Yengem ve annesi

Aşagı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık hesabı bu konu..

Bir insanın geçmişini söylemek hele ki evlenmek üzere ise sizi seçip söylemesi neden masumca geliyor.
Neden size söyledi çok mu germiş onu başına gelenler.
Ben iyi niyet göremedim söyleyen kişide.
Her ihtimal düşünülmeli iftira da olabilir.
Size söyleyen kişi iyi niyetli olsaydı direk yengenizle konusur ,dayınaza söylemesi için ısrar ederdi.
Bence sizi kullanmış atmıuş bir laf ortaya siz de düşmüşsünüz.
Ha farzedin yaptı Allah kşmseyi bu duuma düşünmesin o onun kişisel sorunu sizi ilgilendirmez.
Ayrıca kafama takılan da su var genelev denilen yere giren kolaylıkla çıkabilir mi?
17 yaşındaki genç kızı bırakırlar mı snaıyorsunuz.
Ben iftira oldugunu düşünüyorum ya da önyargı annesi yapmıssa bu da yapmıstır muahbbeti.
İftira olmasa bile siz yengenize söyleyin durumu.
Dayınıza değil.

Evleneceği adamdan saklayip taa yegenine mi anlatacak. Dayinizin haberi vardır. Belki ailesininde. Ortaya çıkması durumunda zaten tedirgin olsa nişanlınin yegenine söylemez böyle bir şeyi. Karismayin siz bence

Ben olsam dayımı arar uygun bi yerde dayıcim nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Ben Şu şu kişiden bunu duydum. Tahminediyorumki sende biliyorsun temiz bir sayfa açtıniz. Herkes temiz sayfayi hakeder . Bilmiyorsan ise bilmen gerek diye düşündüm derim. Büyük ihtimalle biliyordur zaten. Bunu bildiğini yengene soylememesini rica edersin ve kimseye bundan bahsetmeyeceğini ayrıca sana bunu söyleyen kişilerinde uzak olmasını temkinli olmasını sağlayabilirsin. Kimbilir belkide iftira ve bu sayede ortaya da çıkabilir. Ben olsam böyle yapardım. Asla anneme veya anneanneme veya dayım harici başka birine birsey söyleyip kimseyi incitmem.

Pardon o kısmı yanlış anlamışım ama daha önce söylediğimiz gibi belki de biliyor? Bilmediğini nereden bilecek bu kızcağız?

Bence yengesiyle konuşsun yenge böyle böyle iftiralar atılıyor dikkat edin bence diye

Bence dayına söyle, belki bilmiyor adam belki söylemedi yenge adayı, ne olursa olsun söyle. Biliyordum ben derse yapacak bişey yok ama bilmiyorsa yazık değil mi adama öyle bi evlilik yürümez canım net

İftira olmadığına nasıl eminsin? Velev ki gerçek sanane???? Ne seni ne de başkasını ilgilendirmez yenenin 17 yaşında yaşadıkları! Kendi işine bak!

PARDON COK MERAK ETTIM DAYIN BAKIR MI ACEP..!!! ALLAH BILIR KAC KADINLA YATTI KALKTI ONUN HESABINI YAPTIN MI KI KADININ HESABINI YAPIYORSUN SANANE AYRICA NE ILGILENDIRIR SENI YOK DAYIN BILMESI GEREKIRMIS HEMEN KADINI YARGILAYIN ZATEN... AYRICA EMIN OL DAYININ GECMISI BELKI COK DAHA FAZLADIR

Aynen evlenirken aids hepatit b bel soguklugu vs kisaca olumcul hastaliklara bakiliyor frengi de vardi sanirim.

Eskiden bakılmıyordu, artık bakılıyormuş. Yalnız yine de tüm hastalıklara bakılmıyormuş. Örneğin HPV listede yok.

Cok zor bi konu.. nerden duydun bu bilgiyi? Su namusu iki bacak arasi aramayin lafinada ayri gicigin..nerde arayalim? Kimse kimsenin kalbini acip bakamaz.. hos eskiden bekaret bi anlam ifade ediyordu artik hic bir onemi yok..

Gecmiste birseyler yasamis okabilir partnerin ama kimse es adayinin 100 kisiyle birlikte olmus olmasini istemez..kadin erkek farketmez..

Birde para icin yapmakla duygusal anlamda birlikte olmak farkli bana gore..ama o kadinlarda istemezdi oyle seyler yasamak.. buyuk konusmak kolaydir..Allah
kimseyi o duruma dusurmesin

Gecen kizin biri konu acmisti kendini durduramiyomus cok erkekle beraber oluyomus vs. Bu kadinla ne farki var o kizin? Biri resmiyette yapmis para icin, digeride her isine gelenle beraber olmus.. sonuc ayni.. o konu sahibi yarin oburgun telli duvakli evlenirken, bu kadinin bu gecmisi ogrenilse eminim taslanir! Dusmez alkmaz bi Allah!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…