konu fake miymiş ya anlamadım
Bence dayıya söylemeye yemiyor amaç dayıya duyurmak da değil bence ama. Sağlam kaynak ne acaba o da ayrı bir konu. At çamur izi kalsın mantığı bu.Araya birini niye sokuyorsun git dayina soyle
Bunu duydum bilmiyorsan bilmek istersin biliyorsanda biliyorsundur dayi de gec.
Yengeniz calissa tamam da annesi calismis, boyle seyi soylerseniz yayilir, ustelik yengenizin ne sucu var?
Pardon o kısmı yanlış anlamışım ama daha önce söylediğimiz gibi belki de biliyor? Bilmediğini nereden bilecek bu kızcağız?Ben nişanlınız geçmişte jigololuk yapsa, affeder miydiniz diye sormadım ki. Nişanlınız jigololuk yapmış olsa bunu bilmek istemez miydiniz diye sordum. Affetsin tabii, veya önemsemesin, daha reşit bile değilmiş. Ama bunun kararını verecek olan kişi dayı. Bilmek onun hakkı.
Adam "bunlar geçmişte kalmış, beni ilgilendirmez. Biz önümüze bakalım" deyip birkaç gün sonra da "canım bir kliniğe gidip ikimize de check-up yaptıralım, sağlığımızı önemseyelim" deyip cinsel yolla bulaşan hastalıklar dahil her şey için test yaptırabilir mesela.
Her insanda hastalık olabilir. Ama önceden yaptığı meslek itibariyle kadının bazı hastalıkları bulundurma ihtimali daha çok olabilir. Testlerini tam yaptırdı mı, hasta olduysa tedavilerini tam oldu mu bilmiyoruz.
Adam kadını affetmez demiyorum. Zaten geçmişte olduğuna göre affedecek bir şey de yok. Affetmek ne demek, kimin haddine. Sadece bilgi saklamasını affedebilir. Ama kendine göre gerekli önlemleri almak isteyebilir, bilmek adamın hakkı.
Bir arkadaş güzel yazmış. Konu sahibi ona bunu anlatan insanlara "kızı ikna edin, dayıma o anlatsın, bu onların meselesi. Biz karışmayalım" diyebilir. Hem ortada bir oyun varsa, bu oyuna alet olmamış olur.
Kan testi yapılıyor ama hastalıklarla ilgili ayrıntılı test isteğe göre yapılıyorZaten evlenirken o testler yapılmıyor mu
Kan testine bakmıyorlar mi
Zaten evlenirken o testler yapılmıyor mu
Kan testine bakmıyorlar mi
Aynen evlenirken aids hepatit b bel soguklugu vs kisaca olumcul hastaliklara bakiliyor frengi de vardi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?