• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem olmasan sana k.şar derdim (küçük hadsiz)

Siz de heralde 18 veya 19 yasinda falansiniz en fazla. Hayu 13 yasindaki kizi kaale alip telefonuma bile kaydetmem be. Kiza nasil yuz verdiyseniz size kasar deme yüzünü bulmus. Ve bunu size demis, yengem olmasaydin demezdim demekle olmuyor. Kim bilir kaynananizla, diger eltinizle ne dedikodular donuyordur. Siz de bu kiza yuz vererek buna sebebiyet veriyorsunuz.

Siz de heralde 18 veya 19 yasinda falansiniz en fazla. Hayu 13 yasindaki kizi kaale alip telefonuma bile kaydetmem be. Kiza nasil yuz verdiyseniz size kasar deme yüzünü bulmus. Ve bunu size demis, yengem olmasaydin demezdim demekle olmuyor. Kim bilir kaynananizla, diger eltinizle ne dedikodular donuyordur. Siz de bu kiza yuz vererek buna sebebiyet veriyorsunuz.
Ben 24 yaşındayım kızın teli yok kv de den arıyor bende kaynanadır diye acıyorum .kızı arkadası yok kadınlarla otura kalka onlar gibi olmuş ben muhabbet etmek istemesem bile konusuyor yani önünü kesemiyorum

Ergen daha boşver takmaya değmez büyüyünce olgunlaşır yada daha beter olur abbov :KK53:

Bizde 16 yaşımızda saçma salak şeyler yapmışızdır. Takmana bile değmez . Gül geç .
Bi insan kankasıyla yapar böle muhabbetleri demekki sizi aşırı yakın görüyor kendine. Hoşunuza gitmiyorsa açmayın telfnları . Görüştüğünüzde “ canm ev işi şu bu derken tele bakamıom bile “ deyin.

Evet diğer eltime nasıl davranır görmeniz lazım laf sokar kadını dışlamaya çalısır sonra iyi davranır cünkü o cocuk ama huyları 30 .eltim ona cok yüz vermez hatta sevmez benim gibi muhabbet ettiğini hiç görmedim 13 yasındaki ufaklıkda gelir bana eltimi kötüler o böyle sen şöyle beni över onu batırır bende o senin yengen öyle konusma derim iyi birisi derim ama kız benle dedikodu yapıyor ya annesiylede yapıyor cok sıkıldım ya

Laf arıyor bir şey deseniz annesine ya da eltinize yetiştirebilir hatta yetiştiriyordur bile, ergenlik çağı yani belli olmaz. Siz de eltiniz gibi davranın kafanız rahat etsin. Çok da sert davranmayın tabi :) ama mesafeli olun.

13 yaşında kıza okul nasıl gidiyor?denilir,
Dersler nasıl denilir,arkadaşları ile ilgili sohbet açılabilir ama kalkıpta sessizler sinsi olur,benimde lakabım sinsirellaydı vs derseniz o muhabbet kabak tadı verir ki vermişte zaten.
13 yaşında yahu 13 nasıl bu muhabbetlere girip birde üzerine ciddiye aldınız akıl alır gibi değil.
Fişniklenmeyin sizde çoluk çocuğun lafını ciddiye alıp. Çok zor olmasa gerek.

Dersler nasıl denilir,arkadaşları ile ilgili sohbet açılabilir ama kalkıpta sessizler sinsi olur,benimde lakabım sinsirellaydı vs derseniz o muhabbet kabak tadı verir ki vermişte zaten.
13 yaşında yahu 13 nasıl bu muhabbetlere girip birde üzerine ciddiye aldınız akıl alır gibi değil.

fişnikleyen kadar fişniklenen de suçlu evet.

valla ben hayalimde canlandıramadım 13 yaşında çocuğu dedikodu yaparken. bir de hala alışamadım çocuklara görümce / kayın denmesine. Çok itici geliyor.

