Yengem ve annesi

Gözünle gördün mü ? Belki sağlam bilgi aldım dediğin kişi iftira atıyor insanların içinde güttüklerini nereden bileceksin.

ben fikrimi değiştirdim lunaycım. biliyorsun herkesin geçmişi kendine. hastalık filan da kapmışsa yapacak bişi yok, en fazla dayına geçer veya ilerde duyulur, dayın adam döver, katil olur ama tabi bu seni hiç ilgilendirmez. buradaki hanımlar çok güzel insanlık dersi vermişler. biraz ibret al.

Profilinizde evli yazıyor, evlenmeden önce test yapmadılar mı size? Test yapılıyor. Ayrıca öyle düşünseniz "gidin yengenizle konuşun, evlenmeden önce test yapsınlar, yengenden bunu iste ne olur ne olmaz" dersiniz. Demiyorsunuz hala yengeye karşı bir art niyet.
Zaten yapılacak bir testi belirtmeye ne gerek var? KK nın bunu söyleyen üyeleri prosedürü biliyor. Gerekli şeyleri de söylemişler.
Dayısının adam dövecek, katil olacak durumu yok ayrıca.

Belki cevap vermişssiniZdir ama boyle bir bilgiyi saglam nerden duymus olabilirsiniz merak ettim?

Klasik türk filmi senaryosu değil mi bu.
Yıl 1980 kadir inanır pavyondan birine aşık olur filan.

Yengemin yiğeni. Yengemin kız kardeşinin arkadaşıda söyledi sonradan. mesajlara yetişemiyorum görmedim kusura
bakmayın
O insanlari ne kadar taniyorsunuz saglak bilgi diyorsunuz ya kiskancliktan iftira atiyorlarsa mutlu olmalarini istemedikleri icin.

bilemezsin. testi de dayısını da bilemezsin

bilemezsin. testi de dayısını da bilemezsin

Testi bilemezsin ne demek ya dalga mı geçiyorsunuz? Dediğiniz gibi belki de dayısı kabul etti bilemeyiz
Testi yaptırırsanız tüm hastalıkları bilebilirsiniz haberiniz olsun. Yengeyi kötülemeyi bırakın bir zahmet :)

Böyle bir şeyi ne dayıma ne de çevremdeki hiç kimseye söyleyemem ,varsayalım ki doğruymuş ve duyuldu; haberim yoktu demek de zor olmaz.....
Ben size söyleyen kişiye takıldım,şahsen teyzem ya da halam bu durumda olsaydı asla karşı taraftan birine söyleyemezdim,ilginç.....

Yiğen olarak hayırlı bir işe çomak sokmak yapacağınız en büyük kötülük olur. Adınız çıkacağına siz karışmayın, bu büyükleri ilgilendirir. Aile büyüklerinin haberi olmasa bile dayınızın bilmemesi imkansız gibi bir şey zaten. Dayınızla yengeniz arasındaki mesele, siz karışmayın.

Dayının haberi varsa bile herkes duyunca evlenemeyebilir toplum baskısı yüzünden. O zaman büyük günaha girmiş olursun. Bırak kadın çok çekmiş bi yuvası huzuru olsun.

Söyle diyen sadece 2 üye var. Biri 2. üyelikli konu sahibi diğeri troll. Sizde doğru düşünüyorsunuz bence.
Bu tip bir bilgiyle hangi insanın karşısına geçip böyleymiş diyebiliriz,adama sorarlar nerede gördün diye!
Belki hatalar yaptı,belki dayısının bilgisi dahilinde,kimi ne ilgilendirir,yok ise saklayarak sonucuna kendisi katlanır...
Akıl var mantık var....Ama söyleyen kişinin yengeye dost olmadığı kesin.....

Kesinlikle katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…