Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Aksesuarİmalat hatasıDefoluCariye

Şok oldum okurken.Sen abini çok kıskanıyorsun ama çok yanlış bu dediklerin.bir insana imalat hatası demek sana mı düştü.Çirkin,cahil,fakir ne demek.abin sevmiş evlenmiş.seni de evde istememeleri çok normal.4-5 yıl kimseyi ben de evde istemem.18 yaş da küçük bir yaş değil ki bu nasıl bir düşünce tarzı anlamadım.

Yengen zahmet etmesin.Trabzon kazanırsan haber ver memleketim ora, bak sende ağız yüz kalıyor mu temiz bir dayak ye benden

yaniiiiii...........

keşke dediğiniz gibi bana bir vursa...
saniyesinde kapıda
ama olmuyor işte parayı kaybetmek istemiyor

kızım sen yuva yıkıcı filan mısın

abin başkasıyla evlense de o parayı yiycekti
senin olmicaktı yani o paralar anlayabiliyo musun

anaammmm gerçek mi bu

lütfen artık kk da ki hiçbir kadın görümcesinden şikayet etmesin,görülüyor ki beterin beteri varmış

konu sahibi şükretmeyi öğrettin bana,şükür ki senin gibi bir görümcem yok,ya kendimi ya seni öldürürdüm sanırım

saniyesinde kapıda

ya adamı sinir etme valla böyşe görümcem olacak yapışırım boğazına onu sokağa ben atarım.

abin de karısını atacak sokağa

ay çok komiksin hiç güleceğim yoktu

hahahahahahahaha

ya kızım sadrazam mısınız yatlarınız katlarınız mı var ne parasından bahsediyorsun herkes gibi düğün yapmışsınız işte

saniyesinde kapıda

abinle parası için birlikte yani. halbuki yakışıklı karızmatik değilmiydi senin abin öyle demiştin sanki. aşık olmuş olamaz mı? birbirlerini deliler gibi seviyor olmazlar mı? abin sırf senin bu aşırılıkların yüzünden seni gereğinden fazla alttan alıyor olamaz mı?

madem dış kapının mandalı oluyor evlenmeden öncede ona öyle davranın en başta yerini bilsin olurmu iki yüzlülük yapmayın evlenmeden önce kayınvalidenize 2. annem oldu görümcenize 2. kardeşim oldu diye yağcılık yaparsınız genel konuşuyorum yanlış anlamayın köprüyü geçtikten sonra hanım oldum havasına girersiniz ayıp

Annen de bir ailenin çocuğu, baban da...
Bir gitsin halana, diğeri gitsin dayına. Ne kadar kalabilirler?

Ailenin o eve masraf yapmış olması da seni bağlamaz zaten.
Annen, baban yapmış masrafı, senin cebinden çıkmamış. Kendi
paranı kazanınca yaparsın hesabını.

Zaten azıcık edepli, saygılı olsan emin ol belli bir süre onlar da
şevkle misafir ederdi seni. Sen misafir olmak niyetinde değilsin ki.

Zamanı gelince yengeni bıraktığın duruma düşmeni ve bunu görmeyi
isterim ama yine de diyorum ki Allah kimseye vermesin...

ben olsam şimdiye utancımdan yere geçmiştim, konumu kapattırır toz olurdum, bu kadar adam neler yazmış hala ne diyo, insanlar böyle katil oluyo demek ki

senin gibi görümcem olsaydı bırak vurmayı dayaktan gebertirdim
sen kim oluyorsunda başkalarının yuvasını bozmaya çalışıyorsun
bence haddini bil dış kapının dış mandalı
hiç kimseide fakir olduğuiçin yargılayamazsın
düşmez kalkmaz bi allah
abin sevmiş eş olarak kendine almış bence çok büyük konuşuyorsun

Kayınvalideme teşekkürü borç bildim ve huzurlarınızda ediyorum.

Sevgili kayınvalidem;

Bana bir görümce doğurmadığın için sana çok çok teşekkür ederim, eğer böyle bir görümce doğurmuş olsaydın ben şuan parmaklıklar ardında olurdum.

atıyo bu ya daha başka bir konusunda üniversite 1. sınıf öğrencisiyim yazıyordu, şimdi nereyi kazanıyo Allah aşkına ya

onu açıklamıştı geçen sene miymiş ne evlendiklerinde sınava çalışıyomuş şimdi okula gidiyodur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…