Ay neden anlamıyorsunuz ben doktor ne dedi diyorum okul nasıl diyorum annen iyileşti mi diyorum kız alakasız yerden alakasız seyler anlatıyor ben mi ona eltimi kınıyorım o bana laf verip fişniklemeye calısıyor 13 yası ama ruhu 30

valla ben hayalimde canlandıramadım 13 yaşında çocuğu dedikodu yaparken. bir de hala alışamadım çocuklara görümce / kayın denmesine. Çok itici geliyor.
O kendisi diyorsa bende derim görümceyim ben benden cekersin diye mesajlar atıtordu haspa yaşı 13 ama ruhu 30 anlamamıssınız kadınları arasında büyümüş aklı bu tür şeytanlıklara calısıyor cocul bile diyemiyorum artık

Tabiki ya. Benimde yeğenlerim var o yaşlarda,asla oturup bunları konuşmayız velev ki bu tarz bir sohbet,dedikodu vb birşey diyecek oldular o an orada önüne set çekerim,ağzının içine bakip dinleyeceğime.
Kayın,görümce konusuna katılıyorum,çocuk onlar daha bu bir,ikincisi
yorumları bile etkiliyor görümce denmesi,o kadar nefret eden var ki şu forumda,sırf adı görümce diye yaşına başına bakmaksızın fix yorumlar yapılıyor.

Laf arıyor bir şey deseniz annesine ya da eltinize yetiştirebilir hatta yetiştiriyordur bile, ergenlik çağı yani belli olmaz. Siz de eltiniz gibi davranın kafanız rahat etsin. Çok da sert davranmayın tabi :) ama mesafeli olun.
Ay kalkıp bana abimden ayrılırsan naparsın diyor alakasız zamanda durduk yere sinirlerim bozuldu gerçekten teşekkür ederüm sizede

O kendisi diyorsa bende derim görümceyim ben benden cekersin diye mesajlar atıtordu haspa yaşı 13 ama ruhu 30 anlamamıssınız kadınları arasında büyümüş aklı bu tür şeytanlıklara calısıyor cocul bile diyemiyorum artık

ama işte çocukla çocuk oluyorsunuz.
o öyle diyorsa siz gülün geçin yani.
sizden maşa istiyorsa önce annenden babandan izin al deyin.
sizi aradığında iki sohbet sonra annesini isteyin telefona.

ben hayalimde canlandıramadım dedim bu arada, siz yalan söylüyorsunuz demedim, sadece abartıyor olabileceğinizi hala düşünüyorum.

Güzel yorum yapan herkese teşekkür ederim ve sizi dinleyip mesafemi koyucam yüz vermek iyi olmuyormıs Teşekkürler herkese

Ay neden anlamıyorsunuz ben doktor ne dedi diyorum okul nasıl diyorum annen iyileşti mi diyorum kız alakasız yerden alakasız seyler anlatıyor ben mi ona eltimi kınıyorım o bana laf verip fişniklemeye calısıyor 13 yası ama ruhu 30

Ben nereden bilebilirim okul nasıl dediğinizi? Konunuzu okudum ,sizinde belirttiğiniz üzere gayet güzel dedikodu yapıyorsunuz 13 yaşında birini karşınıza almış. Hatta fişnikliyor diyorsunuz,o denli ciddiye alıp etkileniyorsunuz. Susturun,susmuyorsa telefonu suratına kapatın,olmadı abisinden korkuyormuş ya hani"bana bir daha laf taşırsan abine anlatırım"deyin,yapacak bunca şey varken neden yapmıyorsunuz?
Haspa vs bunlarda çok çirkin kelimeler. O yaşta birine etmeniz çok yakışıksız.

ama işte çocukla çocuk oluyorsunuz.
o öyle diyorsa siz gülün geçin yani.
sizden maşa istiyorsa önce annenden babandan izin al deyin.
sizi aradığında iki sohbet sonra annesini isteyin telefona.

ben hayalimde canlandıramadım dedim bu arada, siz yalan söylüyorsunuz demedim, sadece abartıyor olabileceğinizi hala düşünüyorum.
Cok sinirliyim dolmuşum galiba eltimin koltuklarını yırtmış bir kız bu eltimler başka sehirde diye abimi bizden aldı deyip eltimi kötüleyip duruyor gurbetteyim hiç arkadasım yok zaten birde böyle coluk cocugun eline kalınca cok sinirlemdim yok sizde haklsınız bende bu kızın yaşı 13 diyorum ama öype muhabbetlere giriyor ki siz bile unutuyorsunuz 13 oldugunu

Back
X