- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Ay eşim duyar demedim telefon hopörlerde abi duydu dedim ciddi sekilde tabi panikledi sonra saka oldugunu söyledim ve baktım haala konusuyor bulasıklarım var hadi görüşürüz dedim ama sert davranmam gerekiyor gerçekten tepeme çıktı küçücük cocuk ya deli ediyor beni
İşim var kapatmak zorundayım de, her aradığında bidaha aramaz herhalde,bir araya gelincede hiç muhatap alma onu.Kendi telefonu yok kv de den arıyor bende kv dir diye acmak zorunda kalıyorum
Artık öyle yapıcam yoksa başıma bela olacak velet of sinirimi bozmaya başladı neyse cok teşekkür ederim sizeİşim var kapatmak zorundayım de, her aradığında bidaha aramaz herhalde,bir araya gelincede hiç muhatap alma onu.
Onun ruhu 30 benim aklıma gelmeyeb seytanlıklar onun aklına geliyor13 yasindaki cocukla ne isin olur.
Kendi haline birak muhatap olma.
Ararsa isim var kapiyom de
Rica ederim,bende teşekkür ederim:)Artık öyle yapıcam yoksa başıma bela olacak velet of sinirimi bozmaya başladı neyse cok teşekkür ederim size
Evet diğer eltime nasıl davranır görmeniz lazım laf sokar kadını dışlamaya çalısır sonra iyi davranır cünkü o cocuk ama huyları 30 .eltim ona cok yüz vermez hatta sevmez benim gibi muhabbet ettiğini hiç görmedim 13 yasındaki ufaklıkda gelir bana eltimi kötüler o böyle sen şöyle beni över onu batırır bende o senin yengen öyle konusma derim iyi birisi derim ama kız benle dedikodu yapıyor ya annesiylede yapıyor cok sıkıldım yaİşte yumuşak davranıyorsunuz, arkadaşı gibi yani aranızda gereksiz samimiyet var. Sert davranmanız lazım biraz, kırılacaktır triplenecektir ama göze almanız lazım çok el ense olmuşsunuz.
Uzak dur iste..Onun ruhu 30 benim aklıma gelmeyeb seytanlıklar onun aklına geliyor
Uzak dur iste..Onun ruhu 30 benim aklıma gelmeyeb seytanlıklar onun aklına geliyor
Mesafeli ol klasik ergen tripleri işte yüz verip tepene çıkarmaYaa arkadaslar yaşı küçük diye hep iyilikle yaklasıyorım 13 yasında bir görümcem var ama cocuk gibi değil yaa .hadsiz cok yumusak davranıyorum şımartılmış .telefonda bir muhabnet döndü sessizler sinsi oluyo falan diye bende dedim ki benim lakabımda sinsirellaydı bana yakın arkadaslarım öyle der . Gülerek dedi ki yengem olmasaydın sana k.şar derdim ahh .bende telefon hoporlörde abin duydu dedim panikledi abim beni gebertir diye sonra şaka yaptım dedim ama gerçekten cok şımarık eltimle beni fişnikliyo bu yaşında . bekar kaynımız var eltim (hatice) ona hediye almış melekeyle haticenin savaşı diyor bende ne savaşı kimseyi rakibim olarak görmem bu tür seylere takılmam dedim küçük aklıyla beni fişnikliyo ayyy tansiyonum çıktı bir şey söyleyince ağlıyo trip atıyor nasıl baş edebilirim ben bununla umrumda değil ama beni arkadaşı gibi görmesi hoşuma gitmiyor artık .
Uzak dur iste..
Biraraya gelince de gormezden gel.
Onlarda iki üç gün kaldıgımız oluyor mecburen kahvaltı yemek bir sohbet oluyor
Şimdi benden maşa istedi mesela almalımıyım sacların dökülür kullanma dedim tamam ben kendi paramla alırım deyip trip attıMesafeli ol klasik ergen tripleri işte yüz verip tepene çıkarma
Ay allah korusun birde yeğen istiyorum ben bakarım diyor :)İnşallah ona benzeyen bir kızınız olmaz kız halaya oğlan dayıya benzer derler ya
13 yaşındaki çocukla mı bir oluyorsunuz[/QUOTEo cocuk değil şeytan 30 yasında gibi lafları koca karı gibi be sadece bu duruma nasıl engel olurım diye soruyorum
Almayın cnm aaa gitsin alsın yani unutmuş gibi davranın mesafeli olursanız zamanla oda laubalilik yapmaz yaniiŞimdi benden maşa istedi mesela almalımıyım sacların dökülür kullanma dedim tamam ben kendi paramla alırım deyip trip attı
İstekleri bitmiyor abimi ikna et bana telefon alsın şunu al bunu al gezmeye götür allahtan 2 saat uzakta evleriAlmayın cnm aaa gitsin alsın yani unutmuş gibi davranın mesafeli olursanız zamanla oda laubalilik yapmaz yanii
Aman aman uzak olsun :)Ay allah korusun birde yeğen istiyorum ben bakarım diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?