Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

herkes buraya toplanmis
ben Aptamili ne zaman birakirim normal süte gecerim dedim kimse selam bile yazmadi valla

konu sahibi bilmem benim yorumumu okudun mu
benzer yengeden bendede var
bosver yaa
kötü sen oluyorsun
ugrasma kendi isine bak sen

çok haklısınız kötü ben oldum şimdi.Zaten abimin tanımadığım bir kızla çıkıyordu sonra ayrılmışlar hemen sonra bunla evlendi nasıl iş anlamadım

Ben senin yengen olsam
Takarım abini koluma çıkarım gezmeciklere
Sosyal paylaşım sitelerinde de özellikle sen gör diye paylaşır, abini etiketlerim

Sende bakar bakar ağlarsın
Anneeeee beni niye götürmüyolar
Abim onu mu çok seviyo dersin

Başka dilden anlamıyorsun çünkü..

o elmayla armutun bile ne olduğunu pek bilmiyordur bence...

yalnız bu kemancı hala anlamadı sorunun onda olduğunu
kapasite yetmiyo heralde
ihale bana kaldı gibisinden laflar ediyo hala

çatla kızım çatlaaa abin hergün o kadınla...biliomusun beraber uyuyorlarrrr

kız kemancı noluuurr esra erol veya su gibiye çık koca adayı ara bizde görelim seni
ayyy ben yengem gibi olmıycam ben fakir değilim istersem bir gözyaşımla tüm düğünü aileme yaptırırım gelen kişi beni sinemaya götürsün yeter de bak nasııl tutuluyorsun

aaaah aah etme bulma dünyası yavruuum.bir gün sen de gelin olacaksın pardon cariye olacaksın.o zaman da senin görümcen,kocan ve ailesi senin başını öyle bir ezerler kii...abin onla evlenmese başkasıyla evlenecekti ve sen yine çatlayacaktın.adamı ve hanımını rahat bırak ve dış kapının dış mandalı olduğunu unutma.

tüm yengeler basmış burayı düğün zamanı erkek ailesine tututurur otobüsü herşeyin en iyisi olsun der erkek ailesi yapacak der bişey oldumu ne saygı ne sevgi ne hoşgörü burası benim evim der böyle yengelerden allah korusun bizi o o düğün paralarında sizin görümcelerinizinde hakkı olduğunu unutmayın belki ona daha iyisi yapılmıcak size yapılıyor ayıp biraz hoşgörü sadece biraz empati

şaka mısın sen ya. Söylediklerini kulakların duyuyor mu. Sen biçim bir insansın. Böyle bir görümceyi bırak insan dahi olunamaz.

Banlanacağımı bilsem de içimde4kileri söyleyeceğim.

Sen benim görümcem olacaksın seni değil evime sokmak senin olduğun ortamlara dahi girmem. Seni eşek sudan gelinceye kadar döverim. Abinle görüşmelerini en aza indiririm. Ya seni ailen hiç mi uyarmıyor. Den de bir bayansın.Sana en güzel dua bu lafları nasıl söyleyebiliyorsan ilerde görümcen de geline yaptıklarının aynısını sana yapar.

Şunu gör artık abin o kızı senden çok seviyor. Aşık olmasa evlenmezdi. Bunu kabullensen çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…