Yengem olmasan sana k.şar derdim (küçük hadsiz)

İşte yumuşak davranıyorsunuz, arkadaşı gibi yani aranızda gereksiz samimiyet var. Sert davranmanız lazım biraz, kırılacaktır triplenecektir ama göze almanız lazım çok el ense olmuşsunuz.

İşte yumuşak davranıyorsunuz, arkadaşı gibi yani aranızda gereksiz samimiyet var. Sert davranmanız lazım biraz, kırılacaktır triplenecektir ama göze almanız lazım çok el ense olmuşsunuz.
Evet diğer eltime nasıl davranır görmeniz lazım laf sokar kadını dışlamaya çalısır sonra iyi davranır cünkü o cocuk ama huyları 30 .eltim ona cok yüz vermez hatta sevmez benim gibi muhabbet ettiğini hiç görmedim 13 yasındaki ufaklıkda gelir bana eltimi kötüler o böyle sen şöyle beni över onu batırır bende o senin yengen öyle konusma derim iyi birisi derim ama kız benle dedikodu yapıyor ya annesiylede yapıyor cok sıkıldım ya

Mesafeli ol klasik ergen tripleri işte yüz verip tepene çıkarma

Şimdi benden maşa istedi mesela almalımıyım sacların dökülür kullanma dedim tamam ben kendi paramla alırım deyip trip attı
Almayın cnm aaa gitsin alsın yani unutmuş gibi davranın mesafeli olursanız zamanla oda laubalilik yapmaz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…