Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

konunun başını ve sonunu okudum. çirkin fakir olmak suç değildir, ahlak iyi olsun yeter. yengenin evini sen mi çalışıp kendi paranla dizdin? mantık yapın çok çok yanlış, bu düşünce tarzıyla gidersen çevrende kimse kalmaz. ilerde sen eşinin kardeşini eve almak isteyecek misin? hiç sanmıyorum. neyse yaşın küçük sanırım. bol bol güzel mesajlar veren kitaplar oku, insanları sıfatlarından dolayı aşağılama. insancıl kitaplarla başla tabi, sen mükemmelsin diyen kitaplarla değil. eski büyüklerimizi oku, ne bileyim yunus emre veya mevlana okuyabilirsin. ama oku. böylesini görmedim, fakirmiş de çirkinmiş de, kalmasını istememiş de

son olarak şunu söyliyim o kadın hayatından gayet memnun
kendisinden çok çok üstün biriyle evli
ömür boyu hayal edemeyeceği imkanlara sahip
yani acınacak bir tarafı yok

siz kendinizi ne sanıyosunuz yaaa nekadar zenginsiniz arkadaş...
bukadar zenginseniz git amerikada falan okuda millet kurtulsan senden...
sonradan görme görgüsüz olduğun çok aşikar...
açıklama yapma daha çok batıyosun parçalayasım geliyo seni
sende fakir bi kocaya düşersin ailen bakar kocana biraz borcum var para yollasana bana
şöyle 1 trilyon kadar falan işimi görür senin için neki bu para elinin kiridir

Son düzenleme:
Lütfen hakaret etmeyinz bazı şeyleri abarttığımın farkındayım
ama o kadın beni abimin evinde istemedi ya
benim abim o ya =(

konuyu şöyle bir baştan okuyunca gerisi gelmiyor zaten gözüme..
yaptıkların ve söylediklerin ne kadar tutarsız..ama yaşına vermek lazım..gerçi biz sen yaşlarda daha bi duyarlıydık sanki
kadına reva gördüğün, ettiğin hakaretleri görünce gözümde o değil sen bir başka göründün..daha kibar nasıl yazarım bilemiyorum.
ben de aynı hataya düşmek istemedim.

kadın anlamış olacak ki başına gelecekleri sen sizde kalmak istiyorum diyince kadın da " yurt " var demiş.
insan sevdiklerini paylaşmak istemiyor belki bazen, kıskanabiliyor.ama bir ölçü içinde olmalı her şey..
gözünü kıskançlık bürümüş, paranın efendisi sanıyorsun, O kadını da hakir görüyorsun..düşmez ,kalkmaz bir O!

Bence yengen çok güzel bir kadın. Tipsizliğinden bu kadar dem vurduğuna göre.

tatlım şu anlatıklarına göre sorun sen gözüküyorsun ,düşün ki kendi anlatıklarından vardım bu kanıya

bu konu da mı sahte..bıktık bee dengesızlerle uğraşmaktan...şu bir derdim var ı kaldrısınlarda kurtulalım bari......
gün geçmiyor ki sahte konu açılmasın...
eğer milleti sinir etmek için konu açtıysan sana bir sözüm var kemancı......

hani keman yayı ile ilgili bir söz varya onu sana hitap ediyorum.....açık açık yazardım da durduk yere banlanmayalım.....

Son düzenleme:

eğer yasın 15 18 arası ise gerçekten cahilliğine vericem bu konusmalrı ama 18 üzeri ise sana kocaman bir YUH diyorum !!! bunlar nasıl konusmalar ya! yok evin cariyesidir yok çirkindir yok yatak odasını nişanı siz yapmıssnız bilmem ne .... bunlar sana düşmez abine annene babana batmıyorsa sana hiç batmaz... sende bayansın sende gelin gidiceksin unutma yasattıklarını yasamadan ölmezSin.

çocukmusun acaba sen? abin evlenmiş...
bana görümcem dese üniv kazandığımzda sizde kalcam diye aynısını sölerdim.. az bile demiş..
düğünü tabiki erkek tarafı yapıcak..yarın sem evlenirken babanmı yapıcak

bebeğim, kuzum dinle bi beni bak.
Konundan feyk sinyalleri geliyo, feyklik akıyo, fışkırıyo, çağlıyo.
Neyse bebişim eğlenceli bi konu olmuş ama tüm kk kadınlarını buraya toplamayı başarmışsın.
Burdaki bayanlarının çoğunun görümcelerden şikayet ettiğini de düşünürsek valla akkılıca bişi yapmşsın.
Ama bak ne dicem, git bakkala elma şekeri al yala, trafik lambalarında araba camı sil, koltuk altını kaşı, mumları yak otur sandalyeye, asansöre bin, in bi daha bin.
Kişiliğin gibi saçmalıklarla uğraş, gelip buraya binbir kültürden, tecrübeden, konumdan kk kadınlarıyla kafa bulma lan! işte o kadar.
Hadi kolay gelsin bebişim, çok tatlısın tanışalım mı?

Allah aşkına kaç paralık bi ailesiniz dicem olmıcak anneni babanıda kapsıcak bu, abin bulunmaz bursa kumaşımı kız bak valla yolarım seni ha!

koptum yaaa

Cevapla Bakalım

1- Sende evlenince el kızı olmayacak mısın ?
2- Dünya hali ailenin maddi durumu o zaman iyi olacak mı ?
3- Abisini kıskanan bir görümcen olduğunu ve sana hakaret ettiğini sen düşün ne yaparsın?
Sen bu görümceyi evinde uzun süre yatılı misafir olarak kabul edermisin (Huzurun bozulacağını bilerek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…