
Niye taktın sen abinle yengenin ortak evine
daha o kadını bile tanımadan onu savunuyorsun
artık hiçbir şey demiyorum
bazıları abin onu daha çok seviyor falan demiş
cidden saçmalamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?