Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Kız yine kaçtı,umarım ego tatminini burada da bulamadığına göre,son ümitlerini de yitirip intihar eder de herkes mutlu mesut yaşar

bak ne dicem.. bi fıkra var sizin oralardan duymuşsundur kısaca anlatacağım temel otobanda giderken radyo dinliyor son dakka haberleri veriliyor ve delinin biri otobanda ters yöne gidiyor diye .. temelde kendi kendine cevap veriyor ne bitanesi bunların hepsi ters yöne gidiyor diye..
şimdi soruyorum sana bukadar kullanıcılar sana yorum yapıyor bunlardan ders al ve hatalı olduğunu anla !! bi temel vakası daha yaşatma güzelim karadenize yazık !!

cnm benzer yenge bendede var derken :26: bu konudaki yenge bence mükemmel bir insan hicbir hatasını göremedim aksine acıdım haline

Yine de gönül rahatlığıyla yorum yapamıyorum arkadaş
Banım yeni kalktı
Sevgili yöneticilerden ricam konu kapanmasın geyiğe taşınsın
Sevdim ama geyik te olursa özgürce yazarım

Bu değilse bile böyle görümceler var netice de
Belki bi geline faydamız dokunur

kız kemancı kemancı ben buldum vallahide buldum billahide buldum sormuşsun ya neden abin cinemaya senlegitti yengecik evde kaldı
kısssssss o abin eve geç gelecek deyuuuu hazırlık yapıyordur,süslenmiş püslenmiş abine hazırlık yaptı kesin
kokular sürüştürmüştür ohhhhhhhhhhhhh ne güzel
sende abini cinemada oyaladın ne güzel
müjde müjdeeeeeeeeeee yegen geliyor kesin

eğer gerçekten yengen haksızsa sen bu üslubu değiştir biraz.. böyle üste çıkamazsın hayatta.. eğer ona karşıda böyleysen haklıyken haksız duruma düşebilirsin.. zaten ortada pek bişey göremedim yengene hakaret edeceğin kadar. sanırım içten içe kin büyütmüşsün. sana tavsiyen dünyada o kadar çok kavgaya tartışmaya küfür etmeye hazır insan var ki, onlardan biri olma. bi farkın olsun. kimseyi sınıflara ayırma, önce ben neyim diye bi düşün:26:

deme ablası demee yazık şimdi
ağlar falan emzikte yok kıskanmaktan
yiğenine de bişi yapar valla Allahım sen
koru hepimizi böyle insanlardan Rabbim karşılaştırmasın

Yok şimdi yengesi gibi giyinmeye çalışır
Bebek gelince emziği görecek, o ağlayınca abisi bebeğe bakacak ya
O zaman alıyolar emziği, konu sahibi de kıskanıp emzik takacak ağzına

Güler misin ağlar mısın durumunda olduğundan bi haber
Yeter ki abim annem babam bi beni sevsin
Yengem ve çocuklarını sevmesin çabasına düşecek

Elma ayrı armut ayrıdır halbuki..

Allah senin gibi görümceyi kimsenin başına vermesin sen değil abinin eşi bir başkası olsun fakir çirkinn diye yargılayamazsın hele o cariye nedemek sen fazla muhteşem yüzyıl izliyosun herhalde sınava hazırlandım diyorsun okula gidiyorsun eğitim görüyorsun ama eğitimin e si yok sende benimde abim nişanlı ama annem bana hep onu ablan gibi göreceksin oda seni kardeşi ikiniz iyi geçineceksiniz derki bende onu çok severim çok iyidir aramız yarın öbür gün sende evlenip gideceksin sanda böyle davranırlar sonra.

zaten konu sahibi onların evinde kalmıcak öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum sohbet olsun diye söylemiş tabi canım başımızın üstünde yerin var demek çokmu zor ağzının ucuyla sorun bu bence beni istemeyeni bende istemem ayrıca evlenirkende herkes üstüne düşeni yapacak borç bulacak yapacak yoksa kız aileside erkek aileside yeri geldimi söylüyor

birde ögretmen olacakmis !! senin yetistirecegin çocuklara simdiden yazik geçmis olsun
ayrica ileride anne olacaksan evlatlarina!!

ah canım benim..bende özellikle temizlik yaparken çocuğu ayak altında dolaşmasın diye parka yollarim eşimle..
sen park yaşını geçtiğin için sinemaya gitmen normal...
hem senin gibi gorumcesi olan değil sinemaya paraya kıyıp dünyanın öbür ucuna yollardi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…