Bence derin bir nefes al ve kendi kendine şunu tekrar et: "Ben Mihrimah Sultan değilim. Abim de Şehzade Mustafa değil. Yengem cariye değil. Babam Sultan Süleyman hiç değil."
Bizleri anlamadığı için dayanıyor:)kız kemancı sen ne inatçı bişeysin bu kadar yoruma dayanabileceğini sanmıyordum
ama hala burdasın ve laf yetiştiriyorsun,tebrikler gerçekten:)))
herkes buraya toplanmis
ben Aptamili ne zaman birakirim normal süte gecerim dedim kimse selam bile yazmadi valla
konu sahibi bilmem benim yorumumu okudun mu
benzer yengeden bendede var
bosver yaa
kötü sen oluyorsun
ugrasma kendi isine bak sen
Bence derin bir nefes al ve kendi kendine şunu tekrar et: "Ben Mihrimah Sultan değilim. Abim de Şehzade Mustafa değil. Yengem cariye değil. Babam Sultan Süleyman hiç değil."
Utanmaz kadın hem çirkin hem fakir birde temiz çıktı.Tüüü o kadına
bak ne dicem.. bi fıkra var sizin oralardan duymuşsundur kısaca anlatacağım temel otobanda giderken radyo dinliyor son dakka haberleri veriliyor ve delinin biri otobanda ters yöne gidiyor diye .. temelde kendi kendine cevap veriyor ne bitanesi bunların hepsi ters yöne gidiyor diye..
şimdi soruyorum sana bukadar kullanıcılar sana yorum yapıyor bunlardan ders al ve hatalı olduğunu anla !! bi temel vakası daha yaşatma güzelim karadenize yazık !!:52
:
deme ablası demee yazık şimdi
ağlar falan emzikte yok kıskanmaktan
yiğenine de bişi yapar valla Allahım sen
koru hepimizi böyle insanlardan Rabbim karşılaştırmasın
Çok sinirlenmişsin öfkelenmişsinde bence çok yanlışlar yapmışsın. Ne demek cariyesin bu ev benim evim filan. Sonuçta abinle bir yuva kurmuş. Ev kurmuş cocuga karışacak. Kadın evin herşeyini almak zorunda degil. Eşya ile insan satın alındığı nerde görülmüş. Sende evlendiğinde sana da eşinin ailesinden öyle laf etseler hoşuna gider mi ya da halan annen icin öyle laf etse misal. Sen cariyesin filan diye. Ve universiteyi kazandığında onlarla kalmak iyi olmaz yengene hak veririm bu konuda ev üstünde ev olmaz hem sen rahat edemezsin hem o. Bunu düşünerek demiş. Her konuda seni yanlış gördüm. Ha tarzı tavrı davranışları gıcıktır tamam da tepkilerin yanlış.
şu soruya cevap vermek istiyorum
ailem bana neden kızmıyormuş?
sizce neden?
ben haklı olamaz mıyım?
abim peki karısını neden savunmuyor?
daha geçen gün abimle celal ile ceren filmine gittik
karısı neredeydi biliyor musunuz?
evde temizlik yapıyordu.
kızzzzzz kemancı hergün uğra buralara, bizi yalnız bırakma, iyiki varsın:))))
Allah senin gibi görümceyi bana kesinlikle nasip etmesin, seni alırım bi kaşık suda boğarım.
Öldürürüm seni, bildiğin boğarak öldürürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?