Bence yengesiyle konuşsun yenge böyle böyle iftiralar atılıyor dikkat edin bence diye
ben fikrimi değiştirdim lunaycım. biliyorsun herkesin geçmişi kendine. hastalık filan da kapmışsa yapacak bişi yok, en fazla dayına geçer veya ilerde duyulur, dayın adam döver, katil olur ama tabi bu seni hiç ilgilendirmez. buradaki hanımlar çok güzel insanlık dersi vermişler. biraz ibret al.
ben fikrimi değiştirdim lunaycım. biliyorsun herkesin geçmişi kendine. hastalık filan da kapmışsa yapacak bişi yok, en fazla dayına geçer veya ilerde duyulur, dayın adam döver, katil olur ama tabi bu seni hiç ilgilendirmez. buradaki hanımlar çok güzel insanlık dersi vermişler. biraz ibret al.
+1Belki dayın biliyor ama duyurmadı...
Bence hiç karışmayın.
O insanlari ne kadar taniyorsunuz saglak bilgi diyorsunuz ya kiskancliktan iftira atiyorlarsa mutlu olmalarini istemedikleri icin.Yengemin yiğeni. Yengemin kız kardeşinin arkadaşıda söyledi sonradan. mesajlara yetişemiyorum görmedim kusura
bakmayın
bilemezsin. testi de dayısını da bilemezsinProfilinizde evli yazıyor, evlenmeden önce test yapmadılar mı size? Test yapılıyor. Ayrıca öyle düşünseniz "gidin yengenizle konuşun, evlenmeden önce test yapsınlar, yengenden bunu iste ne olur ne olmaz" dersiniz. Demiyorsunuz hala yengeye karşı bir art niyet.
Zaten yapılacak bir testi belirtmeye ne gerek var? KK nın bunu söyleyen üyeleri prosedürü biliyor. Gerekli şeyleri de söylemişler.
Dayısının adam dövecek, katil olacak durumu yok ayrıca.
bilemezsin. testi de dayısını da bilemezsin
Ayrıca Doğrucu Davut derler ya tıpkı da öyleyim, ama doğru nedir emin olduğum zaman......
Bu tip bir bilgiyle hangi insanın karşısına geçip böyleymiş diyebiliriz,adama sorarlar nerede gördün diye!Söyle diyen sadece 2 üye var. Biri 2. üyelikli konu sahibi diğeri troll. Sizde doğru düşünüyorsunuz bence.
Kesinlikle katılıyorum...Bu tip bir bilgiyle hangi insanın karşısına geçip böyleymiş diyebiliriz,adama sorarlar nerede gördün diye!
Belki hatalar yaptı,belki dayısının bilgisi dahilinde,kimi ne ilgilendirir,yok ise saklayarak sonucuna kendisi katlanır...
Akıl var mantık var....Ama söyleyen kişinin yengeye dost olmadığı kesin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?