Yengem olmasan sana k.şar derdim (küçük hadsiz)

Bu diğer görümcem 30 yaşında kadın bunların zararı yok bu kızın uslubu beni delirtiyor artık kendim kimse üzülmesin kırılmasın diye bu hale düşüyorum mesafemi koruyacağım artık kesinlikle aklınca diğer yengesi abisine süpriz yapmış sende bana yap diyor haticeyle melekenin savaşı diyor Allahım bu tip insanlarla muhatap olcak kız değildim ben ya hayret ediyorum kendime

Anneside kıza gerizekalı diyor ailecek terbiye yok ki bunlarda diğer görğmcelerim allahtan iyi..ben mesafeyi ayarlayamadım haklısınız koca karı muhabbetleri yapıyor 13 yaşındaki kız benle şaka gibi

Bak sen kucuk o... u ya. Ne edepsiz ne saygisiz oyle o. Bence siz ona bi ders verin. Cok sert bir dille uyarin. Bir daha da asla seviyesine inmeyin. Boyle saygisizliga alisirsa ilerde cook basiniz agrir. Cesaret edemesin boyle konusmaya
Özsaygımı kaybettim bu ne yahu gelinlerin yarışı falan birdaha olursa kızıcam bunda şaşırıp abin duydu demekle yetindim

Canim bi damla b o k sana gorumcelik mi yapiyor vay haline..
Cok sert bir dille uyarmasi gerek esinin. Sen kotu kisi olma. Esine soyle o uyarsin.

bende de 17 yaşında bi görümce var hatta konu bile acmıştım. size tavsiyem kesinlikle sınır cizmeniz. yoksa onlar sizin samimiyetinizi öyle bir kullanmayı biliyolarki aklınız şaşar. küçük mücük demeyin verin agzının payını bi daha cesaret edemesin küserse küssün umursamayın ve de agzınızdan cıkan şaka dahi olsa kelimelere dikkat edin o kelimeler ilerde önünüze öyle farkli şekillerde cıkıyo ki şaşırıp kalırsınız.

Kaç yaşındasın? 13 yaşında bir görümceyle neyin muhabbeti bu? Kaale alınacak biri değil ama ettiği laf da laf değil. Bikere insan yengesine öyle konuşamaz sen de tepki vermelisin yoksa önünü tutamazsın.

Canim bi damla b o k sana gorumcelik mi yapiyor vay haline..
Cok sert bir dille uyarmasi gerek esinin. Sen kotu kisi olma. Esine soyle o uyarsin.
Bunu eşime söylesem eşim kızaa cok kızacak aynı zsmanda gelin abiyi dolduruyor olacak. Artık mesafe koymaya başlayacağım kesinlikle dünkü b.k

İyi de 13 yaşındaki kızla da muhabbeti bu noktaya getiren siz olmuşsunuz. Kızla sanki kendi denginizmiş gibi muhabbet ediyorsunuz, biraz mesafe koyun.

24 yaşındayım kızın yapacak nir şeyi yok birde yok bana maşa al yok hatice yengem abime süpriz yapmış sende bana yap eltim yaptı diye ben neden yapıyorum banane k.rdeşim ay cok sinirlerim bozuldu kız küçük diye ses etmyim diyorum ama yetti

İyi de 13 yaşındaki kızla da muhabbeti bu noktaya getiren siz olmuşsunuz. Kızla sanki kendi denginizmiş gibi muhabbet ediyorsunuz, biraz mesafe koyun.
Benim 13 yaşında birçok yeğenim var hiç biri benimle muhabbet etmez ama bu kız kendini 30 sanıyor cünlü cevresi hep kadın arkadası yok dolayısıyla oda onlar gibi olmuş ve ben muhabneti kapattıkca o uzatıyor

Ay bakayım senin konuna canım gerçekten yüz verdik ayıya hesabı oluyor fazla iyi davranmamak en iyis

Sert davranmıyorsunuz da ondan. Buradaki gibi kaşar lafına "Ayy eşim duyar amaaa" derseniz hoşunuza gittiğini ama utandığınızı falan sanar, uzatır. "Ne dedin anlayamadım?" gibi hafif bir sert tonuyla mesajı verip, anlamadıysa "Ben senin arkadaşın değil yengenim, hiç hoş değil bu laflar bir daha duymamış olayım" demeniz lazım. Muhabbeti de kapatmakta bir şey yok, işim var deyip kapatabilirsiniz yazıyorsa cevap yazmayabilirsiniz, geç yazabilirsiniz. Birkaç kere tekrarlarsanız o da anlar zaten.

Ay eşim duyar demedim telefon hopörlerde abi duydu dedim ciddi sekilde tabi panikledi sonra saka oldugunu söyledim ve baktım haala konusuyor bulasıklarım var hadi görüşürüz dedim ama sert davranmam gerekiyor gerçekten tepeme çıktı küçücük cocuk ya deli ediyor beni

sizin konulariniz yarisi bu gorumceyle ilgili.bu yasta bunlari yapiyosa ilerdr neler yapar kim bilir.cok yuz vermissiniz bu yasta sizinle nasi bu sekilde konusur.kucukse kucuklugunu bilsin

sizin konulariniz yarisi bu gorumceyle ilgili.bu yasta bunlari yapiyosa ilerdr neler yapar kim bilir.cok yuz vermissiniz bu yasta sizinle nasi bu sekilde konusur.kucukse kucuklugunu bilsin
Ben bu kızla ilgili iki kere konu açtım 3 görümcem var onlarla sorunum yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…