- Konu Sahibi Hesappasif
- #101
Aman ergen işte boş ver. Muhattap olma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi işte çek fişi bitir işiİstekleri bitmiyor abimi ikna et bana telefon alsın şunu al bunu al gezmeye götür allahtan 2 saat uzakta evleri
Hshaha en son olacak galiba :)İyi işte çek fişi bitir işi![]()
Ben 24 yaşındayım kızın teli yok kv de den arıyor bende kaynanadır diye acıyorum .kızı arkadası yok kadınlarla otura kalka onlar gibi olmuş ben muhabbet etmek istemesem bile konusuyor yani önünü kesemiyorumSiz de heralde 18 veya 19 yasinda falansiniz en fazla. Hayu 13 yasindaki kizi kaale alip telefonuma bile kaydetmem be. Kiza nasil yuz verdiyseniz size kasar deme yüzünü bulmus. Ve bunu size demis, yengem olmasaydin demezdim demekle olmuyor. Kim bilir kaynananizla, diger eltinizle ne dedikodular donuyordur. Siz de bu kiza yuz vererek buna sebebiyet veriyorsunuz.
ya boşver o kelimeyi söylerken düşünecek başına geleceği düşünmüyorsa katlanacak yaptığı terbiyesizlik söyle eşin bir ayarı versin çenesini tutmayı öğrensinEşime söylemek istemiyorum cünkü eşim sinirli bir insan
Evet diğer eltime nasıl davranır görmeniz lazım laf sokar kadını dışlamaya çalısır sonra iyi davranır cünkü o cocuk ama huyları 30 .eltim ona cok yüz vermez hatta sevmez benim gibi muhabbet ettiğini hiç görmedim 13 yasındaki ufaklıkda gelir bana eltimi kötüler o böyle sen şöyle beni över onu batırır bende o senin yengen öyle konusma derim iyi birisi derim ama kız benle dedikodu yapıyor ya annesiylede yapıyor cok sıkıldım ya
13 yaşında kıza okul nasıl gidiyor?denilir,
Dersler nasıl denilir,arkadaşları ile ilgili sohbet açılabilir ama kalkıpta sessizler sinsi olur,benimde lakabım sinsirellaydı vs derseniz o muhabbet kabak tadı verir ki vermişte zaten.
13 yaşında yahu 13 nasıl bu muhabbetlere girip birde üzerine ciddiye aldınız akıl alır gibi değil.
Fişniklenmeyin sizde çoluk çocuğun lafını ciddiye alıp. Çok zor olmasa gerek.
Ay neden anlamıyorsunuz ben doktor ne dedi diyorum okul nasıl diyorum annen iyileşti mi diyorum kız alakasız yerden alakasız seyler anlatıyor ben mi ona eltimi kınıyorım o bana laf verip fişniklemeye calısıyor 13 yası ama ruhu 3013 yaşında kıza okul nasıl gidiyor?denilir,
Dersler nasıl denilir,arkadaşları ile ilgili sohbet açılabilir ama kalkıpta sessizler sinsi olur,benimde lakabım sinsirellaydı vs derseniz o muhabbet kabak tadı verir ki vermişte zaten.
13 yaşında yahu 13 nasıl bu muhabbetlere girip birde üzerine ciddiye aldınız akıl alır gibi değil.
Fişniklenmeyin sizde çoluk çocuğun lafını ciddiye alıp. Çok zor olmasa gerek.
O kendisi diyorsa bende derim görümceyim ben benden cekersin diye mesajlar atıtordu haspa yaşı 13 ama ruhu 30 anlamamıssınız kadınları arasında büyümüş aklı bu tür şeytanlıklara calısıyor cocul bile diyemiyorum artıkfişnikleyen kadar fişniklenen de suçlu evet.
valla ben hayalimde canlandıramadım 13 yaşında çocuğu dedikodu yaparken. bir de hala alışamadım çocuklara görümce / kayın denmesine. Çok itici geliyor.
Tabiki ya. Benimde yeğenlerim var o yaşlarda,asla oturup bunları konuşmayız velev ki bu tarz bir sohbet,dedikodu vb birşey diyecek oldular o an orada önüne set çekerim,ağzının içine bakip dinleyeceğime.fişnikleyen kadar fişniklenen de suçlu evet.
valla ben hayalimde canlandıramadım 13 yaşında çocuğu dedikodu yaparken. bir de hala alışamadım çocuklara görümce / kayın denmesine. Çok itici geliyor.
Ay kalkıp bana abimden ayrılırsan naparsın diyor alakasız zamanda durduk yere sinirlerim bozuldu gerçekten teşekkür ederüm sizedeLaf arıyor bir şey deseniz annesine ya da eltinize yetiştirebilir hatta yetiştiriyordur bile, ergenlik çağı yani belli olmaz. Siz de eltiniz gibi davranın kafanız rahat etsin. Çok da sert davranmayın tabi :) ama mesafeli olun.
O kendisi diyorsa bende derim görümceyim ben benden cekersin diye mesajlar atıtordu haspa yaşı 13 ama ruhu 30 anlamamıssınız kadınları arasında büyümüş aklı bu tür şeytanlıklara calısıyor cocul bile diyemiyorum artık
Ay neden anlamıyorsunuz ben doktor ne dedi diyorum okul nasıl diyorum annen iyileşti mi diyorum kız alakasız yerden alakasız seyler anlatıyor ben mi ona eltimi kınıyorım o bana laf verip fişniklemeye calısıyor 13 yası ama ruhu 30
Ben nereden bilebilirim okul nasıl dediğinizi? Konunuzu okudum ,sizinde belirttiğiniz üzere gayet güzel dedikodu yapıyorsunuz 13 yaşında birini karşınıza almış. Hatta fişnikliyor diyorsunuz,o denli ciddiye alıp etkileniyorsunuz. Susturun,susmuyorsa telefonu suratına kapatın,olmadı abisinden korkuyormuş ya hani"bana bir daha laf taşırsan abine anlatırım"deyin,yapacak bunca şey varken neden yapmıyorsunuz?O kendisi diyorsa bende derim görümceyim ben benden cekersin diye mesajlar atıtordu haspa yaşı 13 ama ruhu 30 anlamamıssınız kadınları arasında büyümüş aklı bu tür şeytanlıklara calısıyor cocul bile diyemiyorum artık
Cok sinirliyim dolmuşum galiba eltimin koltuklarını yırtmış bir kız bu eltimler başka sehirde diye abimi bizden aldı deyip eltimi kötüleyip duruyor gurbetteyim hiç arkadasım yok zaten birde böyle coluk cocugun eline kalınca cok sinirlemdim yok sizde haklsınız bende bu kızın yaşı 13 diyorum ama öype muhabbetlere giriyor ki siz bile unutuyorsunuz 13 oldugunuama işte çocukla çocuk oluyorsunuz.
o öyle diyorsa siz gülün geçin yani.
sizden maşa istiyorsa önce annenden babandan izin al deyin.
sizi aradığında iki sohbet sonra annesini isteyin telefona.
ben hayalimde canlandıramadım dedim bu arada, siz yalan söylüyorsunuz demedim, sadece abartıyor olabileceğinizi hala düşünüyorum.