Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Bu nedir ya Abinin karısı az şeytan değil ama sen de az değilsin, ne demek cariye aldık onu, bacaksızlık etme bakayım

Allah senin gibi görümceden korusun bizi

Kendimi tutamadım seni bana bir verseler hapis yatacagimi bilsem seni öyle bir döverim ki abowww ... içimdeki tüm pisliği stresi görümce problemini çıkartırım.
Şu yazdıklarına bak çocuk inşallah ne ekersen onu biçersin. Amin

Sen ne şirret bir kızsın ya allah düşmanıma vermesin dağlara taşlara tövbe tövbe

Bence sen fazla konusmamaya çalış hele hele bekarsan sana hiç yakışmaz ayipladim seni

ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!
Sen boyle devam et yakinda abini de kaybedersin. O ev benim ne demek ya saka gibisin. O ev abinle yengenin evi. Sen ise o evde sadece misafir olabilirsin. Sen dış kapının dış mandalisin o evde. Yengen o evin hanımı. Sen önce haddini bileceksin cok terbiyesizsin. Esyalari zaten her yerde aileler aliyor aileler ev diziyor. Hayirdir iki koltuk aldiniz diye sahibi mi oldunuz kizin da evin de? Doğru demiş yurtlar dururken ne isin var evli ciftin yanında? Su evli ciftleri rahat bırakın sülük gibi yapismayin

Olmuş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…